Ξανάχουμε θέμα. Trends Audio TA-10.1 Ενισχυτής.

Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Και γιατι δεν μαζευομαστε καπου, να κανουμε ενα εγχωριο shootout, χωρις διαθεσει να πιστει κανενας, το σιγουρο ειναι οτι θα το απολαυσουμε.

σε μια σακουλα βεροπουλου χωρανε ανετα:

t-amp
t-amp gen2
trends
kingrex
tc-820
και οποιος diy προαιρειται

στην τελικη, αν εχει κατι να προσφερει η κλασση t σε ολους ειναι ενα πλατυ χαμογελο.

στην τελικη, αν εχει κατι να προσφερει η κλασση t σε ολους ειναι ενα πλατυ χαμογελο.

που σε πολλούς δεν αρέσει καθόλου....

πως θα λένε αύριο δηλαδή...?
"έχω έναν τελικό που κοστίζει 100 ευρώ..."
Με τι πρόσωπο θα βγαίνουν στην άτιμη κενωνία...:flipout:

Απάντηση: Re: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Και γιατι δεν μαζευομαστε καπου, να κανουμε ενα εγχωριο shootout, χωρις διαθεσει να πιστει κανενας, το σιγουρο ειναι οτι θα το απολαυσουμε.

t-amp
t-amp gen2
trends
kingrex
tc-820

.

Πότε και που?

γύρω στο 1/4 του τίνος ?
δεν μπορείτε να γίνετε πιό σαφής ?
σε τι spl ?

το γιατί είναι στο hiend εξηγήθηκε.
Ψάξτε να το βρείτε να το διαβάσετε.

1/4 volume..

σαν σταθμη γυρω στα 85-88 db το υπολογιζω..

ειχα διαβασει τον λογο..

τελος καποιοι μπορει να δινουν και 500 ευρω σε

micro συστημα και ακουν lo-fi.. :)

Με καποια πικρια θα γραψω και εγω το παραπονο μου για την τροπη που πηρε το θεμα.Δε μπορω να καταλαβω γιατι η οποια κοντρα για εναν ενισχυτη.Σε αλλους αρεσει πολυ, σε αλλους απλα αρεσει, σε αλλους οχι.Πρωτη φορα γινεται αυτο στο χωρο του hi-fi?

Το να αποκαλουμε αλλα μελη κουφους ή να ανταλλασουμε συμβουλες για επισκεψεις σε ΩΡΛ ειναι κατι που δεν τιμα κανεναν μας αλλα και κανει κακο στο avclub.Τουλαχιστον ας προστατεψου το φορουμ.

Παρακληση προς τον αντιπροσωπο,να υπαρχει η δυνατοτητα ακροασης σε οποιον επισκεπτεται τη location και με ενα πιο "γηινο" ηχειο απο τα willson.(ισως και να υπαρχει ηδη απλα οταν τον αγοαρασα εγω τον ακουσα με αυτα,φυσικα δεν ζητησα κατι αλλο απο ευγενεια και σεβασμο στο χρονο του)

Last edited:

Με καποια πικρια θα γραψω και εγω το παραπονο μου για την τροπη που πηρε το θεμα.Δε μπορω να καταλαβω γιατι η οποια κοντρα για εναν ενισχυτη.Σε αλλους αρεσει πολυ, σε αλλους απλα αρεσει, σε αλλους οχι.Πρωτη φορα γινεται αυτο στο χωρο του hi-fi?

Το να αποκαλουμε αλλα μελη κουφους ή να ανταλλασουμε συμβουλες για επισκεψεις σε ΩΡΛ ειναι κατι που δεν τιμα κανεναν μας αλλα και κανει κακο στο avclub.Τουλαχιστον ας προστατεψου το φορουμ.

Παρακληση προς τον αντιπροσωπο,να υπαρχει η δυνατοτητα ακροασης σε οποιον επισκεπτεται τη location και με ενα πιο "γηινο" ηχειο απο τα willson.(ισως και να υπαρχει ηδη απλα οταν τον αγοαρασα εγω τον ακουσα με αυτα,φυσικα δεν ζητησα κατι αλλο απο ευγενεια και σεβασμο στο χρονο του)

+1

Τάσο τα Wilson απλά ήταν τα πιό κατάλληλα (93db/4Ω) για να παίξει ο μικρός. Μπορεί όποιος θέλει να ακούσει και με ότι άλλο έχω.
Είναι δυνατόν όμως και να τον δανειστεί για 2 μέρες.
Θ.Ζ.

Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

Εγραψα,ότι τον πρωτάκουσα με Audio physic spark III(89 db/4 ohm).Τα βρίσκεις μεταχειρισμένα κάτω απο 1000.Πιστέψτε με,δεν θα πάνε χαμένα τα χρήματα.

Αν αναφαιρεστε σε δικο μου ποστ, λιγο χιουμορ δεν εβλαψε ποτε. Μεσογιοι ειμαστε, απροβλεπτοι ειμαστε, τα αιματα αναβουν, καπως ετσι ερχονται και οι κουπες απ εκει που δεν τις περιμενεις (επικερη σποντα Οεο). Τις διαδυκτιακες παρεξηγησεις ποτε δεν τις καταλαβα....αν καποιος εξακολουθει να αισθανεται παρεξηγημενος ( Hitech λαμβανεις?) κερναω μπυρα.

Quote:
Originally Posted by tsip

t-amp
t-amp gen2
trends
kingrex
tc-820

.

Πότε και που?

Ισως πρεπει να ανοιξει ξεχωριστο θέμα για οποιον ενδιαφερεται, αλλα δεν ειδα και μεγαλη ανταποκριση. Επειδη το σπιτι μου με τα βιας χωραει εμενα , διαθετω ευχαριστως τον tc-820 και ουζακι Πιτσιλαδή σε φιλοξενους φιλους.

το "κουφός" ήταν δική μου έκφραση και ΔΕΝ την παίρνω πίσω.

φυσικά να ληφθεί υπόψη ότι πρώτα την έγραψα γιά τον εαυτό μου.

ήθελα να τονίσω ότι όταν υπάρχουν τόσο αντιδιαμετρικές τοποθετήσεις τότε πρόβλημα υπάρχει είστε στη μία είτε στην άλλη πλευρά.
Και οι δυό να έχουν δίκιο δεν γίνεται.
Φυσικά το "κουφός", είπαμε, μπορεί να επεκταθεί στο πόσο διαφορετικά αντιλαμβάνεται το αισθητήριο της ακοής ο καθένας μας.

Πάντως, εγώ ακούω από 10 κύκλους μέχρι 300000 :flipout::flipout::flipout:
Είμαι χρυσαυτιάς και Hiendάς

Εχει σκεφτεί ποτέ κανείς να συνδέσει στην έξοδο του Trends έναν μετασχηματιστή εξόδου (για πολλαπλασιασμό της τάσης) και στη συνέχεια να οδηγήσει μια βαθμίδα ενίσχυσης ρεύματος single ended με mosfet ή λάμπες ισχύος ?´ (όχι push-pull)
Πως θα ακουγότανε ο συνδυασμός ?

Y.Γ Επιπλέον, ο μετασχηματιστής εξόδου θα αφαιρεί και τον υψίσυχνο θόρυβο που εμφανίζει στην έξοδό του ο Trends. Θα μπορούσαμε ενδεχομένως να αφαιρούσαμε από την πλακέτα και τα πηνία (φίλτρα) που έχει ο Trends στο στάδιο εξόδου.
Μια καλή περίπτωση για αρχή θα ήταν το τελικό στάδιο του Pass Aleph 3

Last edited:

παιδια εχει ακουσει κανεις απο οσους ακουσαν τον ΤΑ10
τον musical fidelity A1;; ποιος ειναι καλυτερος;;
βρηκα εναν στο ebay να τον χτυπησω;;

παιδια εχει ακουσει κανεις απο οσους ακουσαν τον ΤΑ10
τον musical fidelity A1;; ποιος ειναι καλυτερος;;
βρηκα εναν στο ebay να τον χτυπησω;;

Κάνουν τέτοιες ερωτήσεις σε αυτό εδώ το thread ? :flipout:

Πολύ ενδιαφέρον!
Γιά το Υ.Γ δεν είμαι πολύ σίγουρος.

Αν προτιμάς μπορούμε να βάλουμε στην έξοδο και το τελικο στάδιο ενίσχυσης ρεύματος του Gryphon Diablo που έχει και πιο φτηνά transistors ( $3 το ένα) . Μόνο που αυτό το τελικό στάδιο είναι push-pull και θα μας χαλάσει την σινγκλεντίλα, δε λέει.

Θέλεις να μας βαθμολογήσουν και μας με "τγία" ?

Last edited:

Ενας κλώνος του supercharger της Μusical Fidely, ή ακόμα και ένας πραγματικός ΜF.
This is real high-end, extreme καταστάσεις χωρίς συμβιβασμούς κοστους και φαντασίας. Τα 150 ευρώ του Trends -από μόνα τους- εμένα δε μου λένε κάτι. Ισως είναι μια καλή αρχή για κάτι εντελώς μοναδικό.
Με την πρoϋπόθεση βέβαια ότι σε κάποιους αρέσουν τα πρώτα 6 βατ του Trends

Last edited:

Eπειδη βλεπω οτι καποιοι ενοχληθηκαν απο το σχολιο που εκανα θα ηθελα να πω οτι οταν το εγραψα φυσικα και δεν θυμομουν ουτε ποιος εγραψε κατι αντιστοιχο (για κουφους και ωρλ) ουτε και με ποια σειρα.Ηταν μια γενικη αναφορα χωρις να θελω να θιξω καποιον προσωπικα.

Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

:nounder:
Εχει σκεφτεί ποτέ κανείς να συνδέσει στην έξοδο του Trends έναν μετασχηματιστή εξόδου (για πολλαπλασιασμό της τάσης) και στη συνέχεια να οδηγήσει μια βαθμίδα ενίσχυσης ρεύματος single ended με mosfet ή λάμπες ισχύος ?´ (όχι push-pull)
Πως θα ακουγότανε ο συνδυασμός ?

Y.Γ Επιπλέον, ο μετασχηματιστής εξόδου θα αφαιρεί και τον υψίσυχνο θόρυβο που εμφανίζει στην έξοδό του ο Trends. Θα μπορούσαμε ενδεχομένως να αφαιρούσαμε από την πλακέτα και τα πηνία (φίλτρα) που έχει ο Trends στο στάδιο εξόδου.
Μια καλή περίπτωση για αρχή θα ήταν το τελικό στάδιο του Pass Aleph 3

ΕΣΚΙΣΕΣ... :idea:

Αλλά δεν ξέρω αν είσαι εντός θέματος. Το θέμα δεν ήταν να αρπαχτούμε από τους γιακάδες;; :nounder:

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΞΑΝΑΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ.TRENDS AUDIO TA-10.1 ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ.

:nounder:

ΕΣΚΙΣΕΣ... :idea:

Αλλά δεν ξέρω αν είσαι εντός θέματος. Το θέμα δεν ήταν να αρπαχτούμε από τους γιακάδες;; :nounder:

Εχω αρπαχτεί σε φορουμς πάνω από 100 φορές και το μόνο που θυμάμαι είναι τα smilies -bye-