zilmer
AVClub Addicted Member
- 20 October 2008
- 2,327
εμενα δεν εχει-τουλαχιστον δεν προσεξα κατι που να πεσει στην αντιληψη μου.Δοκιμασε το και μετα ξαναγυρνας στο ΝΕΟΝ.Αν ειναι ετσι οπως τα λες θα βγαλει update.Αλλα ριξε του μια ματια και πες μας αν σου αρεσειΕχω αρχισει το κατεβασμα αλλα οπως διαβαζω εχει πολλα bugs.
εμενα δεν εχει-τουλαχιστον δεν προσεξα κατι που να πεσει στην αντιληψη μου.Δοκιμασε το και μετα ξαναγυρνας στο ΝΕΟΝ.Αν ειναι ετσι οπως τα λες θα βγαλει update.Αλλα ριξε του μια ματια και πες μας αν σου αρεσει
καλησπερα σε ολους τους φιλους
να απαντησω στον φιλο μου για τις pvr εκδοσεις οτι υπαρχουν για win και linux και μαλιστα ειναι stable μπορεις να τις βρεις εδω και μαλιστα για windows προτεινω οχι το mediaportal tv server αλλα το for the record backend
http://xbmc.opdenkamp.eu/
το προβλημα μου εμενα στα windows 7 βρικεται κυριος στα internal codecs της pvr εκδοσης και η ψηφιακη τηλεωραση μεσω digea μου κανει πολλα σπασιματα και λευκες γραμμες (δεν ξερω τους ακριβεις ορους και δεν ειμαι σπιτι τωρα για να ανεβασω screenshoots).
με το ιδιο setup σε mediaportal και ffdshow codecs παιζει νερακι και η digea και η nova αλλα οπως και να το κανουμε το xbmc ειναι ετη φωτως μπροστα
επισης κυκλοφορει εδω και αρκετο καιρο εκδοση του xbmc με dx player και χρηση του ffdshow (http://dsplayer.passion-xbmc.org/) αλλα δυστηχως δεν υποστηριζει την pvr εκδοση.εαν ενδιαφεραι καποιος μπορω να φτιαξω ενα tutorial για εγκατασταση xbmc-pvr και for the record
Καλημερα σε ολους σας.καλησπερα σε ολους τους φιλους
να απαντησω στον φιλο μου για τις pvr εκδοσεις οτι υπαρχουν για win και linux και μαλιστα ειναι stable μπορεις να τις βρεις εδω και μαλιστα για windows προτεινω οχι το mediaportal tv server αλλα το for the record backend
http://xbmc.opdenkamp.eu/
το προβλημα μου εμενα στα windows 7 βρικεται κυριος στα internal codecs της pvr εκδοσης και η ψηφιακη τηλεωραση μεσω digea μου κανει πολλα σπασιματα και λευκες γραμμες (δεν ξερω τους ακριβεις ορους και δεν ειμαι σπιτι τωρα για να ανεβασω screenshoots).
με το ιδιο setup σε mediaportal και ffdshow codecs παιζει νερακι και η digea και η nova αλλα οπως και να το κανουμε το xbmc ειναι ετη φωτως μπροστα
επισης κυκλοφορει εδω και αρκετο καιρο εκδοση του xbmc με dx player και χρηση του ffdshow (http://dsplayer.passion-xbmc.org/) αλλα δυστηχως δεν υποστηριζει την pvr εκδοση.εαν ενδιαφεραι καποιος μπορω να φτιαξω ενα tutorial για εγκατασταση xbmc-pvr και for the record
Καλημερα σε ολους σας.
Κατεβασα την εκδοση με το DsCodec του TIBEN που χρησιμοποιει το ffdshow αλλα για τηλεοραση ΓΙΟΚ .
Φιλικα Βαγγελης................
Παρακολουθω συνεχεια το ΤΙΒΕΝ's Thread\DsCodec\ffdshow αλλα αυτο που καταλαβα ειναι οτι εκτος απο το Video Codec Configuration οπου μπορεις να αλλαξεις καποια πραγματα,απο αποψεως εικονας δεν βλεπω τιποτε διαφορες προς το καλλιτερο μαλλον προς το χειροτερο. Ενω με την εκδοση DHARMA 10.1 ειμαι πιο σταθερος και ειδικα εαν απενεργοποιησω το DXVA τοτε στα SD Movies εχουμε παρτυ.Experimental έκδοση αναπτύσετται απ' τον tiben όποτε έχει χρόνο...Περίεργος είμαι στο κομμάτι της σταθερότητας πως πάει αλλά και από ποιότητα εικόνας. Πείτε μας κάτι καλό...
portioli εαν εχω καταφερει pvr setup σε win7 ειναι η απορια σου γιατι δεν καταλαβα και πολυ ευχαριστως εαν ειναι αυτο το απογευμα που θα ειμαι σπιτι να ανεβασω ενα tutorial
Πολυ χρησιμος οδηγος, τον ακολουθησα οταν τον ποσταρατε, αλλα εχοντας λειψει για λιγο καιρο συναντησα ενα (για μενα) προβλημα:
Δεν μπορω να βρω πώς αλλάζω τον φακελο αποθηκευσης των metadata (fan-art, backdrops κλπ) ωστε να τα αποθηκευει στον εκαστοτε φακελος της καθε ταινιας! (το μονο που βρηκα ειναι πώς να γινουν export ολα μαζι αλλα δεν βολευει)
Για να το πω απλα, θελω να κανει αυτο που κανει το media center master οταν κατεβαζει backdrops, posters κλπ.
Χρησιμοποιω (και) το media center master αλλα θελω να διασφαλισω για παραδειγμα οτι οταν ανοιγω το xbmc δεν θα παει να μου αποθηκευσει μερικες εκατονταδες αρχεια στο δισκο C:
αυτο φιλε αν το βρεις , γιατι εγω δεν εχω καταφερει , ποσταρε το ! Με την χρηση του yanfoe , μπορω και προσθετω ελληνικη περιληψη αλλα μου τα κανει θαλασσα στα ποστερς και στις μικρογραφιες.
Επισης μια φορα κατα λαθος μαλλον , ειχα βρει πως μπορουμε να κανουμε τις ταινιες σε δικιες μας ομαδοποιησεις (πχ.animation,3d κτλ ).Απο τοτε ουτε το ξαναβρηκα ουτε θυμαμαι τι ειχα κανει.Αν το ξερει καποιος ας το ποσταρει και αυτο
το ξερω ..το .nfo δεν βρισκω !ελληνικη περίληψη μπορείς να προσθέσεις κάνοντας edit το αρχείο .nfo
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.