Βαλε VIDEOS\add sourse δωσε του τον/τους σκληρους που εχεις τα εργα σου,δηλωσε οτι ειναι movies και αυτο αυτοματα μεσω internet θα σου κανει scrapping ολα τα εξωφυλλα των ταινιων.Μολις ξεκινησει το scrapping τοτε αυτοματα θα σου βγαλει αλλη μια επιλογη στην HOME SCREEN οπου εκει εκτος απο τα videos θα σου λεει movies. Ειναι περιπου το ιδιο πραγμα.Ευχαριστω...
Τωρα---> Αχχχχ....Αααχχχχ.....
ΤΙ ειναι αυτο ρε παιδια?! ΤΙ ειναι ετουτο το XMBC μωρε?!...?!
Νομιζα οτι ηξερα 5 πραγματα απο computers και εδω...τα εχασα!:nounder::nounder:
Εχω ενα χαζο προγραμματακι στο PC μου που λεγεται Windows Media player!
Για να δω ταινια απο το PC στην τηλεοραση, με αυτο, ALL I had to do was to go up there on the menu bar and enable the 3 streaming options!
Τωρα ...με αυτο το XBMC...δεν εχω καταφερει ακομα να...κανω...import...καποια ταινια...ή καποιο mp3...κατι...ΤΙ ειναι αυτο ρε παιδια?!~?!
ΟΛΟΚΛΗΡΟ wiki πρεπει να διαβασει καποιος για να το κανει να δουλεψει?!:7SFGSFG::7SFGSFG::damnyou:
Βαλε VIDEOS\add sourse δωσε του τον/τους σκληρους που εχεις τα εργα σου,δηλωσε οτι ειναι movies και αυτο αυτοματα μεσω internet θα σου κανει scrapping ολα τα εξωφυλλα των ταινιων.Μολις ξεκινησει το scrapping τοτε αυτοματα θα σου βγαλει αλλη μια επιλογη στην HOME SCREEN οπου εκει εκτος απο τα videos θα σου λεει movies. Ειναι περιπου το ιδιο πραγμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ Mε την επιλογη VIDEOS μην φανταστεις οτι εκει θα βαλεις τυχον δικα σου βιντεο.Ετσι νομιζα και εγω στην αρχη.
Απλως εκει πας και προσθετεις τους σκληρους που εχεις τα εργα σου.
Βαγγελης..................
ΚαλησπεραΒάγγο στα VIDEOS αν θες μπορείς να κάνεις default το φάκελλο των προσωπικών σου video και να σου εμφανίζει αυτό το φάκελλο απ ευθείας (επιλογή βιβλιοθήκης απενεργοποιημένη φυσικά)
XBMC/explorer πρωτη φορα διαβαζω. Μηπως εννοεις καποια αλλη λεξη/επιλογη?
Βαλε VIDEOS\add sourse δωσε του τον/τους σκληρους που εχεις τα εργα σου,δηλωσε οτι ειναι movies και αυτο αυτοματα μεσω internet θα σου κανει scrapping ολα τα εξωφυλλα των ταινιων.Μολις ξεκινησει το scrapping τοτε αυτοματα θα σου βγαλει αλλη μια επιλογη στην HOME SCREEN οπου εκει εκτος απο τα videos θα σου λεει movies. Ειναι περιπου το ιδιο πραγμα.
ΠΡΟΣΟΧΗ Mε την επιλογη VIDEOS μην φανταστεις οτι εκει θα βαλεις τυχον δικα σου βιντεο.Ετσι νομιζα και εγω στην αρχη.
Απλως εκει πας και προσθετεις τους σκληρους που εχεις τα εργα σου.
Βαγγελης..................
Ωραια!
Υσ: παντως, μουσικουλα επαιξε το XBMC, ενα player να την κοντρολαρω, να χαμηλωσω να κανω stop ή pause...ΔΕΝ εβγαλε... Μυστηρια πραγματα ρε παιδι μου... Το default skin εχω! (Confluence)
Press "M" for murder...errr music player θελω να πω![]()
Ναι αλλά όταν το διαβάσεις, θα ανταμειφθείς πλουσιοπάροχα
Μηπως εχεις καποιο λινκ για εναν απλο οδηγο σχετικα με συνδεση pc-tv?
ή μπορεις να μου πεις?
23,976 :smile:
Το πρόβλημα με το audio delay (23,976 -> 24Hz) στο XBMC, το φτιάξανε στα nightlies?
δεξι κλιλ-option -player. Playback-fullscreen το τσεκαρεις και εισαι οκΕγω εχω περασει το xbmc με player mpc-hc και πιστευω οτι η εικονα που βγαζει ειναι φοβερη σε σχεση με το wd live αλλα και με το netgear 550 που εχω κανει συγκρισεις.
Αυτο που δεν καταφερνω ειναι να ενεργοποιησω το madvr στις ρυθμισεις του mpc-hc παρολο που το κατεβασα και το εγκατεστησα .Μηπως μπορει να βοηθησει καποιος σε αυτο ?
Επισης δεν μπορω να κανω το mpc-hc χ64 να ξεκινα σε full screen .
http://wiki.xbmc.org/?title=XBMC_Online_Manual
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=1294647
Έτσι γίνετε πάντα μέχρι να μπεις στη φιλοσοφία του, μετά τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Μην ξεχνάς όταν λύνεις σιγά-σιγά τα προβληματάκια που παρουσιάζονται παίρνεις μια ικανοποίηση.
Άλλωστε για να ασχολείσαι τέτοια μέρα και ώρα με τέτοια πράγματα, ε αν μην τι άλλο έχεις και εσύ το μικρόβιο
Και αυτό πολύ καλό:
http://www.lifehacker.com.au/2010/05/the-ultimate-start-to-finish-guide-to-your-xbmc-media-centre/
τι καρτα γραφικών εχεις, τι τηλεοραση εχεις και τι λειτουργικο?
οταν λες θες να δεις tv στο xbmc εννοεις τα ελληνικα καναλια της Digea? Γιατι αν ναι , τοτε χρειαζεσαι στικακι τηλεορασης (αν δεν κανω λαθος , που δεν νομιζω).Δεν υπαρχει προγραμμα ετσι απλα , που να τα βλεπεις (απο οτι ξερω)
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.