nvidia Gt210 εχει Αυγερινε και επιμενω στην ασυμβατοτητα ή bug με την συγκεκριμενη καρτα ηχου
Πια κάρτα γραφικών;
i want to believe Αυγερινε (ασχετο)
.....
Πιθανόν να μην έχει εγκαταστήσει τους οδηγούς της Nvidia για ήχο από HDMI και δεν εμφανίζονται στο Menu του XBMC.
....
Μολις τωρα (ξανα)εκανα ενα search για "nvidia HDMI drivers windows 7". Το αποτελεσμα δεν περιλαμβανει τη δικη μου καρτα γραφικων και ειναι παλιο.
Επισης πιστευω, χωρις να ειμαι σιγουρη, οτι η nVidia θα εχει ενσωματωσει ενα τετοιο χαρακτηριστικο στους προσφατους drivers της...
Γεια σας, χαιρομαι που απαντατε!
Η καρτα γραφικων μου ειναι η Gigabyte GV-N26OC-896I και ειναι GTX 260.
Το κλικ στο Control panel - sound εγινε και το αποτελεσμα φαινεται στο screenshot.
Οποτε τωρα τι κανω?
Ευχαριστω
On topic now:
-- Γιατι ενω εχω 8GB ram το XBMC μου δειχνει 4GB>?
-- Γιατι χρειαζεται να κανω zoom -4 για να το δω ολοκληρο στην τηλεοραση (ειδαλως "κοβεται" πανω-κατω)?
Γεια σας, χαιρομαι που απαντατε!
Η καρτα γραφικων μου ειναι η Gigabyte GV-N26OC-896I και ειναι GTX 260.
Το κλικ στο Control panel - sound εγινε και το αποτελεσμα φαινεται στο screenshot.
Οποτε τωρα τι κανω?
Ευχαριστω
καπου περασαμε στο ντουκου μια αναβαθμιση για HD ηχο-ειχαμε κανενα νεο?
Καλησπερα σε ολους σας.
Τρεις μηνες τωρα που εφτιαξα το κουτι βλεπω εικονα με τον Ι3 και εχω CPU usage 10% με DXVA και περιπου 20% χωρις.
Εαν βαλω καρτα γραφικων θα δω διαφορα σε αυτες τις τιμες?
Επισης θα δουλευει/ακουγεται λιγοτερο ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη?
Δεν θα ζοριζεται λιγοτερο ο επεξεργαστης αφου την επεξεργασια της εικονας θα την κανει η καρτα?
Ευχαριστω Βαγγελης......
Κωστα σημερα ηρθα απο μεσα. Χα Χα Χα
Καλησπερα σε ολους σας.
Τρεις μηνες τωρα που εφτιαξα το κουτι βλεπω εικονα με τον Ι3 και εχω CPU usage 10% με DXVA και περιπου 20% χωρις.
Εαν βαλω καρτα γραφικων θα δω διαφορα σε αυτες τις τιμες?
Επισης θα δουλευει/ακουγεται λιγοτερο ο ανεμιστηρας του επεξεργαστη?
Δεν θα ζοριζεται λιγοτερο ο επεξεργαστης αφου την επεξεργασια της εικονας θα την κανει η καρτα?
Ευχαριστω Βαγγελης......
Κωστα σημερα ηρθα απο μεσα. Χα Χα Χα
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.