Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Βάλε Cirrus και ενεργοποίησε το Rightview για τις ταινίες και πές μου. Εϊναι λίγο βαρύ το Skin αλλά είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ.

Όχι και βαρύ το Cirrus! Τι να πουν τα διάφορα Aeon τοτε! :smile:

Έχουμε λινκ για το cirrus?
Repository θέλει η το κατεβαζουμε ολόκληρο;

http://forum.xbmc.org/forumdisplay.php?f=133

To extended v2 πρέπει να το κατεβάσεις, τα άλλα είναι σε repo

Edit: To extended v2 αποκτησε repo: http://repository-xbmcnerds.googlecode.com/files/repository.xbmcnerds.zip

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Όχι και βαρύ το Cirrus! Τι να πουν τα διάφορα Aeon τοτε! :smile:

http://forum.xbmc.org/forumdisplay.php?f=133

To extended v2 πρέπει να το κατεβάσεις, τα άλλα είναι σε repo

Edit: To extended v2 αποκτησε repo: http://repository-xbmcnerds.googlecode.com/files/repository.xbmcnerds.zip

Συμφωνώ πάντως για τόσο φρέσκο Skin είναι πολύ καλό. Και απ' τα πιο κομψά στα σίγουρα Skin, η γυναίκα μου απαίτησε να παραμείνει...:grinning-smiley-043

Το Extended V2 χρησιμοποιώ, απλά ξεζιπάρεις το αρχείο στον φάκελο Userdata/addons,επανεκκίνηση και επιλογή.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Συμφωνώ πάντως για τόσο φρέσκο Skin είναι πολύ καλό. Και απ' τα πιο κομψά στα σίγουρα Skin, η γυναίκα μου απαίτησε να παραμείνει...:grinning-smiley-043

Το Extended V2 χρησιμοποιώ, απλά ξεζιπάρεις το αρχείο στον φάκελο Userdata/addons,επανεκκίνηση και επιλογή.

Χρησιμοποιούσα το extended v1.x πριν μήνες αλλά δεν δούλευε πολύ καλά με ποντίκι. Τώρα πήρα τηλεκοντρόλ αλλά το v2 δεν είναι σχεδιασμένο για nightlies. Γ@#$ την τύχη μου...:flipout:

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ουτε ενας με το ΝΕΟΝ ?
Νισαφι πια.
Ουτε για δοκιμη?

Προφανως σας αρεσουν τα complicated Skins

Last edited:

Ουτε ενας με το ΝΕΟΝ ?
Νισαφι πια.
Ουτε για δοκιμη?

Προφανως σας αρεσουν τα complicated Skins

Όταν το πρωτο thread στο forum του ειναι το "Design Flaws / Missing Features", σε προδιαθέτει άσχημα :smile:

Σοβαρά τωρα, το δοκίμασα και δεν με ικανοποίησε τόσο ώστε να αφήσω το Transparency!

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Υπαρχει προβλημα με το ΝΕΟΝ (SVN) και οχι το απλο ΝΕΟΝ

Εμένα προσωπικά αν και μου αρέσουν ιδια ίτερα τα Views του δεν μου αρέσει το Menu και κυρίως οι γραμματοσειρές που χρησιμοποιεί.

Αντίθετα το Cirrus έχει στα δυνατά του σημεία. Το ωραιότερο View για ταινίες, Rightview με εκπληκτικά Fanarts, έχει πανέμορφα Backdrops στο Home Menu και την πιό κομψή και ευανάγνωστη γραμματοσειρά.

Το σίγουρο είναι οτι το XBMC δεν το βαριέσαι με τίποτα.

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Το σίγουρο είναι οτι το XBMC δεν το βαριέσαι με τίποτα.

νομιζω οτι με αυτη την κουβεντα τα ειπες ολα !
Ωραια ολα τα σκιν ειναι - αναλογα τα γουστα και τα θελω του καθενος

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

δεν ξερω ποιος το πρωτοανακαλυψε αλλα μιλάμε για πολυ δυνατό skin.
λιγο να αλλαξω καμια φωτογραφία στα μενου γιατί τα μανισια ειναι λιγο παλιομοδιτικα και θα το κρατησω
μπραβο παιδια

λιγο να αλλαξω καμια φωτογραφία στα μενου γιατί τα μανισια ειναι λιγο παλιομοδιτικα και θα το κρατησω
μπραβο παιδια
Σε πιο αναφερεσε?

μπραβο παιδια

μπορείς να βάλεις να δείχνει τα fanarts από της ταινίες που έχεις

Μαλλον ειμαι off-topic αλλα θα το γραψω.
Σε αλλο thread για προβολεις και μιλαμε για τον καινουργιο προβολεα της JVC DLA-X3 που ειναι 3D και προβολη με HTPC γραφουν ( Η nvidia 430 κλειδωνει κανονικα σε 23.976 και περναει video levels (σε συνδεση hdmi) χωρις κανενα προβλημα. Μαλιστα, σε αυτο τον τομεα τα παει πολυ καλυτερα απο την ΑΤΙ (δεν χρειαζεται να παιξεις με το brightness-contrast της).

Μαλλον ειμαι off-topic αλλα θα το γραψω.
Σε αλλο thread για προβολεις και μιλαμε για τον καινουργιο προβολεα της JVC DLA-X3 που ειναι 3D και προβολη με HTPC γραφουν ( Η nvidia 430 κλειδωνει κανονικα σε 23.976 και περναει video levels (σε συνδεση hdmi) χωρις κανενα προβλημα. Μαλιστα, σε αυτο τον τομεα τα παει πολυ καλυτερα απο την ΑΤΙ (δεν χρειαζεται να παιξεις με το brightness-contrast της).

Όχι "μάλλον", σίγουρα εισαι "off-topic" :laugh:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Πάντως Leo να το αναφέρω. Μετά από δοκιμές στο openelec και στις Experimental Builds του, το XBMC Live (και τις εκδόσεις του XBMC Freak), το Linux Mint με XBMC και την Ubuntu Minimal με XBMC σε καμία περίπτωση η εικόνα δεν ήταν τόσο ομαλή όπως στα Windows 7.

Τυχαία σπασιματάκια στην εικόνα (3-5 ανα ταινία) και σπάσιμο στις πρώτες 2-3 εμφανίσεις των ελληνικών υπότιτλων (μάλλον bug είνα της Dharma στο Linux).

Επέστρεψα λοιπόν στα Win 7 και ξήλωσα Bootscreen, και όλα βέβαια που θυμίζουν Win, τρέχει ως Shell με Eventghost και επιτέλους είμαι ικανοποιημένος απόλυτα πάλι. Αν και τα σιχαίνομαι μέχρι την επόμενη έκδοση του XBMC μάλλον θα πάω έτσι. Sorry Linux αλλά μάλλον, μόνο τα ION based μηχανάκια παίζουν στην εντέλεια.

Πρέπει να φτιαχτεί κάποια στιγμη ένα νήμα απο τους Linux-αδές του forum
Να μας δώσουν τα φώτα τους για να ζυγισουμε τα υπέρ και τα κακά.
Όχι μόνο για το xbmc για όλες τις εφαρμογές.
Ήδη Υπάρχει ένα νήμα στην computer audio για audio players

Cirrus: κομψότατο και λειτουργικό, μπράβο σε αυτόν που το ανακάλυψε
Δεν εμφάνιζε το "Ε'", αλλά δεν το έψαξα και πολύ.
Αν και πιστός στο aeon, με κάνει και κοιτάω λοξά...
Οι γραμματοσειρές του όλα τα λεφτά.
Λειτουργικότητα ένα κλικ κάτω από το mq.
Καμιά συμάζωξη κύριοι πότε θα κανονίσουμε (τώρα που θα φύγει η κυρά)?

Δεν εμφάνιζε το "Ε'", αλλά δεν το έψαξα και πολύ.

δεν εμφανιζει κανενα φωνηεν στην αρχη που τονιζεται , αλλα μικρο το κακο-ειναι φοβερο