Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

γεια οσους παιζουν με Xbmc και remote το iphone
απο τα free προγραματα το soulmote εβγαλε update που εμφανιζονται οι σειρες
σε banner list, και οι ταινιες σε βιβλιοθηκη με ενδειξη βαθμολογιας και αμα ειναι καινουργια η αν την εχετε δει.
δοκιμασα και αλλο ενα free το ΧbMote πιο ομορφο μοιαζει με το commander μονο Που εχει μονο λιστες

μια απορια για το τελος ,στο cinema experience στα audio εχω ορισει ενα φακελο αλλα παρατηρησα οτι δεν μου τα παιζει .
θελει καμια περιεργη ρυθμιση η μετονομασια τα αρχεια?

και κατι offtopic το trailer απο το tron: uprising ολα τα λεφτα
δεν πηρα πρεφα ποτε κατεβηκε αλλα ψαρωσα τελειως.

http://www.youtube.com/watch?v=7HHwhOcA6Kw

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Έστησα χθες στο HP DV5 laptop μου το XBMC. Το laptop έχει ένα remote
41L0AhR5c9L.jpg

υπάρχει περίπτωση να παίξει; Είμαι στη δουλειά και δεν μπορώ να το δοκιμάσω.
Αν δεν παίζει, ποιο να αγοράσω;

@unforgiven : Πολύ πιθανόν να δουλέψει στο XBMC, ειδικά να ακολουθήσεις τις οδηγίες για MCE Remote στο XBMC.

Αν δεν τα καταφέρεις, ένα οποιοδήποτε MCE Remote RC6 θα δουλέψει τέλεια στο XBMC. Στο Ebay έχει πάμπολες επιλογές που δεν ξεπαιρνούν τα 18 .

Θα παιΖει τα remote της hp είναι στo wiki του xbmc για τα remotes.
Θα κατεβασεις το plug-in του xbmc για τα mce remote και
Αν μπορει ο Αυγερινός να σου στείλει το κόλπο με το πράσινο κουμπί.

έχεις μήπως τηλέφωνο με android η iOS ;
Να έχεις και εικόνα(των μενού) και πληκτρολόγιο στο "remote".

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

@unforgiven : Πολύ πιθανόν να δουλέψει στο XBMC, ειδικά να ακολουθήσεις τις οδηγίες για MCE Remote στο XBMC.

Αν δεν τα καταφέρεις, ένα οποιοδήποτε MCE Remote RC6 θα δουλέψει τέλεια στο XBMC. Στο Ebay έχει πάμπολες επιλογές που δεν ξεπαιρνούν τα 18 .

Γιατί eBay, αγαπητέ Αυγερινέ; Χάθηκε η τοπική αγορα; :smile:
Το συγκεκριμένο το τσίμπησα στα 15 και δουλεύει άψογα με το XBMC. Υπάρχει και αυτό

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Θα παιΖει τα remote της hp είναι στo wiki του xbmc για τα remotes.
Θα κατεβασεις το plug-in του xbmc για τα mce remote και
Αν μπορει ο Αυγερινός να σου στείλει το κόλπο με το πράσινο κουμπί.

Εδώ οι οδηγίες http://xbmccustomregis.sourceforge.net/

Γιατί eBay, αγαπητέ Αυγερινέ; Χάθηκε η τοπική αγορα; :smile:
Το συγκεκριμένο το τσίμπησα στα 15 και δουλεύει άψογα με το XBMC. Υπάρχει και αυτό

Είστε απίστευτοι! Μπράβο Κώστα και τα δύο δουλεύουν τέλεια. Πρώτη φορά βλέπω αυτό το μαγαζί.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Είστε απίστευτοι! Μπράβο Κώστα και τα δύο δουλεύουν τέλεια. Πρώτη φορά βλέπω αυτό το μαγαζί.

Πως να το δεις, στην Αλεξανδρούπολη είναι :p
Εγώ πήγα αυτοπροσώπως και πήρα το τηλεκοντρόλ, έχει και τα τυχερά της η παραμεθόριος :smile:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Πως να το δεις, στην Αλεξανδρούπολη είναι :p
Εγώ πήγα αυτοπροσώπως και πήρα το τηλεκοντρόλ, έχει και τα τυχερά της η παραμεθόριος :smile:

Στις εποχές που ζούμε μόνο τυχερά μου φαίνεται έχει...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

πανευκολα
αφου πρωτα επιλεξεις στο folder option να σου δειχνει τους κρυφους φακελλους , πας στο c-users-ονομα του υπολογιστη-Appdata-Roaming-Xbmc-Addons και μεσα εχει το σκιν του cirrus + Aeon. Ανοιγεις οποιο σκιν θες και σου αρεσει η γραμματοσειρα , πας fonts , τις αντιγραφεις ολες και πας στο αντιστοιχο σκιν που θες να τις αντικαταστησεις και τις βαζεις .Μαλλον δεν τις αντικαθιστας , αλλα σβηνεις ολες τις γραμματοσειρες του ΑΕΟΝ για παραδειγμα και βαζεις του cirrus

Αντικατέστησα όλα τα fonts, restart στο xbmc, αλλά δεν είδα καμιά διαφορά

Καμιά ιδέα ? :grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Αντικατέστησα όλα τα fonts, restart στο xbmc, αλλά δεν είδα καμιά διαφορά

Καμιά ιδέα ? :grandpa:
Καλημερα σε ολους σας.
Την καλλιτερη γραμματοσειρα την εχει το CIRRUS.Εκανα και εγω αυτο που εγραψε ο zilmer ,την εβαλα στο ΝΕΟΝ που μου αρεσει,αλλα και παλι μου βγαζει στο κεντρικο μενου ( Home Screen ) μπροστα απο καθε φωνηεν,ενα τονο(οξεια) π.χ Ε'ΙΚΟΝΕΣ,Β'ΙΝΤΕΟ

Ευχαριστώ για την βοήθεια. Όντως, έπαιξε με τη μία το remote.
Τώρα μένει να κάνω την πατέντα με το πράσινο κουμπί!

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Έχω iPhone και iPad. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές εφαρμογές. Ποια προτείνετε, γιατί δεν είναι και free να δοκιμάσω...

@Σαλαμινομαχε οπου και να αντιγραψεις μια ελαττωματικη γραμματοσειρα , ελαττωματικη θα παραμεινει.
Πειραματιστειται οσο θιελετε με γραμματοσειρες , ακομα και με δικιες σας , αλλα μην ξεχνατε bacu up αυτες που σβηνεται μπας και μετανοιωσεται.
Τωρα περι τηλεχειριστηριου
με 35 ευρω περνεις imon-γιατι imon? γιατι προγραμματιζεις οτι θελεις στην κυριολεξια.Ανοιγμα κλεισιμο πορτακι σε rom , κλεισιμο σε εφαρμογη , οποια κια να ειναι αυτη (χ παραθυρου|),οτι κουφο σκεφτειται γινεται!Δεν ξερω εμενα με εντυπωσιασε.Ακομα και κλικ ποντικιου περνα (νομιζω δεν το εχω δοκιμασει)..
θα μου καποιος ομως...γιατι Imon με 35 και οχι με 18-20 που εχει το remote microsoft...σωστο και αυτο-αλλα αν δεν το βρισκει κανεις ,αξιζει (γνωμη μου)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Έχω iPhone και iPad. Βλέπω ότι υπάρχουν αρκετές εφαρμογές. Ποια προτείνετε, γιατί δεν είναι και free να δοκιμάσω...

XBMC Remote μακράν στο πρώτο και XBMC Commander στο δεύτερο.

Εγώ επιμένω Cirrus Extended v2 και ΑΕΟΝ ΝΟΧ. Το πείραμα με τις γραμματοσειρές δεν έπιασε, μάπα το AEON MQ2 με γραμματοσειρά Cirrus.

Χθές έβαλα και κάτι custom Backdrops από ταινίες στο Cirrus και πραγματικά απογείωσε την ομοφιά του. Όσο για το AEON NOX είναι το πιο γρήγορο ΑΕΟΝ skin χωρίς να χάνει πολλή απ' τη μαγεία του MQ2.

Υ.Γ. Στο Development του AEON MQ3 πάντως πέφτει πολύ κράξιμο για το "βάρος" του MQ2.

να ρωτησω κατι? ολοι εσεις με τα Htpc + XBMC , περα απο τα σκιν κτλ . οταν βλεπεται ταινια , δεν εχετε δει ουτε ενα σπασιμο ουτε ενα πηδημα καρε?? τιποτα?? ολα αψογα?? εχω αρχισει δλδ και αναρωτιεμαι αν φταει η τηλεοραση μου! Και μιλαω σοβαρα , δεν κανω πλακα.Και δεν μιλαω για τηλεοπτικες σειρες , ουτε για αποσπασμα απο ταινια αν παιζει καλα.Μια ταινια απο την αρχη εως το τελος-κανενας?

επειδη ειχε παλιομοδιτικα background σε καθε κατηγορια το cirrus βρηκα στο avs αυτό το site.

http://www.htbackdrops.com/v2/index.php

γεματο backdrops για xbmc & media browser.

zilmer Out of the box παιζει καλυτερ απο οποιανδηποτε Player σε μενα.

Το αρχειο που επαιξες ηταν αποθηκευμενο στον δισκο με τα windows?[/QUOTE
οχι ηταν απο εξωτερικο και δεν ειναι το αρχειο αλλα <τα>.
Το μονο που απομενει στο μυαλο μου ειναι τα 2GB ram που εχω ή ο σκληρος των windwos WD Green EAR...
Portioli ωραιο το λινκ

οχι ηταν απο εξωτερικο και δεν ειναι το αρχειο αλλα <τα>.
Το μονο που απομενει στο μυαλο μου ειναι τα 2GB ram που εχω ή ο σκληρος των windwos WD Green EAR...
Portioli ωραιο το λινκ

Οι Green δεν είναι αυτοί που σταματάνε κάθε λίγο για να είναι πιο "οικολογικοί"; Αν είναι έτσι, πιθανόν να φταίει αυτό.