Μπορει να απενεγοποιησει και το dxva ; Δεν μπορει να παίξει μόνος του ο athlon?
Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια και ιδιαίτερα τον Κώστα.
Λοιπόν πρώτα απ' όλα να πω πως εγκατέστησα σήμερα την έκδοση XBMCSetup-20110430-caa7295-dx_video.exe με το DsPlayer από εδώ χωρίς όμως να προχωρήσω σε περισσότερες ρυθμίσεις codec κτλ.
Απλά το άφησα ως έχει.
Επιπλέον μετακίνησα τον υπολογιστή από το μέρος που ήταν προσωρινά συνδεδεμένος σε μια Philips HD Ready (δεν ξέρω ποια αλλά η εικόνα ήταν αίσχος) στην τηλεόραση για την οποία είναι προορισμένο το HTPC που είναι μια Samsung Tulip LE37M86BD.
Εδώ είναι τα δυο logs:
xbmc.xml και xbmc.old.xml
Έμεινα με τις ίδιες ρυθμίσεις και η αλήθεια είναι πως τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλύτερα.
Δεν έχω μέχρι στιγμή παρατηρήσει κάποιο σπάσιμο ή τίποτα τέτοιο.
Βέβαια μονίμως έχω την εντύπωση πως θα δω και είναι στην φάση, να το να το!!! (έχω πλέον τη μύγα)
Πάμε τώρα παραπέρα. Όταν πατάς το "O" κατά την αναπαραγωγή ενός .mkv
βλέπεις πολλά μέσα στα οποία υπάρχει και μέσα σε μια παρένθεση που έχει μπροστά το P και λέει συγκεκριμένα dc:ff-h264-dxva2.
Πάντως από average CPU load πάμε καλά και δεν ξεπερνάει το 12% ποτέ ενώ συνήθως είναι γύρω στο 5%
Τα fps παίζουν αρκετά από 23.98 μέχρι 24.02.
Δεν ξέρω αν έχω ακόμα πρόβλημα ή λύθηκε.
Πάντως έφτιαξα το μηχάνημα 3 χρόνια πριν περίπου ή και περισσότερο με σκοπό να παίζει 1080p και η αλήθεια είναι πως με VLC τα έπαιζε από κάποια έκδοση και μετά όλα και χωρίς προβλήματα. Συνεπώς δεν πιστεύω πως είναι εκεί το θέμα.
η eden μπαινει απο clean install?γιατι εκανα το λινκ update και δεν περνα το mq3
Ζilmer/Αυγερινέ θα έρθετε με xbmc μηχανακι στο συγκριτικο?
Ζilmer/Αυγερινέ θα έρθετε με xbmc μηχανακι στο συγκριτικο?
Θα κάνουμε Guest Star εμφάνιση με XBMC Linux.
συγκριτικο?δεν εχω ιδεα για τι λες...προχτες γυρισα και δεν ξερω τιποτα
Κώστα σε περιμένω να σε ενημερώσω για τις εξελίξεις!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.