Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

αν έχεις τον default σαν scrapper (themoviedb) για ταινίες (δηλαδή να κατεβάζει εξώφυλλα και fanarts) βγαίνει συχνά off. και εμένα τα ίδια μου έκανε το σαββατοκύριακο. άλλαξε σε imdb και δοκίμασε.

αν έχεις τον default σαν scrapper (themoviedb) για ταινίες (δηλαδή να κατεβάζει εξώφυλλα και fanarts) βγαίνει συχνά off. και εμένα τα ίδια μου έκανε το σαββατοκύριακο. άλλαξε σε imdb και δοκίμασε.
Θα το κοιταξω.
Παντως εκανα unistall την Dharma και μολις εβαλα Eden 11 beta2 δουλεψε ρολοι.
Και αφου κατεβασε τα εξωφυλλα κλπ μολις ξαναπηγα στη Dharma μου εκανε τα ιδια και δεν τα παιζει τα νεα εργα
Παντως θα κοιταξω αυτο που ειπες
Ευχαριστω.............

Έχουν καιρό να "πέσουν" οι scrappers. Μήπως πρέπει να αναβαθμιστει το addon του ThemovieDB στην Dharma; Έχουν κάνει αλλαγές τελευταία.

Γεια σας και παλι
Πραγματι με την αλλαγη σε ΙMDB ο scrapper ξεκινησε εκ νεου να φορτωνει τα εργα με πληροφοριες.....

Το glass skin τοχει δει κανεις?χτες λιγο το χαζεψα και ειχε φαση,αφου του εγκατεστησα κατι εξτρα. Τρελλο γελιο ειχε ο καιρος,που εδειχνε κατι καθαριστηρες λογο βροχης :p

To Glass, αν δεν κάνω λάθος (που δεν κάνω :p ), είναι εξέλιξη του Influence, του πρώτου skin που έβαλα στο XBMC. Πολύ καλό για την εποχή του το Influence αλλα έμεινε πίσω μη υποστηρίζοντας nightlies.

Το μεγάλο πρόβλημα με αυτά τα δύο skins ειναι οι δημιουργοί τους. Αγγλικά μιλάνε μόνο μέσω Google translate...

α ναι? τεσπα λιγο το χαζεψα
να πω κατι αλλο , αλλα μην με θεωρησετε χαζο :p beta 2 απο beta 1 ειδα διαφορα..(εικονα)..δεν ξερω αν εχω δικηο ή οχι , αλλα αφηστε με στην πλανη μου και την ευτυχια μου :p

Εγώ με την beta 2 έβαλα πάλι Cirrus.. Φυσικά άλλαξα σχεδόν όλα τα backgrounds αλλά πάει σφαίρα η άτιμη....και έχει την καλύτερη γραμματοσειρά ever!
Ακόμα δεν έχω καταλάβει - δεν έχω ψάξει βέβαια- πως μπορώ να χειριστώ αυτά τα movie sets!! Πως σετάρονται ρε παιδια ?

και εγώ το είδα αυτό. λες να είναι κολλητική η πλάνη????

εβλεπα πριν λίγο το 9 rota και έπαθα πλάκα με την εικόνα του (windows 7 - beta 2 eden).

για τα movie sets έχω και εγώ αυτή την απορία. για το συγκεκριμένο skin. ενώ υπάρχουν στο κεντρικό μενού τα ορίζω και μετά δεν...

η πλάκα είναι ότι η τελευταία official build του openelec με την standard confluence υποστηρίζει movie sets. σε σκαν που έκανα τα james bond μου τα έβγαλε κάτω από μια κοινή εικόνα και όταν πάτησα βγήκαν οι ταινίες. βέβαια εκεί 2 ήταν εκτός του set και δεν ξέρω πως να τις χώσω μέσα.

Last edited:

Τα movie sets ειναι στα video addon. Μετα την προσθηκη λοιπον του προσθετου αυτου,παμε στις ταινιες ανοιγουμε το αριστερο μενου,και παταμε ισοπεδωση (αν το εχετε ελληνικα). Εκει μετα παμε βιντεο εφαρμογες και ανοιγουμε το movie sets. Μας κανει ερωτηση πως να ονομασουμε την υποκατηγορια (π.χ indiana jones ) και περναμε οτι ταινια θελουμε. Βασικα ολα τυφλοσουρτης γινονται....ειναι πολυ απλο

Ακούς εκει "ισοπέδωση"...γι' αυτό κάνει τόσο θόρυβο το HTPC τελευταία, οι μπουλντόζες θα φταίνε :)
Αθάνατες ελληνικές μεταφράσεις...

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το moviesets θέλει ενεργοποιημένο τον web server του XBMC;

Αυτό που λέει ο zilmer δοκίμασα. Όταν πήγα στο Addons>MovieSets μου ζήτησε να βάλω μπρος τον webserver για να λειτουργήσει μέσα στο XBMC, όχι σε εξωτερικό browser. Λίγο μυστήριο μου φάνηκε.

Την διαχείριση τους απο browser δεν την είχα υπ' όψιν. Καλή πατέντα.

ξερει κανεις αν υπαρχει addon η αλλος τροπος να αλλαξεις γρηγορα mp3 tags?
ο λογος που ρωταω ειναι οτι εχω παρα πολλους διπλους καλλιτεχνες επειδη διαφερει σε μια λεπτομερεια ο τροπος γραφης στα tag.
μπορω πχ με καποιον τροπο να κανω merge εναν artist με εναν αλλον?

ξερει κανεις αν υπαρχει addon η αλλος τροπος να αλλαξεις γρηγορα mp3 tags?
ο λογος που ρωταω ειναι οτι εχω παρα πολλους διπλους καλλιτεχνες επειδη διαφερει σε μια λεπτομερεια ο τροπος γραφης στα tag.
μπορω πχ με καποιον τροπο να κανω merge εναν artist με εναν αλλον?

Δοκίμασε αυτο: http://www.mp3tag.de/en/index.html

Το glass skin τοχει δει κανεις?χτες λιγο το χαζεψα και ειχε φαση,αφου του εγκατεστησα κατι εξτρα. Τρελλο γελιο ειχε ο καιρος,που εδειχνε κατι καθαριστηρες λογο βροχης :p

Μόλις του έριξα μια ματιά. Καλά, αλλήθωρος είναι αυτός που το σχεδίασε; Το πιο άσχημο skin μου έχω δει! Η ένδειξη του καιρού πάνω στο ρολόι, τεράστιες αντιαισθητικές γραμματοσειρές, τα υπομενού όπου να 'ναι...

Γρήγορο είναι αλλά πονέσανε τα ματάκια μου!

Ίσως είναι σύμπτωση, δεν ξέρω. Απο τη μέρα που δοκίμασα το Glass, όλα πάνε κατά διαόλου. Το ΝΟΧ κολλάει όταν τελειώνει την ενημέρωση του το Trakt, το Trakt δεν ενημερώνει σωστά και γέμισε το σύστημα με ένα σωρό addons που δεν έφυγαν με την απεγκατάσταση του skin.