Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ξερει κανεις , αν μια playlist που φτιαχνουμε μπορει να δουλεψει για 2 δισκους? παραδειγμα : εχουμε 3D ταινιες στον δισκο Ε και στον δισκο F . Μπορει να δημιουργηθει μια playlist? γιατι εχω δοκιμασα αλλα δεν μου δειχνει κατι..εκει στην επεξεργασια τις playlist βαζω και τις 2 διαδρομες του δισκου, <διαδρομη> .. <αρχιζει με > και το οριζω ως movies( ετσι και αλλιως δηλαδη, ειναι στο movies library τα 3D)..
ξερει καποιος να με βοηθησει?

παιδια καλησπερα και συγχαρητηρια για την καλη ενημερωση που κανετε εδω περα. εχω βαλει και γω το xbmc σε win 7 x64 και η μονη βοηθεια που ηθελα απο εσας ειναι να μου πειτε ποιο ειναι το πιο συμβατο τηλεχειριστηριο να παρω με full control για το xbmc? εχω διαβασει ολο τον οδηγο αλλα δεν θυμαμαι σε ποιες σελιδες ειναι καποια που εχετε προτεινει.
σας ευχαριστω εκ των προτερων

σ' ευχαριστω για την αμεση απαντηση! το microsoft λεω και γω αλλα ειναι δυσκολο να βρεθει λες ε? απο Ελλαδα το χει αραγε κανενα μαγαζι? αλλιως θα παρω το αλλο.

σ' ευχαριστω για την αμεση απαντηση! το microsoft λεω και γω αλλα ειναι δυσκολο να βρεθει λες ε? απο Ελλαδα το χει αραγε κανενα μαγαζι? αλλιως θα παρω το αλλο.

Δύσκολο να βρεθεί το τ/κ της Microsoft. Μόνο εδω το βρήκα kαι πάλι δεν είμαι σίγουρος αν ειναι το σωστό.

ξερει κανεις , αν μια playlist που φτιαχνουμε μπορει να δουλεψει για 2 δισκους? παραδειγμα : εχουμε 3D ταινιες στον δισκο Ε και στον δισκο F . Μπορει να δημιουργηθει μια playlist? γιατι εχω δοκιμασα αλλα δεν μου δειχνει κατι..εκει στην επεξεργασια τις playlist βαζω και τις 2 διαδρομες του δισκου, <διαδρομη> .. <αρχιζει με > και το οριζω ως movies( ετσι και αλλιως δηλαδη, ειναι στο movies library τα 3D)..
ξερει καποιος να με βοηθησει?

Με μπέρδεψες λίγο αλλα το βρήκα: Στο Playlist options πρέπει να βάλεις "Items must match: one or more of the rules", αλλιώς ψάχνει ταινίες που ειναι κοινές και στους δύο φακέλους

Ευχαριστω πολυ,θα το ψαξω μολις γυρισω σπιτι

Δύσκολο να βρεθεί το τ/κ της Microsoft. Μόνο εδω το βρήκα kαι πάλι δεν είμαι σίγουρος αν ειναι το σωστό.
φιλε Kostas_Y ok θα το ψαξω και γω λιγο. παντως σευχαριστω για την βοηθεια!

Και τα imon control μια χαρα δουλευουν
zilmer μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις ενα link για να δω ποια ειναι τα imon controls? υπαρχουν ελλαδα?
thanks

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Στην Ελλάδα δεν θα βρεις τίποτα αξιόλογο και θα το πληρώσεις διπλά. Μια χρεωστική και ή από ebay για πιο φτηνά (θα πάρει κάνα 20-30ήμερο) ή από amazon.co.uk για σιγουριά και ασφάλεια.

παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας! το τελευταιο που ηθελα να σας ρωτησω ειναι, αν παρω αυτο που λεει ο φιλος pettakos http://www.soundgraph.com/vfd-feature-en/ το οποιο ειναι LCD DISPLAY και τηλεχειριστηριο μαζι θα ειναι καλη η συμβατοτητα με το XBMC? και επισης αν γνωριζετε στην οθονη εκτος τις ολες πληροφοριες που δειχνει αν δειχνει τον χρονο μιας τανιας καθως παιζει.
τωρα μολις βρηκα και αυτο http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=39&area=en τι λετε λει τιποτα η μαλλον καλυτερα το imon?
σας ευχαριστω και sorry αν σας κουρασα!

Εγώ έχω αυτό της silverstone (δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω imon είναι και αυτό). Είναι λίγο ακριβό αλλα κάνει κάλα την δουλειά του. Και το μεγάλο του πλεονέκτημα.... ανάβει και σβήνει το pc μόνο του από το remote (δεν το κάνουν άλλα). Οι πληροφορίες της οθόνης δεν με βοηθούν καθόλου δυστυχώς και δεν έιναι πληρως παραμετροποιήσιμη. πχ ήθελα να το βάλω να μου δείχνει εσωτερική θερμοκρασία και δεν γίνεται. Σε γενικές γραμμές αν το βρεις φθηνό το συνιστώ.

Last edited:

είχα σκοπό να κάνω ένα ποστ με το ερώτημα

"έχετε να προτείνετε κάποιο remote για xbmc????"

αλλά φαίνεται ότι όταν υπάρχουν πολλοί χρήστες τουλάχιστον 2 έχουν στο μυαλό τους το ίδιο πράγμα!!!

να αλλάξω λίγο την ερώτηση στο ίδιο θέμα. αυτά που προτείνονται δουλέουν και στο openelec??? η μπορεί να φάμε πόρτα από το linux?

επίσης μια ακόμα ερώτηση.

υπάρχει δυνατότητα μέσω δημιουργίας profiles ή άλλου τρόπου το ένα να παίζει μέσω του εσωτερικού player και το άλλο μέσω mpc hc ή άλλου προγράμματος αναπαραγωγής.

είχα σκοπό να κάνω ένα ποστ με το ερώτημα

"έχετε να προτείνετε κάποιο remote για xbmc????"

αλλά φαίνεται ότι όταν υπάρχουν πολλοί χρήστες τουλάχιστον 2 έχουν στο μυαλό τους το ίδιο πράγμα!!!

να αλλάξω λίγο την ερώτηση στο ίδιο θέμα. αυτά που προτείνονται δουλέουν και στο openelec??? η μπορεί να φάμε πόρτα από το linux?

επίσης μια ακόμα ερώτηση.

υπάρχει δυνατότητα μέσω δημιουργίας profiles ή άλλου τρόπου το ένα να παίζει μέσω του εσωτερικού player και το άλλο μέσω mpc hc ή άλλου προγράμματος αναπαραγωγής.

Με XBMC σε ubuntu 11.04 το HP το εχω δοκιμασει και δουλευει αψογα εφοσον σεταρεις σωστα το lirc. Με openelec λογικα θα δουλευει αφου και αυτο σε ubuntu παταει. Με external player σε windows δεν το εχω δοκιμασει. Με XBMC DSPLAYER δουλευει αψογα.