Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

ερώτηση. στήνω ένα νέο δίσκο με win και xbmc. τι πρέπει να κάνω για να έχω τσεκαρισμένες τις σειρές που έχω παρακολουθήσει. αν γίνεται. μάλλον κάτι πρέπει να αντιγράψω αλλά τι??? επίσης ο usb δίσκος στο καινούργιο θα πρέπει να είναι με το ίδιο όνομα που έχει στο υπάρχον?

thanks in advance

ερώτηση. στήνω ένα νέο δίσκο με win και xbmc. τι πρέπει να κάνω για να έχω τσεκαρισμένες τις σειρές που έχω παρακολουθήσει. αν γίνεται. μάλλον κάτι πρέπει να αντιγράψω αλλά τι??? επίσης ο usb δίσκος στο καινούργιο θα πρέπει να είναι με το ίδιο όνομα που έχει στο υπάρχον?

thanks in advance

Νομίζω οτι πλέον όταν κάνεις export τη βιβλιοθήκη σώζει και το watched\unwatched.
Εγω βέβαια βρήκα άλλο κόλπο, με το Trakt. Συγχρονίζω πριν και μετά την εγκατάσταση και έχω σχεδόν τα πάντα μαρκαρισμένα σωστά.

Ο δίσκος πρέπει να έχει το ίδιο γράμμα, το όνομα δεν παίζει ρόλο, πες τον και Πουλχερία ;)

Δεν φταιει το Ember που τα Get Thumb και Get Fanart δεν εχουν αλλες επιλογες εκτος απο τα local αρχεια. Απλα στο αρχικο scraping που εχει γινει, το XBMC εχει βρει local ολα τα αρχεια (folder.jpg/fanart.jpg) και τις πληροφοριες (movie.nfo) που χρειαζεται για να φτιαξει την video library και δεν εχει ασχοληθει να κοιταξει καθολου online για αυτα ωστε να σου εχει στο Get Thumb και Get Fanart πολλες επιλογες ειτε για Τhumb ειτε για Fanart. Διαβασε περισσοτερα εδω.
Για το στρετσάρισμα που εχεις ανεφερα σε προηγουμενο post γιατι συμβαινε.s

Ναι δεν είπα ότι φταίει το ember γι' αυτό. Απλά σε σειρές που έχουν γίνει prescraped το artwork downloader δεν σου δίνει επιλογές. Το περίεργο είναι ότι δεν σ' αφήνει ούτε extrafanart κατεβάσεις αλλά μπορεί να το διαβάζει και αυτό locally, δεν ξέρω.

Το κακό του ember όπως είπα είναι ότι δεν βγάζει banner.jpg αλλά poster σε μορφή banner που πάει και κάθεται στη θέση των πόστερ και λογικά στρετσάρεται. Αφού το skin έχει επιλογή "Enable .jpg support for BannerView", το banner.jpg πάει εκεί που πρέπει και το poster.jpg/folder.jpg το ίδιο οπότε δεν υπάρχουν στρετσαρίσματα.
Αυτό το κάνει πάντως το MCM που μου έλυσε τα χέρια με τα banners, έχει όμως το πρόβλημα να "σώζει" το season-all.tbn σαν banner. Κάτι που είναι παράλογο (το έχουν γράψει και στο φορουμ του) αφού τα άλλα .tbn είναι κανονικά posters!

Uploaded with ImageShack.us

To "prefer posters στο scraping δεν άλλαξε κάτι σε μένα.
Μπορεί να κάνω και κάτι λάθος και να μην το ξέρω... τι να πω.

Το ember είναι πολύ καλό sw απλά αυτό το στοιχείο του MCM του λείπει.

thanks in advance
Διάβασε κι αυτό:

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=115644&highlight=watched+unwatched

Τελικά, μετά από εκατοντάδες δοκιμές (κυριολεκτικά δοκιμή σχεδόν μία-μία ρύθμιση του skin) κατέληξα πως αυτό που μπλοκάρει το hellenicTV στο cirrus extended v2 (SVN και release) είναι η ρύθμιση skin-extended mod-enable extrafanart for tvshows. Αν είναι ενεργοποιημένη, κολλάει το σύστημα μόλις πάει να φορτώσει τα κανάλια. Δοκιμασμένο δεκάδες φορές, σε 2 συστήματα με win7-eden 11.0.
Tώρα είναι bug με την συγκεκριμένη λειτουργεία, είναι κάποιος συνδιασμός δικών μου ρυθμίσεων - addons...
Στο Nox 2.1.0 έφτιαξε και εκεί αλλά δεν κατάλαβα με ποιά ρύθμιση.

Ναι μου το κάνει και εμένα και όχι μόνο στο Nox.
Είναι ένα setting που το έχω απενεργοποιημένο και γι'αυτό δεν το είχα παρατηρήσει.
Από τη στιγμή που μπορώ να εντοπίσω το bug θα το διορθώσω εύκολα.

Για να συμβεί αυτό χωρίς xml editing πρέπει το skin που χρησιμοποιείς να υποστηρίζει απενεργοποίση όλων των default menus και την ενεργοποίηση πολλών custom. Ένας από τους λόγους που ασχολήθηκα με το Rapier είναι η παραμετροποιήση του. Με τα custom panels που του πρόσθεσα τα custom menus δεν διαφέρουν πλέον σε τίποτα από τα default και μπορείς να τα φτιάξεις ακριβώς με τη σειρά που θέλεις. Θα του προσθέσω και presets για να μπορεί ο χρήστης να προσθέτει εύκολα στα menus και τις "δύσκολες" τοποθεσίες. (αυτές που δεν μπορούν να μπούν στα favourites.)
:worshippy:
οποτε μεχρι να εχουμε και presents με αλλο τροπο?

editing στα settings του rapier στο guisettings.xml
Δεν στο συνιστώ :smile:
Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα το προσθέσω το σαββατοκύριακο.

υπαρχει προβλημα!!προσπαθω να βαλω υποτιτλους απο το subtitles.gr τους βρισκει μου γραφει downloading subtitles αλλα μενει εκει...σε atv2 αυτα.γνωριζει καποιος γιατι το κανει αυτο?ενω χθες μου τους επαιζε αν οχι ολους καποιους.
την βοηθεια σας παιδια...

Οι υπότιτλοι από το subtitles.gr όντως δεν κατεβαίνουν.

Δεν φταίω εγώ :smile:
Δεν κατεβαίνουν ούτε από το site.
Πιστεύω ότι θα το φτιάξουν σύντομα.
Ίσως πρέπει να φτιάξω service και για το subs4free μόλις βρω χρόνο.

Last edited:

Ναι δεν είπα ότι φταίει το ember γι' αυτό. Απλά σε σειρές που έχουν γίνει prescraped το artwork downloader δεν σου δίνει επιλογές. Το περίεργο είναι ότι δεν σ' αφήνει ούτε extrafanart κατεβάσεις αλλά μπορεί να το διαβάζει και αυτό locally, δεν ξέρω.

Το κακό του ember όπως είπα είναι ότι δεν βγάζει banner.jpg αλλά poster σε μορφή banner που πάει και κάθεται στη θέση των πόστερ και λογικά στρετσάρεται. Αφού το skin έχει επιλογή "Enable .jpg support for BannerView", το banner.jpg πάει εκεί που πρέπει και το poster.jpg/folder.jpg το ίδιο οπότε δεν υπάρχουν στρετσαρίσματα.
Αυτό το κάνει πάντως το MCM που μου έλυσε τα χέρια με τα banners, έχει όμως το πρόβλημα να "σώζει" το season-all.tbn σαν banner. Κάτι που είναι παράλογο (το έχουν γράψει και στο φορουμ του) αφού τα άλλα .tbn είναι κανονικά posters!

Αυτο το πραγμα στο XBMC με τα posters και τα banners ειναι ενα ολοκληρο μπερδεμα. Το εχω γραψει 100 φορες στο φορουμ. Ο περισσοτερος κοσμος μπερδευεται και ριχνει το φταιξιμο εκει που δεν πρεπει. Η ομαδα του XBMC επιμενει να μην βαζει native υποστηριξη χωριστα για banner και για posters στα TV Shows. Θελουν ενα αρχειο για ολα. Οπως και ναχει το τι δειχνει και πως το δειχνει καθε skin ειναι δικη του ευθυνη και οχι του XBMC ουτε του καθε Media Manager. πχ... το banner.jpg σαν αρχειο δεν υποστιριζεται απο το XBMC Skin Engine. Απλα ο καθε skinner χρησιμοποιει καποια τρικ διαβαζοντας τα αρχεια μεσω path για να τα δειξει.
Δεν ειμαι υποστηρηκτης του Ember και αν το MCM σου κανει την δουλεια που θελεις και οπως την θελεις... no problem. Εγω παντως χρησιμοποιω Ember για scrapping σε ολα και αν καπου θελω καποια extra αρχεια τα κατεβαζω με το Artwork Downloader. Αλλωστε ολη αυτη η ιστορια με ολα αυτα τα επιπλεον αρχεια που εχουν βαλει στα skins εχει φτασει να εχουμε ενα-δυο αρχεια που χρειαζονται για να δουμε την ταινια και αλλα δεκα και βαλε για ολα τα αλλα. Ελεος !!!

Υ.Γ. Το Artwork Downloader ειχε καποια προβληματα τελευταια και δεν κατεβαζε καποια αρχεια γιατι αλλαζουν server αλλα νομιζω οτι τωρα ειναι ολα ενταξει. Αλλωστε τα παιδια τζαμπα το κανουνε και μερικες φορες βαζουν και απο την τσεπη τους.

2hec8lu.jpg

Υ.Γ. Το MCM αν θυμαμαι καλα δεν ηταν επι πληρωμη (καπου 20$ για lifetime) η κανω λαθος ?.

Cheers
Nessus

@nessus Δεν θέλω να κατηγορήσω ή να ρίξω φταίξιμο σε κάποιο πρόγραμμα σε καμιά περίπτωση. Δεν νομίζω ότι το έκανα κι όλας. Απλά προσπαθώ να ρυθμίσω κάποια πράγματα όσο μπορώ πιο εύκολα για μένα. Τώρα αν θα είναι με το ember, το artwork downloader, το mcm ή το m&m καθόλου δε με νοιάζει και πάλι καλά που υπάρχουν και αυτά τα (δωρεάν) προγράμματα και μας διευκολύνουν.

Απλά όπως είπα πιο πάνω είναι αυτή η λόξα του να θες να ρυθμίσεις κάποια (πολλές φορές και ασήμαντα) πραγματάκια αλλά δεν θα τρελαθώ κι όλας αν δεν έχω banners. Μην το παίρνεις αρνητικά...
Και όντως έχουμε γεμίσει ένα τόνο αρχειάκια!

Οχι ρε φιλε. Ολα καλα. Κανενα προβλημα.
Απλα με την ευκαιρια εγραψα οτι ξερω για το θεμα σε περιπτωσι που ενδιαφερει και καποιους αλλους φιλους.

Cheers
Nessus

Υ.Γ. Το MCM αν θυμαμαι καλα δεν ηταν επι πληρωμη (καπου 20$ για lifetime) η κανω λαθος ?.

Cheers
Nessus

To MCM λειτουργεί και σε free έκδοση.

Υ.Γ. Κατά την ταπεινή μου άποψη....είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Εγώ αφού πέρασα από Mymovies, MCM, Ember κ.λ.π κατέληξα στους εσωτερικούς scrapper και δικαιώθηκα. Μαθαίνεις κάποια λίγα πράγματα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του XBMC και ειδικά με τους scrappers και σε ποσοστό άνω του 85% όλα γίνονται αυτόματα. Για το υπόλοιπο ποσοστό επεμβαίνεις manual και τελειώνει η ιστορία. Και βέβαια όλα αυτά αποκλειστικά μόνο με Confluence για Skin για απλότητα, ταχύτητα, σταθερότητα, αποφυγή προβλημάτων. Στην πλειοψηφία τους οι skinners δεν ακολουθούν τις οδηγίες των Devs του XBMC και κάνουν τα δικά τους με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα που δεν ευθύνεται η native engine του XBMC.

Το κακο (και συναμα καλο μιας και ειναι μια απο τις καλυτερες) ειναι οτι η skin engine του XBMC σου επιτρεπει να φτιαξεις μια λειτουργεια με δεκα διαφορετικους τροπους. Ετσι, αποφευκτα υπαρχει ο ευκολος και απλος τροπος που ειναι και η φιλοσοφια της ομαδας αλλα και ο δυσκολος και πολυπλοκος τροπος που ακολουθουν καποιοι skinners ειτε για να κανουν κατι που δεν το εχει κανει κανενας αλλλος ειτε ακομα και για να ειναι δυσκολο να το αντιγραψει καποιος. Βεβαια υπαρχουν και τα διαφορα addon που με διαφορες extra λειτουργειες απαιτουν καποια παραπανω δουλεια για να ενσωματωθουν στα skin αλλα εχω δει και σε ενα μονο αρχειο xml απο καποιο skin, πανω απο 18.000 γραμμες κωδικα. Απιστευτα πραγματα !!!.

Οντως, το Confluence ειναι ενα απο τα πια απλα και πιο γρηγορα και στον τροπο λειτουργειας και στον τροπο που ειναι γραμμενο. Για αυτο και στο δικο μου mod ;) προσπαθησα να εφαρμοσω πολλες απο τις πρακτικες του στον κωδικα και παει μια χαρα.

Cheers
Nessus

Οντως, το Confluence ειναι ενα απο τα πια απλα και πιο γρηγορα και στον τροπο λειτουργειας και στον τροπο που ειναι γραμμενο. Για αυτο και στο δικο μου mod ;) προσπαθησα να εφαρμοσω πολλες απο τις πρακτικες του στον κωδικα και παει μια χαρα.
Cheers
Nessus
Χαιρομαι αφανταστα ,που ενας δικος μας ανθρωπος, Ενας Ελληνας, ενα μελος του AVClub και του ΑVSite , εκανε ενα δικο του Skin Mod .....
Πολλα συγχαρητηρια φιλε μου και να μας πεις και το ονομα σου.

Ειχα δοκομασει παλια το Experience 1080,αλλα δεν μου εκανε καποιο ΚΛΙΚ.
Τωρα μολις κατεβασα και το δικο σου mod ,και θα σας πω εντυπωσεις

Και παλι συγχαρητηρια
Βαγγελης ..............

Cheers
Nessus

Αναρωτιόμουν απο πιο skin είναι τα screenshots και η υπογραφή σου. Για να δούμε, ένα test drive επιβάλλεται!
good.gif

Το προγραμμα ειναι εν λειτουργια.
Πρωτες εντυπωσεις
1. Δεν υποστηριζει Ελληνικα γραμματα. Εκανα copy-paste απο το NOX την Ελληνικη γλωσσα αλλα δεν βλεπω προκοπη
2. Στο main Menu δεν υπαρχει επιλογη για Video Mode παρα μονο για Movies. Πως θα βαλω Add Source?
3. Στο Main Menu δεν μπορω να αλλαξω την εμφανιση των επιλογων (Movies-Music-Pictures),με δικες μου φωτογραφιες.
4. Στην επιλογη Music δεν μου εμφανιζει τα music Addons του Lambda,ενω ειναι enabled ηδη
Ti κανω λαθος ?

Last edited:

Αναρωτιόμουν απο πιο skin είναι τα screenshots και η υπογραφή σου. Για να δούμε, ένα test drive επιβάλλεται!
good.gif
Κωστα ειμαι πολυ χαρουμενος που ενα δικο μας παιδι εχει κανει τετοιο Long jump
θα διαβασω αργοτερα ολο το Thread του

Εσενα σου βγαζει ελληνκα γραμματα?

Last edited:

1. Δεν υποστηριζει Ελληνικα γραμματα. Εκανα copy-paste απο το NOX την Ελληνικη γλωσσα αλλα δεν βλεπω προκοπη
Προς το παρον λογω του χρονου που χρειαστηκε για να ετοιμαστει το skin, αλλα και επειδη δεν εχω και τοσο καλη γνωση της Αγγλικης γλωσας, δεν υποστηριζει Ελληνικα. Στην πραγματικοτητα αυτη την στιγμη υποστηριζει μονο Αγγλικα. Αν υπαρχει καποιος που μπορει να κανει την μεταφραση αυτο ειναι το αρχειο που χρειαζεται μεταφραση. Απλα μετα απο καθε νουμερο πρεπει να αντικατασταθει η Αγγλικη λεξη η φραση με την Ελληνικη. πχ στο <string id="31100">Hide Stages</string> πρεπει να μεταφραστει το "Hide Stages". [/QUOTE]

2. Στο main Menu δεν υπαρχει επιλογη για Video Mode παρα μονο για Movies. Πως θα βαλω Add Source?
Πηγαινε... Settings/Customization/Home Window/Enable Panels και εκει μπορεις εκτος των αλλων να ενεργοποιησεις το Enable Video Files Panels. Σε video file mode ομως μπορεις να πας και απο τα Movies & TV Shows panels στην αρχικη οθονη απο τα submenu. Πατα το βελακι UP στο k/b και μια απο τις επιλογες εκει ειναι το "Files"

3. Στο Main Menu δεν μπορω να αλλαξω την εμφανιση των επιλογων (Movies-Music-Pictures),με δικες μου φωτογραφιες.
Πηγαινε... Settings/Customization/Custom Home Panels Icons.

4. Στην επιλογη Music δεν μου εμφανιζει τα music Addons του Lambda, ενω ειναι enabled ηδη
Αυτο πρεπει να το δω. Κανονικα πρεπει να στα δειχνει. Πες μου ποια ειναι να το τσεκαρω μηπως εχω κανει καμμια βλακεια.

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.

Cheers
Nessus aka... Θωμας

Last edited:

Αυτο το πραγμα στο XBMC με τα posters και τα banners ειναι ενα ολοκληρο μπερδεμα. Το εχω γραψει 100 φορες στο φορουμ. Ο περισσοτερος κοσμος μπερδευεται και ριχνει το φταιξιμο εκει που δεν πρεπει. Η ομαδα του XBMC επιμενει να μην βαζει native υποστηριξη χωριστα για banner και για posters στα TV Shows. Θελουν ενα αρχειο για ολα. Οπως και ναχει το τι δειχνει και πως το δειχνει καθε skin ειναι δικη του ευθυνη και οχι του XBMC ουτε του καθε Media Manager. πχ... το banner.jpg σαν αρχειο δεν υποστιριζεται απο το XBMC Skin Engine. Απλα ο καθε skinner χρησιμοποιει καποια τρικ διαβαζοντας τα αρχεια μεσω path για να τα δειξει.

Nessus aka... Θωμα ;) πιστεύω ότι έχουν δίκιο σε αυτό.
Αν προχωρήσουν σε native υποστήριξη των banners θα είναι σαν να ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως.
Θα πρέπει να υποστηρίξουν και τα clearARTs και τα clearLOGOS και ποιός ξέρει τι άλλο στη συνέχεια.
Γιατί τα banners να είναι πιο σημαντικά από αυτά; Αυτό το πράγμα δεν οδήγει πουθενά.

Cheers
Nessus

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι το κόπο που έχεις καταβάλει και το χρόνο που έχει αφοσιώσει, το μόνο που έχω να σου πω είναι συγχαρητήρια!

Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα screenshots του weather plus. Ίσως όμως πρέπει να το αντικαταστήσεις σε λίγο καιρό απο το wunderground.Το weather plus ήδη βγάζει λάθη στην eden final, και δεν το βλέπω να επιστρέφει σύντομα ο brightsr.
Έγω μάλλον θα το αντικαταστήσω στο Rapier μόλις η έκδοση του wunderground με τις έξτρα δυνατότητες μπει στο official repo.

Καλημερα σε ολους σας

@ nessus
Θωμα δεν με καταλαβες
Θελω να αλλαξω το image/backround των επιλογων που υπαρχουν στην Main Menu. π.χ στα movies υπαρχει μια κορδελα με φιλμ κινηματογραφου. Εγω θελω να αλλαξω αυτη τη φωτογραφια με καποια αλλη. Βασικα πρεπει να παω στα Settings\Backgrounds\change Backround for\ Αλλα εκει οταν παω στο Single image μου βγαζει τις δικες σου επιλογες/φωτογραφιες. Δεν μπορω να παω στο δικο μου φακελο με τις φωτογραφιες.
Επισης πολυ βασικο για μενα ειναι οτι στο Video Files μου βγαζει τις κλασικες επιλογες Movies-Recently/Added movies-Files-Playlists-Video Add-ons μονο σε καθετη διαταξη. Μπορεις να βαλεις και αλλη επιλογη οπως στα Movies ( Posters-Showcase ),οπου εκει θα μου εμφανιζονται σε οριζοντια διαταξη? Εχω προβλημα με το τηλεκοντρολ μου,και δεν μπορω να κανω καθετες κινησεις
Ευχαριστω
Και παλι συγχαρητηρια

πιστεύω ότι έχουν δίκιο σε αυτό.
Αν προχωρήσουν σε native υποστήριξη των banners θα είναι σαν να ανοίγουν τις πύλες της κολάσεως.
Θα πρέπει να υποστηρίξουν και τα clearARTs και τα clearLOGOS και ποιός ξέρει τι άλλο στη συνέχεια.
Γιατί τα banners να είναι πιο σημαντικά από αυτά; Αυτό το πράγμα δεν οδήγει πουθενά.

Μωρε θα το κανουν...θα το κανουν...!!!. Ηδη το εχουν δεχτει χωρις ΕΤΑ βεβαια κατα την προσφιλη τους συνηθεια ;). Δεν συμφωνω ατα περι... κολασεως που λες. Αυτο το θεμα με τα banner εχει τεθει πολυ πριν ξεπεταχτουν ολα αυτα τα extra images. Αποδειξη και το ticket που ειχε ανοιξει ο Hitcher εδω και τρια χρονια επι Babylon και ακομα ειναι Future / Pending.

Μου άρεσαν ιδιαίτερα τα screenshots του weather plus. Ίσως όμως πρέπει να το αντικαταστήσεις σε λίγο καιρό απο το wunderground.Το weather plus ήδη βγάζει λάθη στην eden final, και δεν το βλέπω να επιστρέφει σύντομα ο brightsr.
Έγω μάλλον θα το αντικαταστήσω στο Rapier μόλις η έκδοση του wunderground με τις έξτρα δυνατότητες μπει στο official repo.

Το ξερω. Μου φενεται καπως δυσκολο να παρατηθει τελειως ενα τοσο δημοφιλες addon. Νομιζω οτι καποιος θα βρεθει να το συνεχισει οπως εκανε ο brightsr απο τον Nuka. Το Weather Underground εχει εξελιχτει παρα πολυ τελευταια αλλα Weather+ θα του παρει καιρο να γινει. Βεβαια αφου το επιασε αυτος οδιαμονιος ο Ronie στα χερια ισως το δουμε να δουλευει πληρως πολυ γρηγορα. Θα δουμε. Ελπιζω μονο να μην θελει και πολλες αλλαγες στον κωδικα συγκριτικα με το Weather+ (και ετσι ακουω οτι θα γινει) γιατι την κατσαμε... ;)

Θελω να αλλαξω το image/backround των επιλογων που υπαρχουν στην Main Menu. π.χ στα movies υπαρχει μια κορδελα με φιλμ κινηματογραφου. Εγω θελω να αλλαξω αυτη τη φωτογραφια με καποια αλλη. Βασικα πρεπει να παω στα Settings\Backgrounds\change Backround for\ Αλλα εκει οταν παω στο Single image μου βγαζει τις δικες σου επιλογες/φωτογραφιες. Δεν μπορω να παω στο δικο μου φακελο με τις φωτογραφιες.
Ρε φιλε... με εχεις μπερδεψει. Πουθενα δεν υπαρχει backround με κορδελα φιλμ κινηματογραφου. Οταν ανοιγεις για πρωτη φορα το skin βλεπεις αυτο :

screenshot000.jpg

Το σκουρο backround που βλεπεις πισω ειναι το Global. Στα Settings\Backgrounds\change Backround for\ μπορεις να αλλαξεις και αυτο (που θα ισχυει για ολο το skin) και το Media που θα ισχυει για τα Movies, TV Shows, Music & Pictures. Τωρα στο File Browser που εισαι για να πας εκει που εχεις την/τις φωταγραφιες σου, χτυπα συνεχεια Backspace μεχρι να δεις τους δισκους σου.

Επισης πολυ βασικο για μενα ειναι οτι στο Video Files μου βγαζει τις κλασικες επιλογες Movies-Recently/Added movies-Files-Playlists-Video Add-ons μονο σε καθετη διαταξη. Μπορεις να βαλεις και αλλη επιλογη οπως στα Movies ( Posters-Showcase ),οπου εκει θα μου εμφανιζονται σε οριζοντια διαταξη? Εχω προβλημα με το τηλεκοντρολ μου,και δεν μπορω να κανω καθετες κινησεις

Αμα δεν μπορεις να κανεις καθετες κινησεις δεν θα μπορεις να δεις το μισο skin. Αυτο που λες με τις επιπλεον views μονο για τα files δεν μπορω να το κανω γιατι αυτο που θα φενεται (στο Posters View πχ) ειναι ασχημο. Δεν λεει. Αν θελεις να το κανεις μονος σου για προσωπικη χρηση αντικατεστησε αυτα τα αρχεια με αυτα που εχεις στον καταλογο 720p και θα εχεις σαν επιλογη και το Posters μαζι με το File Panel.

Keyboard δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις τουλαχιστον μονο για το setup ?.

Cheers
Nessus