Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Μετά απο 3 ώρες αγγλικών καναλιών, δηλώνω ενθουσιασμένος. Πολύ καλή εικόνα, καλός ήχος και σταθερότατο. Ουτε ένα "Buffering..." δεν είδα και το buffer του XBMC είναι πάντα 80%-100% γεμάτο.

Επιτέλους θα σταματήσω να κατεβάζω επεισόδια!
Υπαρχει και στο store των win8 :grinning-smiley-043 free και παιζει εξαιρετικα τα sd καναλια.Αποτι καταλαβα υπαρχει (θα υπαρχει ) paid hd εκδοση.

Για δοκιμασε System\Skin\Customizers\Main menu item customizer

Οταν πας εκει, με το βελακι πηγαινε στην επιλογη custom1\choose type\video folder\ και εκει θα σου ζητησει το σκληρο οπου εχεις τα animations
Μολις τα βαλεις, θα πας στο change label οπου θα σου βγαλει ενα πληκτρολογιο,και θα γραψεις πως θελεις να γραφεται η επιλογη σου στη Home Screen.
Και οταν πας στο κεντρικο μενου θα το δεις
Πιστευω να βοηθησα
Βαγγελης ..............

Κάτι τέτοιο θέλεις . Με τον τρόπο που σου είπε ο ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΣ θα έχεις αυτό.
Απόλυτα διαχειρίσιμο εάν το παιδί είναι 6+ :D
Γλυτώνεις : " Μπαμπά? Βάλε μου αυτό ....Οχι αυτό ....το άλλο ..."
Σωτήριο το XBMC.....

Το FilmOn add-on πέρασε και το πιο δύσκολο τεστ: παίζει άψογα με τρεις υπολογιστές να κάνουν torrent seeding. Άλλα παρόμοια add-ons σήκωναν τα χέρια ψηλά και σταματούσαν κάθε 5 λεπτά.

Βλέπω Ripper Street και περιμένω το Match of the Day του BBC :Banane0:

Μόλις το δοκίμασα. Πολύ καλύτερη εικόνα απο άλλα παρόμοια addons.

Ευχαριστώ για την πληροφορία! :a0210:

Αυτά τα bikini channels και νεκρούς ανασταίνουν. Χοντρό κόλλημα τα war & crime network και war in color.

Αυτά δεν τα άνοιξα ακόμα. Για 4 ώρες έβλεπα "Four in a Bed" και "Come Dine with Me" στο 4More. :p

Aσε μην ανοίξεις άλλα σήμερα. Να πάω εγώ φυλακή και να σου πώ πως είναι αμα ειναι νάρθεις. Έχει justin.tv :flipout::flipout:

Ωραία πράγματα. Βλέπουμε τι κάνει η πάτρα στο superb και μετά ανάβουμε το πούρο μας και στρωνόμαστε στο BBC 1

Καλά κρασά...μόλις άρχισε η μπάλα κατέρρευσε το σύστημα...

ακυρο για τα μπικινι. Ποιο κάτω να δείς τι γίνεται. Και με preview βεβαίως βεβαίως. Χαμηλό σασσι - ανθισμένο ρετιρέ κλπ κλπ

Για δοκιμασε System\Skin\Customizers\Main menu item customizer

Οταν πας εκει, με το βελακι πηγαινε στην επιλογη custom1\choose type\video folder\ και εκει θα σου ζητησει το σκληρο οπου εχεις τα animations
Μολις τα βαλεις, θα πας στο change label οπου θα σου βγαλει ενα πληκτρολογιο,και θα γραψεις πως θελεις να γραφεται η επιλογη σου στη Home Screen.
Και οταν πας στο κεντρικο μενου θα το δεις
Πιστευω να βοηθησα
Βαγγελης ..............

Βαγγελη το δοκιμασα και τελικα παιζει μια χαρα.....χιλια ευχαριστω!
Στεφανος

Τα services είναι έτοιμα.
Δεν έχουν μπει ακόμη στην official repo, όποιος θέλει να τα κατεβάσει.

https://github.com/amet/script.xbmc.subtitles/archive/frodo.zip
http://mirrors.xbmc.org/addons/frodo/script.module.mechanize/script.module.mechanize-0.2.5.zip

Τα αποσυμπιέσουμε και βάζουμε και το script.xbmc.subtitles και το script.module.mechanize στο φάκελο εγκατάστασης των addons.

Το subtitles.gr πλέον ταξινομεί τους υπότιτλους με βάση τα downloads, δείχνει rating με βάση τα downloads
και αναφέρει στην αρχή του ονόματος του το site από το οποίο προέρχεται.
Τελικά τα Subs4Free και Subs4Series τα ένωσα σε ένα service που ουσιαστικά αποτελεί έναν συνδυασμό τριών sites,
Subs4Free, Subs4Series και subz.tv

fyc8iWxq

vBQFeIG2

δεν μπορω ν δω το subs4free..Τα αποσυμπισα κ τα εβαλα c/progam files(x86)/xbmc/addons αλλα τιποτα..γιατι?

ολα οκ τωρα!
εγω παλι δεν τα καταφερα που πρεπει να τα βαλω αυτα στην eden? γιατι στην frodo δεν μου παιζουν σε ολα τα addon οι υποτιτλοι

εγω παλι δεν τα καταφερα που πρεπει να τα βαλω αυτα στην eden? γιατι στην frodo δεν μου παιζουν σε ολα τα addon οι υποτιτλοι

Με τη σημερινή αναβάθμιση μπήκε το Subs4Free στο επίσημο add-on.

Παιδιά καλησπέρα και από εμένα. Κάνετε καταπληκτική δουλειά, μπράβο σας. Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας αναφέρω 2 προβλήματα που έχω με την Frodo RC3 και το AEON skin. (Είμαι καινούργιος στο XBMC και την προηγούμενη ver. δεν την έχω βάλει καθόλου.)
1. Έφτιαξα και εγώ έναν φάκελο για να βάλω τις παιδικές ταινίες που έχω (γύρω στα 600 Gb) αλλά τώρα μου τα βγάζει και στις ταινίες. Ο φάκελος είναι ο ίδιος που έκανε και ο lybio ακριβώς το ίδιο. Στον φάκελο ‛ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ’ τις βλέπω κανονικά αλλά τα έχω τώρα και στον φάκελο ‛ΤΑΙΝΙΕΣ’
2. Στην εικόνα που έχει βάλει ο onlineN (έτσι είναι και εμένα ακριβώς) τα γράμματα από τα μενού βλέπω ότι του τα βγάζει κανονικά, ενώ εμένα, μου βγάζει και τους τόνους π.χ. ΤΑ’ΙΝΙΕΣ, ΚΑΙΡ’Ος, ΠΡΟΤ’ΑΣΕΙς κλπ. Κάτι πρέπει να παίζει με την γραμματοσειρά αλλά δεν ξέρω τι είναι.
Αν γνωρίζετε τι φταίει θα σας ήμουν ευγνώμον. Ευχαριστώ.

@ chrissotris
Καλησπερα και καλωσορισες στη παρεα μας.
Για τα προβληματα σου
1. Ειναι σωστο οπως σου τα δειχνει στα Movies/Ταινιες. Aπο τη στιγμη που κανεις scrapping και δηλωνεις content οτι ειναι Movies, και ο scrapper ειναι ο π.χ The Movie Database, ειναι ευνοητο οτι το XBMC το καταλαβαινει σαν ταινιες, και το υπολογιζει στο συνολο της ταινιοθηκης σου. Εαν εβαζες οτι ειναι TvShows και εκει χρειαζεται ο scrapper ΤVDB, τοτε δεν θα αθρoιζονταν στις ταινιες, αλλα θα σου εβγαζε αλλο folder στην Home Screen με την επωνυμια TvShows

2. Αυτο συμβαινει στο AEON MQ3 MQ4. Αλλαξε το στο ΑΕΟΝ ΝΟΧ, και θα δεις στο φως σου στις Ελληνικες γραμματοσειρες.

Βαγγελης......................

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Με τη σημερινή αναβάθμιση μπήκε το Subs4Free στο επίσημο add-on.

Εγώ γιατί δεν το βλέπω στην Eden?
Oύτε την αναβάθμιση του subtitles.gr, εκτός κι αν αυτή δεν έχει περαστεί στο official. :chinscratch:
Η 3.5.2 είναι η τελευταία?

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Εγώ γιατί δεν το βλέπω στην Eden?
Oύτε την αναβάθμιση του subtitles.gr, εκτός κι αν αυτή δεν έχει περαστεί στο official. :chinscratch:
Η 3.5.2 είναι η τελευταία?

Το ίδιο κι εγώ.

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Το ίδιο κι εγώ.
Και στη Frodo τα ιδια
Οταν παιζει το εργο και ζητω υποτιτλους μεσω Subs4free, μου βγαζει το μηνυμα Won't work,subs4free is only for greek subtitles.

Μα και εγω, ελληνικα θελω