παιδική ίσως ερώτηση, αλλά... δεν το έχω βρει (win & frodo)
Πως μπορεί να διαγράψει αυτόματα ο scraper τις ταινίες που δεν υπάρχουν πια? Έχω σβήσει άπειρες από τον δίσκο, αλλά το XBMC συνεχίζει και τις εμφανίζει... και αν κάνω update, δεν διαγράφει, μόνο προσθέτει τις νέες...
Σας ευχαριστώ όλους παίδες!
υγ. να φανταστώ ότι δεν πειράζει τις υπάρχουσες ε?
@Κostas_Y δεν έχω τέτοιο πρόβλημα, το ίδιο PC εκτελεί και χρέη XBMC player, και χρέη "ΝΑS"... τα πάντα όλα δλδ!![]()
καλησπερα παιδια μια ερωτησουλα..... με xbmc μπορω να δω 3D? Μιλαμε για αρχεια .mkv παντα!
πως? επειδη ειμαι νεος στο xbmc και σιγα σιγα μαθαινω!
εβαλα μια 3d ταινια αλλα τπτ .... για αυτο στο λεω.... εχω συνδεση το pc με την τηλεοραση η τηλεοραση αναγνωριζει αυτοματα οταν παιζει 3d ταινια και δεν χρειαζεται να πατησεις καποιο κουμπι, τωρα που το σκεφτομαι ομως υπαρχει περιπτωση το hdmi να μην 1.4 αλλα 1.3 οποτε ισως φταιει αυτο..!
αναβαθμίστηκα και εγω frodo(καθαρη εγκατασταση δυστηχως) υπαρχει προβλημα απο οτι εχω δει με το imdb και εβαλα τον universal scpaper. σωστα; στο get info from και στο get gengers from τι να βαλω; βρηκε 800 τανιες απο τις 1077.......με imdb...........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.