Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
βρηκα Αυτο το site
http://www.cinegreece.com/ Που εχει ολες τις παλιες σειρες-ολα τα επεισοδεια..πραγματικα φοβερο.για δες lambda Αν μπορεις να το προσθεσεις.
Θα τα εξετάσω συντόμως.
Πρώτα όμως πρέπει να κάνω updates στα υπόλοιπα addons μου.
subs4free, subtitles.gr, opensubtitles.org. Το subs4free είναι το μόνο που περιέχει και υπότιτλους απ' το subz.tv, οπότε ναι για ελληνικούς είναι μια χαρούλα...
Ακριβώς.
Έχω την εντύπωση ότι και το subtitles.gr φέρνει υπότιτλους από το subz.tv, θυμάμαι να έχω δει κάποιους για το "the walking dead".
Το subs4free ενσωματώνει τους υπότιτλους του subz.tv αυτομάτως με script. Δηλαδή με το που ανεβαίνουν στο subz.tv ανεβαίνουν αυτόματα και στο subs4free. Μάλιστα μια μέρα που είχε πέσει το subz.tv, είχαν αφαιρεθεί αυτόματα και από το subs4free γιατί τα links των υποτίτλων αυτών παραπέμπουν στο subz.tv για κατέβασμα. Στο subtitles.gr ανεβαίνουν αργότερα και όχι όλοι.
Παρατήρησα όταν μπαίνω στο "XBMC" κάτω δεξιά να μου βγάζει ένα μήνυμα: "Script failed! : script.common.plugin.cache"
Δεν ξέρω αν είναι κάτι σημαντικό αυτό.
Το cache plugin χρησιμοποιείται από διάφορα addons. Τα δικά μου το χρησιμοποιούν. Το σφάλμα αυτό στο βγάζει γιατί χρησιμοποιείς addons που έχουν υποστεί τροποποιήσεις για να δουλεύουν σωστά στη Frodo, και ταυτόχρονα έχεις εγκατεστημένο το ασύμβατο cache plugin της Eden.
------------------------
Hellenic Toons v1.0.2 (20-Mar-13)
------------------------
- Code cosmetics.
- Switched to YouTube API.
- Note: Your favourites have to be re-added.
------------------------
STAR WebTV v1.1.0 (20-Mar-13)
------------------------
- Code cosmetics.
- Tweaked context menus.
- Switched to YouTube API.
- Note: Your favourites have to be re-added.
------------------------
MAD Player v1.0.0 (20-Mar-13)
------------------------
- Initial version
Μόλις έκανα updates στα Hellenic Toons και STAR WebTV, και πρόσθεσα και ένα καινούριο.
Το description του MAD Player είναι:
Δείτε μουσικά προγράμματα και ειδήσεις από το MAD και το MAD Greekz.
Το πρόσθετο περιλαμβάνει επίσης και όλα τα μουσικά charts του καναλιού.
Είχα θεματάκια με το YouTube API στο παρελθόν και δεν το χρησιμοποιούσα, δεν μπορούσα να κάνω σε αυτό σωστές αναζητήσεις ανα κανάλι με ελληνικούς χαρακτήρες. Το YouTube addon δεν έχει το πρόβλημα αυτό γιατί κάνει γενικές αναζητήσεις, όχι ανά κανάλι.
Για να μην πλατιάζω, το θετικό για το τελικό χρήστη είναι ότι τα addons πλέον είναι γρηγορότερα και θωρακισμένα σε τυχόν αλλαγές στη σελίδα του YouTube, το αρνητικό είναι ότι θα πρέπει να ξαναπεραστούν τα αγαπημένα τους.