Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
Το ίδιο είχα παθει κι εγώ μια φορά. Πάτησα το mute και το skin που χρησιμοποιούσα δεν είχε ευδιάκριτη ένδειξη. Που να φανταστώ οτι έκανε κι άλλος την ίδια βλακεία
Πάντως είναι ενοχλητικό να μην πιάνει το mute στο passthrough. Πρέπει να ψάχνω στα σκοτάδια το μαύρο τηλεκοντρόλ του ενισχυτή.
Το πρόβλημα λύθηκε και ήταν γελοίο !!!! Σε μια εγκατάσταση του openelec πάνω στις δοκιμές μου για να το λύσω μου εμφάνισε πάνω δεξιά εικονίδιο με Χ στον ήχο ! Από εκεί την ψιλιάστικα και από το remote πάτησα volume up και αυτό ήταν !!! Είχε μειωθεί στο minimum o ήχος του XBMC ο οποίος όμως δεν επηρέαζε τον ήχο των AC3,και DTS αλλά μόνο τον ήχο πλοήγησης, των avi και mp3 !!!!! Ετσι δεν πήγαινε το μυαλό μου εκεί αφού είχα κανονικά ήχο από AC3 και DTS... Τα λόγια είναι περιττά...
Το ίδιο είχα παθει κι εγώ μια φορά. Πάτησα το mute και το skin που χρησιμοποιούσα δεν είχε ευδιάκριτη ένδειξη. Που να φανταστώ οτι έκανε κι άλλος την ίδια βλακεία

Πάντως είναι ενοχλητικό να μην πιάνει το mute στο passthrough. Πρέπει να ψάχνω στα σκοτάδια το μαύρο τηλεκοντρόλ του ενισχυτή.