Ερώτηση γιατί δεν μπορώ να καταλάβω....
Έχω περάσει από το επίσημο του ΧΒΜC repo το trakt.tv. Ενώ δουλεύει και συγχρονίζει σειρές και έργα που βλέπω, δεν ανεβάζει στο site την βιβλιοθήκη με ότι έχω και προφανώς δεν μαρκάρει αυτά που βάζω watched. Μου πετάει ένα σφάλμα service.py στο scrobbling αν το λέω καλά..... Είδα ότι υπήρχε ένα τέτοιο σφάλμα, αλλά υποτίθεται έφτιαξε... Τί κάνω λάθος;
Trakt version 2.1.0
Φαντάζομαι ότι θα γίνεται μόνο αν γίνουν όλα σε custom? (και τα κανονικά Movies και TV shows...)
Ερώτηση πάλι.....
Όταν θέλω να έχω τις παιδικές ταινίες σε custom επιλογή, και τις παιδικές σειρές, πάλι σε custom επιλογή..... (το πρώτο το έκανα).... αναγκαστικά θα πρέπει να "βλέπω" όλες τις ταινίες (και τις παιδικές) στο Movies? Δεν υπάρχει τρόπος να μη φαίνονται εκεί? Και αντίστοιχα για τις σειρές......
Φαντάζομαι ότι θα γίνεται μόνο αν γίνουν όλα σε custom? (και τα κανονικά Movies και TV shows...)
Θελω ομως τωρα να με βοηθησετε με το Ember.
Ενω εχω 39 σειρες, αυτο βλεπει μονο 23.
@ lambda
Ωραιο το CineGreece , και ευχαριστουμε για ολες τις προσπαθειες σου.
Αλλα ειναι μονο αλφαβητικα.
Υπαρχει περιπτωση να προστεθει και genre option?
Οπως υπηρχε και στα Greek Movies?
ΟΧΙ , το προβλημα υπαρχει τουλαχιστον για 10 μερες ................
Το podcast του real είναι μόνο σε μένα ξαφνικά άδειο;;;;
Αυτό που θα δοκιμάσω να κάνω είναι home network με 2 υπολογιστές και ένα android tv box και θα ήθελα να κόψω αρκετό απο το downloading και να βλέπω online.
Κάνε δεξι κλικ (ή πάτα το C) στο lambda's addons και κάνε Force refresh. Θα εμφανιστεί ότι λείπει. Εχει ελληνικά τηλεοπτικά και ελληνικά toons & ταινίες. Τι άλλο ψάχνεις;
To nickelodeon έχει μέσα 7 σειρές παιδικές. Αυτό είναι? Περίμενα να υπάρχει live stream για παρακολούθηση του ζωντανού προγράμματος του. Στις σειρές δεν με ενδιαφέρει να την βλέπω την ημέρα κυκλοφορίας. Έλπιζα να υπήρχε τίποτα σε στυλ on demand όπως σε αρκετά sites.
Στις ρυθμίσεις βιντεο του XBMC έχεις "Use real full screen";
Δες και τι οδηγό έχεις για την κάρτα ήχου της HD5450. Ένας φίλος πρόσφατα είχε παρόμοια προβλήματα επειδή δεν είχε βάλει το πλήρες πακέτο οδηγών.
Τέλος, δες και τις ρυθμίσεις της LG. Ανάλογα με το σήμα που παίρνει, ίσως το χαλάει με τα συστήματα βελτίωσης εικόνας.
Μια χαρά ταιριάζει με ΑΤΙ, δύο χρόνια με μια τέτοια το τρέχω :smile:Οταν περασα την καρτα εβαλα τους οδηγους απο το CD. Οποτε θεωρω οτι μπηκε ολο το πακετο.
Σε περιβαλλον win ομως με kmplayer παιζουν ολα μια χαρα. Υπαρχει περιπτωση το XBMC να μη ταιριαζει με ATI??
Γνωστή π@π@ριά της ΑΤΙ που έχω κουραστεί να την αναφέρω: πρέπει να μπεις στο Catalyst Control Center και να ρυθμίσεις το overscan για κάθε συνδυασμό ανάλυσης\ρυθμού ανανέωσης που χρησιμοποιείς. Νομίζω είναι στην κατηγορία "My Digital Panel"Επίσης υπαρχει και κατι ακομα . Με την ATI Radeon 2400 pro η οθονη γεμιζε με την εικονα . Τωρα μου αφηνει ενα πλαισιο περιμετρικα και δεν ξερω πως να το διορθωσω
Βάλε Linux να σωθείς :smile:Τελικά τα παίρνω πίσω τα καλά λόγια:violent-smiley-030:. Στον σταθερό όλα καλά ΑΛΛΑ στο λαπτοπ παίρνω παντού script error. δεν παίζει σχεδόν τίποτα. Το εγκατέστησα άπειρες φορές και στο τέλος έκανα και clean format το λαπτοπ. Ακόμα δεν παίζει τίποτα. Στα φόρουμ του xbmc δεν βρήκα κάτι για βοήθεια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.