Υπάρχει μια εντολή του advancedsettings.xml με την οποία αγνοεί αυτά τα αρχεία. Την έβαλα και σώθηκα.
Πως το κανουμε αυτο?
Υπάρχει μια εντολή του advancedsettings.xml με την οποία αγνοεί αυτά τα αρχεία. Την έβαλα και σώθηκα.
Έχω την εντύπωση πως πλέον έχει ενσωματοθεί αυτό στην frodo, κάπου το συνάντησα σε κάποιο αρχείο που πείραζα αλλά δεν θυμάμαι που. Αφορά αρχεία που περιέχουν στο όνομά τους τις λέξεις sample, trailer, ίσως και κάποια άλλη...
Λοιπόν τώρα που το δοκίμασα σε Openelec η εναλλαγή γίνεται κανονικότατα (Μέσω alt+shift) στην Frodo 12.1!
Επιτέλους! Είχα απογοητευτεί με την αδυναμία εναλλαγής στην Eden και στις πρώτες beta της Frodo!
Άρα δε χρειάζεται καμία παρέμβαση σε Openelec ενώ στα windows τα πράγματα είναι όπως παλια δηλαδή απλούστατα.
μιας και όπως πρότεινε ο συνονόματος φίλος Κώστας το δουλεύω με το openelec , εγκατέστησα στο κινητό (android) το yetse που δουλεύει ως χειριστήριο του xbmx. Πραγματικά γίνονται παπάδες και γλίτωσα και κάποια χρήματα για αγορά ασύρματου πληκτρολογίου.
Έχω και τηλεκοντρόλ και ταμπλέτα, το yatse μπορείς να το γυρίσεις σε touch Mode και μετά δεν χρειάζεται να βλέπεις ;-)
Sent from my zte V970
Πρέπει πρώτα να περάσεις το repo του Lambda.kαλησπερα μπορει καπιος να μου πει πως κανω καινουργια εγκατασταση το add on του lambda?
εκανα format και δεν μπορω να τα περασω ξανα.
ψαχνω να δω πως μπορω να εχω το cinema experience.
Παιζει με αυτο το skin η τζαμπα παιδευομαι??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.