Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Μετά από αρκετή αναμονή τα κατάφερα με το Apple Tv 2.

Βγήκε beta έκδοση seasonpass και είναι tethered.

Δεν δούλευε το xbmc γιατί είχα περάσει την έκδοση 5.2.1 (συν το οτι η Apple σταμάτησε να υπογράφει τις εκδόσεις του iOS) που δεν έχει untethered jailbreak και δεν μπορούσε να δουλέψει.

Τώρα λειτουργεί άψογα και περιμένω την untethered έκδοση.

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά για μένα το
καλύτερο πρόγραμμα διαχείρισης ταινιών - εξώφυλλων

MediaElch
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=136333

και έχω δοκιμάσει και EmberMM και MEdiaCompanion

Είναι ταχύτατο και αποτελεσματικότατο...(και υποστηρίζει ταυτόχρονη διαχείριση banner - poster για τις ταινίες)

στο openelec κατεβαίνει το update που βγήκε αλλά μάλλον πάνω στην εγκατάσταση κολλάει. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για update χωρίς να χάσω ρυθμίσεις? Καλό Πάσχα Σε όλους.

στο openelec κατεβαίνει το update που βγήκε αλλά μάλλον πάνω στην εγκατάσταση κολλάει. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος για update χωρίς να χάσω ρυθμίσεις? Καλό Πάσχα Σε όλους.

κατέβασε το openelec κανε αποσυμπίεση και αντέγραψε τα 4 αρχεία από το φάκελο target στο φάκελο update του openelec (το φάκελο update θα το βρεις αν πας ο υπολογιστής μου και βάλεις στην γραμμη διευθύνσεων την \\ip του openelec )

αυτό με την ip δεν το έπιασα καθόλου. Το elec βρίσκετε στην δίσκο f:/ (usb). μήπως με copy / paste στο στικ είμαι οκ?

αυτό με την ip δεν το έπιασα καθόλου. Το elec βρίσκετε στην δίσκο f:/ (usb). μήπως με copy / paste στο στικ είμαι οκ?

κατεβαζεις το openelec σε άλλο pc που βρίσκεται στο ίδιο δίκτυο με το openelec και μετά κάνεις ότι είπα παραπανω

ok. Τελικά ήταν απλό. Τώρα μου πέταξε όμως πως δεν έχω χώρο για αυτήν την μετακίνηση των αρχείων, οπότε θα το ψάξω λίγο με resize του usb αλλιώς το βράδυ θα κάνει και αυτό ανάσταση.

hi guys!ερωτηση,σε fullscreen on windows8 frodo version μπορω να μετακινησω στις γωνιες το ποντικι κ νΑ παω πχ στο μετρο?αναζητηση κτλπ?κ αν ναι πως?

Ναι μπορείς, απλά πας κανονικά στις γωνίες. Αν δεν υποστηρίζει mouse το σκιν που χρησιμοποιείς όμως θα ψάχνεσαι λίγο.

Γεια σας παιδιά έχω το εξής πρόβλημα 'κάθε φορά που τελειώνει ενα βίντεο ξανά ξεκινά παλι απο την αρχή μονο του 'τι μπορεί να συμβαίνει ;

Οσοι ενδιαφερονται για live streaming των Αγγλικων επιγειων καναλιων και εχουν σπασει τα νευρα τους με το FilmOn plugin, ας δοκιμασουν το πολυ καλο Expat TV

plugin.video.expattv.png

Υπαρχει στα repositories του XBMC Hub και στο SuperRepo

Μήπως θα έπρεπε να ανοίξει ένα thread όπου θα γράφουμε για το κάθε plugin το τί βρίσκουμε σε αυτό?

Γεια σας και από εμένα,

Να ρωτήσω πως μπορώ να γράψω ελληνικά με το πληκτρολόγιο του xbmc (εννοώ το πληκτρολόγιο το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη πχ όταν θέλουμε να κάνουμε αναζήτηση)?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Γεια σας και από εμένα,

Να ρωτήσω πως μπορώ να γράψω ελληνικά με το πληκτρολόγιο του xbmc (εννοώ το πληκτρολόγιο το οποίο εμφανίζεται στην οθόνη πχ όταν θέλουμε να κάνουμε αναζήτηση)?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Shift+Alt

Shift+Alt

Καταρχήν ευχαριστώ για την απάντηση, άλλα μάλλον δεν έγινα κατανοητός, εννοώ στο on screen πληκτρολόγιο του xbmc στο οποίο επιλέγεις χαρακτήρες με το ποντίκι (έχω ένα σύστημα βασισμένο σε android mk808).

Ναι μπορείς, απλά πας κανονικά στις γωνίες. Αν δεν υποστηρίζει mouse το σκιν που χρησιμοποιείς όμως θα ψάχνεσαι λίγο.

Δοκιμασα με confluence & aeon αλλα τιποτα!εσυ με ποιο το καταφερες?θελει ρυθμισεισ?

Λάθος μου, είχα το xbmc σε dual monitor και όταν το δοκίμασα ήταν άλλο παράθυρο ενεργό. Με το παράθυρο του xbmc ενεργό δεν δουλεύουν οι γωνίες.

Οσοι ενδιαφερονται για live streaming των Αγγλικων επιγειων καναλιων και εχουν σπασει τα νευρα τους με το FilmOn plugin, ας δοκιμασουν το πολυ καλο Expat TV
Υπαρχει στα repositories του XBMC Hub και στο SuperRepo
Με το ExPatTV κατάφερα να δω όλο το grand prix της Ισπανίας απο το BBC :BDGBGDB55:

JC_ThankYou.gif