Όταν λες "XBMC σε στικάκι" εννοείς Openelec\XBMCbuntu;
Αν ναι, καλύτερα να ρωτήσεις εδώ
Openelec XBMC live frodo (κάπως έτσι) νομίζω.
Όταν λες "XBMC σε στικάκι" εννοείς Openelec\XBMCbuntu;
Αν ναι, καλύτερα να ρωτήσεις εδώ
Εχεις εγκαταστησει το iMon Manager;
Το imon remote δεν ειναι plug and play, χρειαζεται εγκατασταση του προγραμματος λειτουργιας του.
Πρόσφατα εγκατέστησα το XBMC σε στικάκι και προσπαθώ να συνδέσω το Internet αλλά μάταια.
Με wifi συνδέεται κανονικά αλλά εγώ θέλω με Ethernet για να μπορω να χρησιμοποιώ το wake on LAN απο το XBMC remote που έχω στο iPhone.
Καμμιά ιδέα; settings-addons-enabled addons-program addons-openelec os settings-network
Επίσης έχω ένα imon remote το οποίο δεν λειτουργεί κανένα πλήκτρο. Υπάρχει περίπτωση να μην έχω συνδέσει σωστά τα καλώδια του ir receiver?
Εχω κάνει άπειρες προσπάθειες για το Ίντερνετ αλλά τίποτα. Με το Lsusb τι θα δω;
αν αναγνωρίζει το imon
Και εγω βλεπω κατι διαφορετιο με την 3.9.10 , αλλα γενικα δεν μου δημιουργει προβλημα.
Αυτο που μαλλον δημιουργει τωρα , ειναι οτι πραγματι σου βγαζει υποτιτλους μονο απο open subtitles , αλλα αν την ιδια στιγμη στην αριστερη πλευρα , που σου γραφει subs4free και subtitles.gr , πατησεις με το ποντικι η με το τηλεκοντρολ , θα σου εμφανισει και αλλους υποτιτλους ....................
τους εμφανίζει τους υπότιτλους κανονικά και από subs4free και subtitles.gr αλλά αν πατήσω να κατεβάσει κάποιον από αυτούς δεν κάνει τίποτα. δεν ξέρω αν στο script του addon υπάρχει κάποια επιλογή που να απενεργοποιεί το auto update
υπάρχει επιλογή για imonΒρίσκει ένα εξωτερικό δίσκο που εχω, ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και το imon pad remote controller.
Οπότε;
Να πω ότι έκανα εγκατάσταση το openelec σε ένα εσωτερικό SSD μόνο του χωρις win7 και δουλεύει άψογα.
Δουλεύει και το Internet με καλώδιο και το XBMC remote απο το iPhone με wake on LAN.
Τώρα θέλω να φτιάξω το imon remote και το graphic equalizer της vfd. settings-addons-enabled addons-program addons-openelec os settings
Καμμιά ιδέα;
Επίσης μήπως ξέρετε αν μπορω απο άλλο pc να βλέπω και να επεξεργάζονται τους δίσκους του HTPC που εχει μόνο το openelec?
Γεια σου , μεγαλεΤο προβλημα το ελυσα μολις..λοιπον αντικαθιστουμε απο εδω https://github.com/amet/script.xbmc.../script.xbmc.subtitles/resources/lib/services τα services.py και ειμαστε γκουντ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.