Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Εχεις εγκαταστησει το iMon Manager;

Το imon remote δεν ειναι plug and play, χρειαζεται εγκατασταση του προγραμματος λειτουργιας του.

Το έχω εγκαταστήσει. Πως θα καταλάβω αν είναι συνδεμένο σωστά ως Hardware?
Γιατί δεν λειτουργεί ούτε στα win7

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Πρόσφατα εγκατέστησα το XBMC σε στικάκι και προσπαθώ να συνδέσω το Internet αλλά μάταια.
Με wifi συνδέεται κανονικά αλλά εγώ θέλω με Ethernet για να μπορω να χρησιμοποιώ το wake on LAN απο το XBMC remote που έχω στο iPhone.
Καμμιά ιδέα; settings-addons-enabled addons-program addons-openelec os settings-network
Επίσης έχω ένα imon remote το οποίο δεν λειτουργεί κανένα πλήκτρο. Υπάρχει περίπτωση να μην έχω συνδέσει σωστά τα καλώδια του ir receiver?

με το putty μπες από άλλο pc (user/pass root/openelec)και δώσε την εντολή lsusb

γεια σε όλους. επειδή με την version 3.9.10 των υποτίτλων έχω πρόβλημα (όπως έχω πει μου κατεβάζει μόνο από το open subtitles) τη διέγραψα και περασα την 3.9.9 που παίζει μια χαρά. το θέμα είναι ότι βγάζει διαθέσιμη ενημέρωση, και πηγαίνοντας πάλι στην 3.9.10 κάνει τα ίδια. υπάρχει τρόπος να του απενεργοποιήσω στους υπότιτλους την αυτόματη ενημέρωση;
η 3.9.10 μόνο σε μένα έχει πρόβλημα;

Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχες τετοιο προβλημα.
Στα Settings\Addons\XBMC Subtitles\Services\ εκανες enabled τους subs4free και Subtitles.gr και μετα πατησες ΟΚ ?

το πρόβλημα είναι ότι ενώ και τα δύο είναι enabled, βρίσκουν υπότιτλους αλλά όταν πατάω επάνω του για να τον επιλέξω δεν κάνει τίποτα. αυτό όπως είπα συμβαίνει σε μένα μόνο με την τελευταία αναβάθμιση. σε σένα υπάρχει η 3.9.10 και δουλεύει κανονικά;

Και εγω βλεπω κατι διαφορετιο με την 3.9.10 , αλλα γενικα δεν μου δημιουργει προβλημα.

Αυτο που μαλλον δημιουργει τωρα , ειναι οτι πραγματι σου βγαζει υποτιτλους μονο απο open subtitles , αλλα αν την ιδια στιγμη στην αριστερη πλευρα , που σου γραφει subs4free και subtitles.gr , πατησεις με το ποντικι η με το τηλεκοντρολ , θα σου εμφανισει και αλλους υποτιτλους ....................

Οδηγός XBMC (Win 7)

αν αναγνωρίζει το imon

Βρίσκει ένα εξωτερικό δίσκο που εχω, ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και το imon pad remote controller.
Οπότε;
Να πω ότι έκανα εγκατάσταση το openelec σε ένα εσωτερικό SSD μόνο του χωρις win7 και δουλεύει άψογα.
Δουλεύει και το Internet με καλώδιο και το XBMC remote απο το iPhone με wake on LAN.
Τώρα θέλω να φτιάξω το imon remote και το graphic equalizer της vfd.
Καμμιά ιδέα;
Επίσης μήπως ξέρετε αν μπορω απο άλλο pc να βλέπω και να επεξεργάζονται τους δίσκους του HTPC που εχει μόνο το openelec?

Last edited:

Και εγω βλεπω κατι διαφορετιο με την 3.9.10 , αλλα γενικα δεν μου δημιουργει προβλημα.

Αυτο που μαλλον δημιουργει τωρα , ειναι οτι πραγματι σου βγαζει υποτιτλους μονο απο open subtitles , αλλα αν την ιδια στιγμη στην αριστερη πλευρα , που σου γραφει subs4free και subtitles.gr , πατησεις με το ποντικι η με το τηλεκοντρολ , θα σου εμφανισει και αλλους υποτιτλους ....................

τους εμφανίζει τους υπότιτλους κανονικά και από subs4free και subtitles.gr αλλά αν πατήσω να κατεβάσει κάποιον από αυτούς δεν κάνει τίποτα. δεν ξέρω αν στο script του addon υπάρχει κάποια επιλογή που να απενεργοποιεί το auto update

τους εμφανίζει τους υπότιτλους κανονικά και από subs4free και subtitles.gr αλλά αν πατήσω να κατεβάσει κάποιον από αυτούς δεν κάνει τίποτα. δεν ξέρω αν στο script του addon υπάρχει κάποια επιλογή που να απενεργοποιεί το auto update

Δυστυχώς η επιλογή auto update είναι global. Και εγώ θα ήθελα να μπορώ να επιλέξω ποια addons θα αναβαθμίζονται αυτόματα αλλα δεν γίνεται.

Ούτε σε μένα κατεβαίνουν υπότιτλοι από subs4free και subtitles.gr.

Βρίσκει ένα εξωτερικό δίσκο που εχω, ένα ασύρματο πληκτρολόγιο και το imon pad remote controller.
Οπότε;
Να πω ότι έκανα εγκατάσταση το openelec σε ένα εσωτερικό SSD μόνο του χωρις win7 και δουλεύει άψογα.
Δουλεύει και το Internet με καλώδιο και το XBMC remote απο το iPhone με wake on LAN.
Τώρα θέλω να φτιάξω το imon remote και το graphic equalizer της vfd. settings-addons-enabled addons-program addons-openelec os settings
Καμμιά ιδέα;
Επίσης μήπως ξέρετε αν μπορω απο άλλο pc να βλέπω και να επεξεργάζονται τους δίσκους του HTPC που εχει μόνο το openelec?
υπάρχει επιλογή για imon

οντως υπαρχει προβλημα...

υ.γ που ειναι ο λαμπντα?χαθηκε!

Το προβλημα το ελυσα μολις..λοιπον αντικαθιστουμε απο εδω https://github.com/amet/script.xbmc.../script.xbmc.subtitles/resources/lib/services τα services.py και ειμαστε γκουντ!
Γεια σου , μεγαλε
Και το USTVNow , το προβλημα ηταν κατι με καταληξη .py
Και το ελυσες σε χρονο DT.
ΑΨΟΓΟΣ ...................

Καλημέρα. αυτά πώς τα κατεβάζουμε; και πρέπει να αντικαταστήσουμε και τα τρία αρχεία που περιέχονται και στο subtitles.gr και στο subs4free; ευχαριστώ.

αντιγραφη επικκοληση αντικατασταση το περιεχομενο μονο του αρχειοθ .py..για το subs4free Το αντιστοιχο .py και για το subtitles.gr Το αντιστοιχο .py.Δεν πειραζουμε τιποτα αλλο!