Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Μέχρι να έρθει ο Λ για να μας λύσει το γρίφο, σιγουρευτείτε οτι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του repo.

οποτε ειναι γενικο το προβλημα..γιατι και αλλου ειδα να το αναφερουν αυτο..οποτε να περιμενουμε να λυθει το προβλημα..
Κωστα την εκδοση 1.02 εχω..

το εχω κανει πανω απο 20 φορες αλλα δεν τα εμφανιζει με τιποτα...το εχω βαλει σε ενα λαπτοπ το προγραμμα σημερα..πριν αρκετες μερες που το εβαλα στο σταθερο pc τα εμφανιζε κανονικα...επισης και στο iphone δεν τα εμφανιζει πλεον..ενω πριν μερες τα εμφανιζε κανονικα..

Μέχρι να έρθει ο Λ για να μας λύσει το γρίφο, σιγουρευτείτε οτι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του repo.

οποτε ειναι γενικο το προβλημα..γιατι και αλλου ειδα να το αναφερουν αυτο..οποτε να περιμενουμε να λυθει το προβλημα..
Κωστα την εκδοση 1.02 εχω..

το ξεπαστρέψατε το repo :smile:
μου το απενεργοποιήσε το dropbox λόγω κίνησης

Error (509)

This account's public links are generating too much traffic and have been temporarily disabled!

θα πρέπει να φύγω, να πάω αλλού:smile:
θα κοιτάξω που θα το μεταφέρω
μέχρι τότε μπορείτε να κατεβάσετε τα addons μόνο από το git

https://github.com/lambda81/lambda-xbmc-addons

https://github.com/lambda81/lambda-xbmc-addons/archive/master.zip

lambda@
Τι θα προτινες εσυ στιν δικη μου περιπτωση.Σινδεση με HDMI στην τιλεοραση,με το appl?

αν έχεις ήδη apple tv χρησιμοποίησε το, αν δεν έχεις, αγόρασε κάποιο android box.

Last edited:

Το θέλω για να βλέπω ταινίες και μουσική συνδεμένο σε ενισχυτη av που δεν έχει είσοδο HDMI. Δεν θέλω να ακούω 5.1 αλλά 2.1.
Μου κάνει;
Σε browser όπως chrome π.χ. Μπαίνει;
Απλά δεν θέλω να τρώει κολλήματα.

Αν και έχουμε ξεφύγει λίγο από το θέμα μας θα σου απαντήσω.
Για να ακούσεις AC3- DTS από το Pi διαβάζω πως πρέπει να έχεις οπωσδήποτε σύνδεση HDMI με αντίστοιχο ενισχυτή.
Η απουσία άλλης ψηφιακής εξόδου ήχου εκτός της HDMI, se οδηγεί στην μοναδική λύση ο ήχος AC3-DTS μέσω Passthrough να αποκωδικοποιηθεί στον ενισχυτή για να τον ακούσεις ( κυρίως σε ταινίες.)
Επίσης χρειάζεται να αγοράσεις τον Mpeg2 αποκωδικοποιητή του Rasberry Pi για να κάνει hardware και όχι software decoding που γονατίζει τον επεξεργαστή. Ευτυχώς ο codec είναι φτηνός.

Γενικά καλό το Pi, αλλά καλό είναι να ξέρουμε τα ελλείμματά του.

Καλησπέρα φίλε λ πως μπορώ να κάνω εγκατάσταση τα πρόσθετα τα έχεις όλα σε ένα φάκελο και όταν πάω να κάνω εγκατάσταση μου βγάζει ότι δεν είναι αρχείο για το XBMC.

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

καλησπερα γινετε με το xbmc να στρεμαρουμε προς lan η wan απο usb dvb-t dongle?
το ειχα πετυχει πανω στο καψιμο αν δεν κανω λαθος με 2 vlc να τρεχουν
(2,1 για να ανοιγει το usb tuner και 0,86 για το στρεμαρισμα αλλα δεν ηταν και τοσο βολικό)
Υπαρχει καποιος απλος τροπος η καποια σχετικη συζήτηση?

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

έχει κανείς λογαριασμό premiun real-debrit?Έκανα σήμερα ένα για να τσεκάρω αν υπάρχει διαφορά αλλά φαίνεται πως δεν τον αναγνωρίζει στο xbmc. Στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα :(. Μήπως είναι και αυτό goe blocked?

Καλησπερα μια ερώτηση.. καθώς σκέφτομαι.. πως γίνετε να συνδέσω το pc / xbmc ωστε να δειχνει στις τηλεορασεις του σπιτιου σε όλες.. ειναι δυνατον να δουλέψει με αυτο http://www.cablewholesale.com/produ...c&zmam=54972865&zmas=1&zmac=6&zmap=40X3-30400 με svideo απο την καρτα γραφικών να δίνει στον ενισχυτή της tv του σπιτιου και να βλεπω παντου?

Καλησπερα μια ερώτηση.. καθώς σκέφτομαι.. πως γίνετε να συνδέσω το pc / xbmc ωστε να δειχνει στις τηλεορασεις του σπιτιου σε όλες.. ειναι δυνατον να δουλέψει με αυτο http://www.cablewholesale.com/produ...c&zmam=54972865&zmas=1&zmac=6&zmap=40X3-30400 με svideo απο την καρτα γραφικών να δίνει στον ενισχυτή της tv του σπιτιου και να βλεπω παντου?

Εκτός topic μάλλον ...
Οποιοδήποτε αναλογικό RF modulator με εισόδους εικόνας και ήχου συμβατές με τις εξόδους του PC όπως VGA ή RCA ή Svideo θα λειτουργήσει. Αυτό που δείχνεις είναι κατάλληλο μόνο για Αμερική λόγω 110V!
Η ποιότητα θα είναι σαφώς υποδεέστερη αυτής του PC και δε θα σε ικανοποιήσει πλήρως πάντως!

έχει κανείς λογαριασμό premiun real-debrit?Έκανα σήμερα ένα για να τσεκάρω αν υπάρχει διαφορά αλλά φαίνεται πως δεν τον αναγνωρίζει στο xbmc. Στην ουσία δεν άλλαξε τίποτα :(. Μήπως είναι και αυτό goe blocked?

Έχω εγω εδώ και ένα χρόνο! Δουλεύει μια χαρά. Που έχεις το πρόβλημα;

Έχω εγω εδώ και ένα χρόνο! Δουλεύει μια χαρά. Που έχεις το πρόβλημα;
παντού. Σαν να μην είμαι premium είναι αν και στο site τους φαίνονται όλα οκ . Στο xbmc το δοκίμασα σε αρκετά κανάλια (oneclikmovies- adult) αλλά τίποτα.

Σήμερα ανακάλυψα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=OBAf7IyAfQI

είναι καινούργια προσπάθεια απο ότι κατάλαβα και τα αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά. Τσεκάρετε

Παιδιά να ρωτήσω. Πώς μπορώ να αφαιρέσω πολλά αρχεία μαζικά από τη συλλογή ? Πχ έχω σε μια TV σειρά, στην Season1 , 200 επεισόδια. Πώς μπορώ να τα αφαιρέσω από τη συλλογή (όχι από τον δίσκο μου) όλα μαζί και όχι ένα ένα ???

O μόνος τρόπος που μπορώ να σκεφτώ είναι να πας στο φάκελο της σαιζόν απο το Videos>Files και να ορίσεις να μην διαβάζει τον συγκεκριμένο φάκελο.

Παιδιά να ρωτήσω. Πώς μπορώ να αφαιρέσω πολλά αρχεία μαζικά από τη συλλογή ? Πχ έχω σε μια TV σειρά, στην Season1 , 200 επεισόδια. Πώς μπορώ να τα αφαιρέσω από τη συλλογή (όχι από τον δίσκο μου) όλα μαζί και όχι ένα ένα???
Οπως εισαι στη κεντρικη οθονη TvShows/Alcatraz εκει πατας C και Remove from Library

Οπως εισαι στη κεντρικη οθονη TvShows/Alcatraz εκει πατας C και Remove from Library

Έτσι όμως δεν το προσθέτει ξανά την επόμενη φορά που θα γίνει ενημέρωση βιβλιοθήκης;

Σωστα Κωστα , θα ξαναεμφανισθουν , αλλα δεν ειναι και τιποτε να τα εξαφανισει παλι ........

Δεν θα ξαναεμφανιστεί αν στο φάκελο της σειράς ενεργοποιηθεί η επιλογή εξαίρεσης διαδρομής από τις ενημερώσεις της συλλογής.
Δεξί κλικ στο φάκελο της σειράς και επιλογή αλλαγής περιεχομένου από το μενού.

παντού. Σαν να μην είμαι premium είναι αν και στο site τους φαίνονται όλα οκ . Στο xbmc το δοκίμασα σε αρκετά κανάλια (oneclikmovies- adult) αλλά τίποτα.

Σήμερα ανακάλυψα αυτό http://www.youtube.com/watch?v=OBAf7IyAfQI

είναι καινούργια προσπάθεια απο ότι κατάλαβα και τα αποτελέσματα άκρως εντυπωσιακά. Τσεκάρετε

Δες και αυτό:2thumb22sup:

tv-guide.jpg

Ήδη έχω μεταφέρει το repo μου αλλού, πρέπει να έχει γίνει αυτόματα update στην έκδοση 1.0.3
Αν δεν έχει γίνει

https://raw.github.com/lambda81/lambda-xbmc-addons/master/repository.lambda-1.0.3.zip

ή

http://bitbucket.org/lambda81/lambda-xbmc-addons/raw/master/repository.lambda-1.0.3.zip

Τα τελευταία updates

------------------------
Hellenic Toons v2.0.0 (19-Sep-13)
------------------------

- Complete re-work of the plugin.
- Added threading support (faster loading of shows and episodes).
- Re-work of YouTube shows.
- Re-work of Nickelodeon shows.
- Added more shows from various sources.
- Tweaked context menus.
- Code cosmetics.
- Note: Your favourites have to be re-added.
- Note: This is the last time I mess with them unless crawler demands it:)

------------------------
Hellenic TV v2.3.1 (19-Sep-13)
------------------------

- Tweaked http resolver.
- Updated KRITI TV.

------------------------
RealFm Podcast v2.0.1 (19-Sep-13)
------------------------

- Fixed parsing of podcasts.

To addon με τα παιδικά έχει γραφτεί από την αρχή και το περιεχόμενο του έχει αλλάξει ριζικά.

Δες και αυτό:2thumb22sup:

tv-guide.jpg

αν και οταν μπαίνω στο hellenic tv μου βγάζει retriving epg content αυτό δεν το έχω δει κάπου. Αν έχεις κάπως εύκαιρα κάποιον τρόπο θα ήταν χρήσιμο. Αν όχι δεν καίγομαι εγώ προσωπικά για τα Ελληνικά κανάλια.

Ήδη έχω μεταφέρει το repo μου αλλού, πρέπει να έχει γίνει αυτόματα update στην έκδοση 1.0.3

- Complete re-work of the plugin.
- Added threading support (faster loading of shows and episodes).
- Re-work of YouTube shows.
- Re-work of Nickelodeon shows.
- Added more shows from various sources.
- Tweaked context menus.
- Code cosmetics.
- Note: Your favourites have to be re-added.
- Note: This is the last time I mess with them unless crawler demands it:)

To addon με τα παιδικά έχει γραφτεί από την αρχή και το περιεχόμενο του έχει αλλάξει ριζικά.[/QUOTE]

Μεγάλη και πολύ πιο συμμαζεμένη δουλειά. Μπράβο. Εδώ όμως θα ζητήσω μια χάρη. Αγαπημένο μου παιδικό ήταν το ducktales. Άν μπορείς κάποια στιγμή να το προσθέσεις να το δώ με τα παιδιά.

Δεν θα ξαναεμφανιστεί αν στο φάκελο της σειράς ενεργοποιηθεί η επιλογή εξαίρεσης διαδρομής από τις ενημερώσεις της συλλογής.
Δεξί κλικ στο φάκελο της σειράς και επιλογή αλλαγής περιεχομένου από το μενού.
Δεν τη βλεπω πουθενα , αυτη την επιλογη.
Για δωσε σε παρακαλω τα βηματα, για να το μαθουμε
Ευχαριστω ........................

Δεν τη βλεπω πουθενα , αυτη την επιλογη.
Για δωσε σε παρακαλω τα βηματα, για να το μαθουμε
Ευχαριστω ........................

θα πας στα files στην σειρά που σε ενδιαφέρει και θα πατήσεις το c στο πληκτρολόγιο επιλεγεις change content και μετά exclude path from library updates