Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

@ telisgr
Ευχαριστω για τις πληροφοριες , αλλα δεν βλεπω να φτιαχνει το προβλημα.
Το περιεργο ειναι οτι συμβαινει μονο σε μενα αυτη η αργοπορια
Τι να πω.
Ισως το προβλημα ειναι αλλου , γιατι ολα τα υπολοιπα addons ανοιγουν και τρεχουν αμεσως ..................

Υπάρχει η περίπτωση στο streaming να έχεις επιλέξει αποθήκευση? Για δες στα settings του add on .

Η μονη επιλογη που υπαρχει , ειναι General\Quality
Τιποτε αλλο

Αυτό πάντως θυμίζει πολύ αποθήκευση του stream πριν παιχτεί. Εάν έχεις Gotham κοίτα εάν είσαι σε advanced mode ή όχι ...Μπας και στο advanced σου παρουσιάσει κι άλλες επιλογές...

Υ.Γ. Αλλιώς.....δοκίμασε με το χαμηλότερο quality.....

Αυτό πάντως θυμίζει πολύ αποθήκευση του stream πριν παιχτεί. Εάν έχεις Gotham κοίτα εάν είσαι σε advanced mode ή όχι ...Μπας και στο advanced σου παρουσιάσει κι άλλες επιλογές...

Υ.Γ. Αλλιώς.....δοκίμασε με το χαμηλότερο quality.....
Εχω XBMC\Frodo
Δεν ξερω που ειναι αυτη η επιλογη (Advanced) , για να το κοιταξω
Οσο για το quality , οποια και να βαλω ακομη και 480 , παλι αργα πανε τα ζα ...................

Φιλε laniel καλημερα
Θυμαμαι παλια πριν κανω format του δισκου με το λειτουργικο , οτι οταν ετρεχα ενα προγραμμα για πρωτη φορα , εβγαινε ενα πινακιδιο , που ρωτουσε αν ηθελα να γινει access το προγραμμα.
Πρεπει να ηταν το firewall.
Τωρα δεν μου το βγαζει.
Δεν αποκλειεται να δουλευει εσωτερικα , και να μπλοκαρει μερικα προγραμματα.
Ξερεις πως μπορω να επαναφερω το firewall , ουτως ωστε να βλεπω τις ειδοποιησεις του?
Ευχαριστω ....................

Υ.Γ Τωρα μολις εβαλα να δω ενα Ισπανικο παιχνιδι , και οταν τελειωσε το buffering , το ρολοι εδειχνε 9.31" απο την εναρξη.

φιλε βαγγελη γεια.το firewall των windows επαναφερεται οπως το περιγραφει ο telisgr στο post 3832. εκει που λες οτι εβγαινε ενα πινακιδιο που σε ρωτουσε αν ηθελες να γινει access το προγραμμα, προφανως αναφερεσαι στον ελεγχο λογαριασμο χρηστη (για win 7, vista) στον πινακα ελεχου στους λογαριασμους χρηστων, αλλα αυτο δεν νομιζω οτι εχει σχεση με το προβλημα σου. ελεγα αν εχεις καποιο internet security antivirus με firewall μηπως και παιζει κατι απο τις ρυθμισεις του. εγω για παραδειγμα εχω τον kaspersky pure και ειχα προβλημα με τα video στο youtube συνεχεια κολουσε και ηταν κατι απο τις ρυθμησεις στο kaspersky. και μετα ολα ok. δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο.

laniel

Μου γράφει ότι δεν έχει correct structure το πακέτο...
Τέλος πάντων αρχίζω και υποψιάζομαι ότι λόγω ελληνικών χαρακτήρων στο username δε δουλεύουν αρκετά addon όπως έχουν αναφέρει και άλλοι χρήστες στο εξωτερικό
Αν είναι έτσι προφανώς και δεν κάθομαι να φτιάχνω νέους χρήστες και εγκαταστάσεις από την αρχή
Ευχαριστώ

Δεν είναι ανάγκη να φτιάξεις νέους χρήστες, τρέξε το XBMC σε portable mode.

@ telisgr
Ευχαριστω για τις πληροφοριες , αλλα δεν βλεπω να φτιαχνει το προβλημα.
Το περιεργο ειναι οτι συμβαινει μονο σε μενα αυτη η αργοπορια
Τι να πω.
Ισως το προβλημα ειναι αλλου , γιατι ολα τα υπολοιπα addons ανοιγουν και τρεχουν αμεσως ..................

Βαγγέλη το συγκεκριμένο addon το έχει δοκιμάσει πολύς κόσμος και εκτός Ελλάδος και δεν έχει πρόβλημα.
Τα streams του είναι κυρίως από το Dailymotion, πρέπει να έχει κάποιο πρόβλημα είτε ο υπολογιστής σου, είτε να σου κάνει νερά ο isp σου με το Dailymotion.

Έχω ήδη ξεκινήσει να φτιάχνω το νέο ελληνικό μου addon.
Σύντομα τα ANT1 Player, ERT Online, MEGA Replay, SKAI Player και STAR WebTV θα ανήκουν στο παρελθόν.:smile:
Θα έχει και alpha μέσα.

είτε να σου κάνει νερά ο isp σου με το Dailymotion.
Καλησπερα και παλι
Οχι τιποτε αλλο , αλλα τουλαχιστον να μαθαινουμε και εμεις οι γεροντες.
Τι ειναι το ISP?
Και που μπορω να το βρω και να το κοιταξω?

Μπορεις να μου υπενθυμισεις το ονομα σου και την περιοχη σου?

Καλησπερα και παλι
Οχι τιποτε αλλο , αλλα τουλαχιστον να μαθαινουμε και εμεις οι γεροντες.
Τι ειναι το ISP?
Και που μπορω να το βρω και να το κοιταξω?

Μπορεις να μου υπενθυμισεις το ονομα σου και την περιοχη σου?

ο ISP είναι ο παροχος του internet (otenet,forthnet...)και δεν μπορείς να κάνεις κάτι

Εύκολο να βρεις τον ISP. Είναι αυτός που πληρώνεις για να έχεις internet :)
ISP=Internet Service Provider. Σε εμένα π.χ. που έχω Wind, δεν δουλεύε ικανοποιητικά το Youtube. Ευτυχώς βελτιώθηκε τελευταία.

ο ISP είναι ο παροχος του internet (otenet,forthnet...)και δεν μπορείς να κάνεις κάτι
Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση αλλα απο τότε που είπα στη Wind για το πρόβλημα μου, το playback του ΥΤ βελτιώθηκε. Κάτι μπορεί να γίνει.

Φυσικά αν δουλεύει torrent απο πίσω, είναι φυσικό να υπάρχουν προβλήματα στο streaming.

λαμπντα εγω εχω προβλημα με τις ταινιες στο simply ..πχ βαζω αναζητηση το teenage mutant κ μου βγαζει κ τις 3 αλλα οταν παταω στην 2η ταινια πχ μου βγαζει οτι πατησα στην 1η πχ κοκ.για δες το λιγο.μηπως απλα μου βγαζει λαθος τιτλο μεσα στην ταινια?αν κ αυτο ειναι προβλημα γιατι υπαρχει θεμα με τους υποτιτλους..

@ leo06 και Kostas_Y
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Οχι τιποτε αλλο , αλλα αυτο το Football Today ανανεωνει συνεχεια και καθημερινα τα παιχνιδια.

εγω το περασα εχθες για να δω τι κανει και εχω παθει την πλακα μου,απιστευτο προγραμμα και με φοβερη υποστηριξη απο οτι βλεπω,

Φίλε Lambda δουλεύει με αυτόν τον τρόπο (portable mode) σε 2-3 addons που δοκίμασα
Ευχαριστώ και περιμένουμε τα νέα addon

τι προβλήματα έχεις;
άπο τότε που έγινε η διάσπαση του hub και έκανα εγκατάσταση των maintance και των 2 developers άρχισαν τα όργανα. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι με πετάει συχνά πυκνά το xbmc έξω. Άλλες φορές δεν ξεκινάει ο default player ενώ άλλες δεν κάνει stream με τίποτα και απο κανένα hoster (ακόμα και απο putlocker που είναι σταθερή εγγύηση). Δοκίμασα clean install με την μέθοδο του hub, δοκίμασα απεγκατάσταση - καθαρισμό αλλά πάλι τα ίδια. επόμενο βήμα πρέπει να περάσω την rom ξανά. Το τρέχω σε mk808b με την rom του finless (android). Ευχαριστώ λάμδα γισ τις παπιοπεριπέτειες.

καλησπερα έχω το hama remote control http://www.e-shop.gr/product?id=PER.752903 εχει καποιος το remote.xml ετοιμο ν μου το στειλει?

μπορει να με Help καποιος γιατί μερικά buttons δουλεουν αλλα οχι ολα.. και θελω καποια buttons να τρεχουν το addon για subtitles και διαφορα αλλα δεν το καταφερνω.. οπως volume up/down κλπ.. εγώ απλά το σύνδεσα και αυτό δουλευει αλλά το start button δεν ανοιγει το xbmc ανοιγε το windows media center το οποιο απενεργοποιησα

Στο forum του XBMC υπάρχουν αρχεία ρύθμισης του Microsoft MCE remote απο τον EliteGamer. Αν το δικό σου είναι 100% συμβατό, λογικά θα δουλέψει.