Kostas_Y
AVClub Fanatic
Re: Οδηγός XBMC (Win 7)
Για Frodo λέω. Gotham δεν έχω δοκιμάσει τελευταία, δεν ξέρω τι αλλαγές έχουν γίνει.
Για Frodo λέω. Gotham δεν έχω δοκιμάσει τελευταία, δεν ξέρω τι αλλαγές έχουν γίνει.
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.leetzone.android.yatsewidgetfree&hl=elΕιναι καποιος κατοχος android πλατφορμας να παραθεσει καποιον οδηγο με το πως το σεταρουμε; Συγκεκριμενα εχει φιλος την ταμπλετα samsung tab2 και προσπαθωντας να το σεταρω ολο error messages επαιρνα. Μιλαω για το xbmc remote απο το play store. Μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι δεν ειναι αυτοματοποιημενα και πρεπει να ρυθμισεις το δικτυο. Anyway ακολουθησα καποιους online οδηγους, αν καποιος εχει βρει τη λυση ωστε να παρακαμψουμε το ενοχλητικο no root to host και θελει ας τη γραψει![]()
Σ'ευχαριστω, θα του το πω να το δοκιμασει.
Τι παραπάνω θέλεις να κάνει; Το ίδιο το XBMC τα καταφέρνει καλά, για τα δικά μου αυτιά.Μπορει καποιος να μας πει ενα καλο add on για αναπαραγωγη mp3 απο δισκο;
Τι παραπάνω θέλεις να κάνει; Το ίδιο το XBMC τα καταφέρνει καλά, για τα δικά μου αυτιά.
Το disclaimer του addon, όλων των ελληνικών addons, είναι σαφές:
Τhis addon offers content available in Greece.
Για να δουλεύουν όλα πρέπει να βάλεις δικό σου proxy στα settings του XBMC, ή ακόμα καλύτερα να βάλεις VPN.
ω ναι:smile::smile::smile:
Έχω κάνει πολλές αλλαγές σε όλα τα ελληνικά addons, βαριέμαι να τα γράφω δυο φορές:smile:
δείτε εδώ
http://www.xbmchub.com/forums/lambdas-xbmc-repository/15249-%5Breleases%5D-hellenic-addons.html
Δοκίμασε (με πολλή προσοχή) το XBMC File Cleanerυπαρχει καποιο addon Που να μου σβήνει απο καποια σειρα τα επεισοδια τα οποια ειναι παλια δηλαδή στο Supernatural είναι season 10 να μου σβήνει μέχρι την season 8..?
Χαιρετώ την παρέα
Θέλω εκτός από το movies στο main menu να έχω επίσης επιλογές όπως Bluray, matroska, documentaries, home videos etc.
Αυτό μπορεί να γίνει με custom playlists και με ένα skin (aeon nox or mq5) που να υποστηρίζει custom στα home menus ?
Άλλον τρόπος υπάρχει να εμφανίζονται οι ταινίες στα αντίστοιχα menus αλλά χωρίς να έχουν εμφανιστεί μέσα στα movies? Απότι είδα όταν ορίζεις scrapper για το περιεχόμενο έχεις επιλογές για movies, tvshows, music συνεπώς θα μπούνε στα αντίστοιχα menus.
Δοκίμασε (με πολλή προσοχή) το XBMC File Cleaner
;
Δοκίμασε (με πολλή προσοχή) το XBMC File Cleaner
Πρέπει να βγάλεις εντελώς το default Movies απο το μενού και να το αντικαταστήσεις με playlist η οποία θα περιέχει όσες ταινίες δεν περιέχουν οι άλλες playlists.
Ποιο skin έχεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.