Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Χαίρετε κύριοι. Τους τελευταίους 3 4 μήνες ασχολήθηκα με το xbmc και το βρήκα καταπληκτικό. Ενας απο τους κύριους λογους που το έβαλα ήταν το 1channel,Icefilms plugins. Ιδιαίτερη μνεία κάνω για το 1channel plugin το οποίο μου έδινε στα TV Shows, τα Subscriptions, τα οποία σου δίνουν τα τελευταία επεισόδια των τηλεοπτικών σειρών.Ακολουθώντας την διαδρομή που έδινε τo 1cahannel: special://userdata/addon_data/plugin.video.1channel/TVSHOWS μου έβγαζε καρτέλλα δίπλα απο τα VIDEOS με την ονομασία TV SHOWS με τα τελευταία ΤV shows μου ενημερωμένα.
Στο plugin Simply Movies του φίλου Λάμδα το οποίο νομίζω είναι μακράν ΤΟ καλύτερο απο όλα οσα έχω δοκιμάσει, δυστηχώς αυτό με το tv shows του 1channel plugin δεν μου βγάζει τον ΤV SHOWS φάκελλο δίπλα απο τα videos. Είμαι στο Confluenence,kατέβασα και άλλα skins (AEON MQ4 , MQ5 ,BELLO κλπ.,) αλλά δυστηχώς όπως φαίνεται δεν δουλεύει πουθενά. Μπορεί κανείς να με βοηθήσει παρακαλώ?

Βγηκε η τελευταια εκδοση του AEON MQ5 , οπου ο Marcos Qui εχει ενσωματωσει το Cinema Experience ( trailer ταινιας ).
Παρα πολυ καλη κινηση ..................

Ειναι καποιος κατοχος android πλατφορμας να παραθεσει καποιον οδηγο με το πως το σεταρουμε; Συγκεκριμενα εχει φιλος την ταμπλετα samsung tab2 και προσπαθωντας να το σεταρω ολο error messages επαιρνα. Μιλαω για το xbmc remote απο το play store. Μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι δεν ειναι αυτοματοποιημενα και πρεπει να ρυθμισεις το δικτυο. Anyway ακολουθησα καποιους online οδηγους, αν καποιος εχει βρει τη λυση ωστε να παρακαμψουμε το ενοχλητικο no root to host και θελει ας τη γραψει :)

Ειναι καποιος κατοχος android πλατφορμας να παραθεσει καποιον οδηγο με το πως το σεταρουμε; Συγκεκριμενα εχει φιλος την ταμπλετα samsung tab2 και προσπαθωντας να το σεταρω ολο error messages επαιρνα. Μιλαω για το xbmc remote απο το play store. Μου εκανε εντυπωση το γεγονος οτι δεν ειναι αυτοματοποιημενα και πρεπει να ρυθμισεις το δικτυο. Anyway ακολουθησα καποιους online οδηγους, αν καποιος εχει βρει τη λυση ωστε να παρακαμψουμε το ενοχλητικο no root to host και θελει ας τη γραψει :)
https://play.google.com/store/apps/details?id=org.leetzone.android.yatsewidgetfree&hl=el

Μπορει καποιος να μας πει ενα καλο add on για αναπαραγωγη mp3 απο δισκο;

Τι παραπάνω θέλεις να κάνει; Το ίδιο το XBMC τα καταφέρνει καλά, για τα δικά μου αυτιά.

Και για τα δικα μου μια χαρα ειναι αλλα λεω μηπως και υπαρχει τιποτα καλυτερο για λιστες κλπ

Ίσως κάποιο εξωτερικό πρόγραμμα για οργάνωση και δημιουργία M3U σε βοηθήσει. Το XBMC δεν έχει πολλές επιλογές για playlists.

Το disclaimer του addon, όλων των ελληνικών addons, είναι σαφές:
Τhis addon offers content available in Greece.

Για να δουλεύουν όλα πρέπει να βάλεις δικό σου proxy στα settings του XBMC, ή ακόμα καλύτερα να βάλεις VPN.

ω ναι:smile::smile::smile:

Έχω κάνει πολλές αλλαγές σε όλα τα ελληνικά addons, βαριέμαι να τα γράφω δυο φορές:smile:
δείτε εδώ

http://www.xbmchub.com/forums/lambdas-xbmc-repository/15249-%5Breleases%5D-hellenic-addons.html

Φίλε λάμδα συγχαρητήρια για τα καταπληκτικά σου add-ons. Μήπως έχεις να προτείνεις κάποιο add-on σαν το Artist Slideshow για την εμφάνιση fanart slideshow από τους αντίστοιχους καλλιτέχνες που παίζουν; Το Artist Slideshow έπαιζε μια χαρά με το Radio σε σταθμούς που μετέδιδαν artist metadata (Artist-Title) μέχρι τη στιγμή που αφαιρέθηκε το api από το last.fm. Έτσι για Έλληνες καλλιτέχνες και καλλιτέχνες με ελληνικά ονόματα δεν εμφανίζεται καμία εικόνα. Χρησιμοποιώ τα υπόλοιπα services: fanart.tv,theaudiodb,htbackdrops αλλά χωρίς επιτυχία για τους περισσότερους καλλιτέχνες ακόμα και αρκετούς ξένους. Το last.fm ήταν αρκετά ενημερωμένο με για πολλά είδη μουσικής αλλά δυστυχώς το ξεχνάμε.. Θα μπορούσες να σκεφτείς ή να υλοποιήσεις κάτι ανάλογο; Ευχαριστώ και συνέχισε την καλή δουλειά!!

υπαρχει καποιο addon Που να μου σβήνει απο καποια σειρα τα επεισοδια τα οποια ειναι παλια δηλαδή στο Supernatural είναι season 10 να μου σβήνει μέχρι την season 8..?

καλημέρα, έβαλα το xbmcbuntu, το jdonload μέσα από τα addons είναι για να τρέχει το προγραμμα στο ίδιο σύστημα ή σε άλλο ? στο xbmc να έχεις το (κοντρολ,παραθηρο).

Χαιρετώ την παρέα

Θέλω εκτός από το movies στο main menu να έχω επίσης επιλογές όπως Bluray, matroska, documentaries, home videos etc.

Αυτό μπορεί να γίνει με custom playlists και με ένα skin (aeon nox or mq5) που να υποστηρίζει custom στα home menus ?

Άλλον τρόπος υπάρχει να εμφανίζονται οι ταινίες στα αντίστοιχα menus αλλά χωρίς να έχουν εμφανιστεί μέσα στα movies? Απότι είδα όταν ορίζεις scrapper για το περιεχόμενο έχεις επιλογές για movies, tvshows, music συνεπώς θα μπούνε στα αντίστοιχα menus.

υπαρχει καποιο addon Που να μου σβήνει απο καποια σειρα τα επεισοδια τα οποια ειναι παλια δηλαδή στο Supernatural είναι season 10 να μου σβήνει μέχρι την season 8..?
Δοκίμασε (με πολλή προσοχή) το XBMC File Cleaner

Χαιρετώ την παρέα

Θέλω εκτός από το movies στο main menu να έχω επίσης επιλογές όπως Bluray, matroska, documentaries, home videos etc.

Αυτό μπορεί να γίνει με custom playlists και με ένα skin (aeon nox or mq5) που να υποστηρίζει custom στα home menus ?

Άλλον τρόπος υπάρχει να εμφανίζονται οι ταινίες στα αντίστοιχα menus αλλά χωρίς να έχουν εμφανιστεί μέσα στα movies? Απότι είδα όταν ορίζεις scrapper για το περιεχόμενο έχεις επιλογές για movies, tvshows, music συνεπώς θα μπούνε στα αντίστοιχα menus.

Πρέπει να βγάλεις εντελώς το default Movies απο το μενού και να το αντικαταστήσεις με playlist η οποία θα περιέχει όσες ταινίες δεν περιέχουν οι άλλες playlists.
Ποιο skin έχεις;

Δοκίμασε (με πολλή προσοχή) το XBMC File Cleaner

Πρέπει να βγάλεις εντελώς το default Movies απο το μενού και να το αντικαταστήσεις με playlist η οποία θα περιέχει όσες ταινίες δεν περιέχουν οι άλλες playlists.
Ποιο skin έχεις;

Δοκίμασα με το aeon mq5 και τα βρήκα μπαστούνια.

Με τα nox και ace ολα οκ - έγιναν custom playlists με βάση directories που βρίσκονται οι ταινίες και μετά ορίστηκαν στο menu από το customize home menu που υποστηρίζουν τα skins αυτά. Όντως μετά θα πρέπει να γίνει disable το movies. Απομένει να δώ αν μπορούν να ορισθούν 2 dirs στο custom playlist αν και δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα σε αυτό.

Πρόσφατα αγόρασα αυτο http://www.ebay.com/itm/Dual-Core-A...S_Internet_Media_Streamers&hash=item19dcbaa03

Χωρίς να ξέρω σχεδόν τίποτα για xbmc..απλα έλεγε οτι ήταν ηδη σεταρισμα νέο με τα plugin
Τελικά εχω ενθουσιάστηκαν με τις δυνατότητες του και τον remote control απο το ipad με το constellation

Υπαρχει καποιος οδηγός για αυτες τις αυτόνομες συσκευές για μεγαλυτερη παράμετροποίηση?