Και τα δυο παιζουν το ιδιο βιντεο μαζι με τους εξωτερικους srtΌταν τα παίζεις παίζουν και τα δύο το ίδιο βίντεο?
Μήπως έχεις τίποτα extras, specials, trailers από αυτή τη σειρά?
Καλημερα και ευχαριστω για την προσοχη σου
Ολα τα εργα και τα TV Shows που υπαρχουν στη ταινιοθηκη ειναι απο torrents και οχι απο ADDONS
Τωρα μολις ξαναεκανα update, εμφανιστηκε παλι δυο φορες, τα ξαναεπαιξα και τα δυο, και στο path φαινοταν καθαρα οτι ηταν και τα δυο απο το TvShows\House of Cards\Season1
Βεβαια το ξαναεκανα remove
Ειναι ολα απο ατοφιο torrent , δεν υπαρχει add-onόταν λες απο torrents τα κατεβάζεις με το χέρι ή έχεις κάποιο addon (πχ xbmctorrent) και τα κατεβάζεις ή τα βλέπεις με streaming μέσω του xbmctorrent?
Επίσης μήπως χρησιμοποιείς κάποια κεντρική βάση δεδομένων?
Φιλε μου εισαι σωστοςΑφαίρεσε τελείως απο to xbmc τον φάκελο που κοιτάει και έχεις μέσα αυτά που βλέπει διπλά, κάνε ένα restart το xbmc και ξαναβάλε το να το ξαναψάξει ο scrapper.
Για τσέκαρε το ice age 3.Καλο μεσημερι σε ολους.
Γνωριζει κανεις γιατι δεν παιζει το προσθετο με τα παιδικα του Lambda;
Εδω και αρκετες ημερες δε μπορει να φορτωσει τιποτα!!!
Δυστηχως ενημερωσε οτι δεν εχει τωρα χρονο να τα φτιαξει
Εδώ: http://www.xbmchub.com/forums/
Υπάρχει ειδικό section που γίνεται συζήτηση για τα add-ons του Lambda και απαντάει και ο ίδιος.
Θα σου έδινα κατευθείαν το link, αλλά το forum κάτω για αναδιοργάνωση και θα επανέλθει σε κανα 2μερο...
Πήγαινε στην διαχείρηση εφαρμογών βρες το XBMC και κάνε "Εκκαθαριση προσωρινής μνήμης" , περίμενε 1 λεπτό και μετά δοκίμασε να το ξανανοίξεις.Συγνώμη για το αν είμαι σε λάθος χώρο στο avclub. Μετά από διακοπή ρεύματος δεν μου ανοίγει-ανταποκρίνεται το XBMC σε αυτό http://www.geekbuying.com/item/Tron...2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html Έκανα τα πάντα, επανεκινήσεις, ασύρματες συνδέσεις, ενσύρματες, αυτό τίποτα. Σε όλα τα υπόλοιπα μπαίνει κανονικά. Έχει την ALPHA πάνω. Επειδή το φοβάμαι λίγο καθότι καινούριο, τι λέτε? να βάλω άλλη έκδοση του XBMC? και ποιά? και με ποιόν τρόπο προτείνετε εσείς? MicroSD του έχω βάλει . (#$@&*!) ...τα νεύρα μου. Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.