Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Όταν τα παίζεις παίζουν και τα δύο το ίδιο βίντεο?
Μήπως έχεις τίποτα extras, specials, trailers από αυτή τη σειρά?

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Όταν τα παίζεις παίζουν και τα δύο το ίδιο βίντεο?
Μήπως έχεις τίποτα extras, specials, trailers από αυτή τη σειρά?
Και τα δυο παιζουν το ιδιο βιντεο μαζι με τους εξωτερικους srt
Δεν υπαρχουν extras , μονο thumbs

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Καλημερα και ευχαριστω για την προσοχη σου
Ολα τα εργα και τα TV Shows που υπαρχουν στη ταινιοθηκη ειναι απο torrents και οχι απο ADDONS
Τωρα μολις ξαναεκανα update, εμφανιστηκε παλι δυο φορες, τα ξαναεπαιξα και τα δυο, και στο path φαινοταν καθαρα οτι ηταν και τα δυο απο το TvShows\House of Cards\Season1
Βεβαια το ξαναεκανα remove

όταν λες απο torrents τα κατεβάζεις με το χέρι ή έχεις κάποιο addon (πχ xbmctorrent) και τα κατεβάζεις ή τα βλέπεις με streaming μέσω του xbmctorrent?

Επίσης μήπως χρησιμοποιείς κάποια κεντρική βάση δεδομένων?

Last edited:

όταν λες απο torrents τα κατεβάζεις με το χέρι ή έχεις κάποιο addon (πχ xbmctorrent) και τα κατεβάζεις ή τα βλέπεις με streaming μέσω του xbmctorrent?

Επίσης μήπως χρησιμοποιείς κάποια κεντρική βάση δεδομένων?
Ειναι ολα απο ατοφιο torrent , δεν υπαρχει add-on

Oσο για την κεντρική βάση δεδομένων , τι εννοεις?
Αναλυσε το

Αφαίρεσε τελείως απο to xbmc τον φάκελο που κοιτάει και έχεις μέσα αυτά που βλέπει διπλά, κάνε ένα restart το xbmc και ξαναβάλε το να το ξαναψάξει ο scrapper.

Αν δεν τα βάζεις με addon και τα ρίχνεις με το χέρι (αλήθεια γιατί το κάνεις αυτό ε???) δεν έπρεπε να στο κάνει αυτό.

Καθάρισε λοιπόν απο την συλλογή σου το φάκελο (μάλλον με τις τηλεοπτικές σειρές) και ξαναβάλε τον.

Για την βάση δεδομένων είναι για να έχεις μία κεντρικπη βάση με πολλά xbmc που βλέπουν τα ίδια όλα. χοντρικά. Μπορείς να το κάνεις είτε έτσι είτε με το plex πχ. Τρόποι υπάρχουν.

Αφαίρεσε τελείως απο to xbmc τον φάκελο που κοιτάει και έχεις μέσα αυτά που βλέπει διπλά, κάνε ένα restart το xbmc και ξαναβάλε το να το ξαναψάξει ο scrapper.
Φιλε μου εισαι σωστος
Εβαλα το φακελο με το House of cards , σε αλλο σκληρο δισκο , εκανα στο xbmc clean library , μετα εβαλα το Amber να ξαναψαξει ολα τα Tv Shows , εκλεισα το xbmc ........

Ξαναεβαλα το House of cards στον σκληρο με τα TvShows , ξανασυντονισα το Amber , εκανα επανεκινηση του xbmc , δουλεψε ο scrapper , και ω του θαυματος , ολα καλα και ολα ωραια

Οσο για αυτο που γραφεις για τα torrents , δεν κανω κεφι τα xbmc\video addons\genesis , γιατι αργει το buffering
Ειμαι ενα τυπος που θελω ολα on demand , την ωρα που εγω θελω σε κλασματα δευτερολεπτου

Ελ'αλλου εχω 1,000 εργα και 85 σειρες

Παντως σ'ευχαριστω πολυ για την προσοχη σου, και τις οδηγιες σου
Βαγγελης

Καλησπέρα στην παρέα. Επειδή είναι μαθητής ακόμα σε ότι έχει σχέση με xbmc, από ότι έχω δει γενικά πολλοί χρησιμοποιείτε το genesis για ταινίες. Μέσα από το genesis ποιο αξίζει σαν πηγή πχ icefilms κλπ; Υπάρχουν και άλλα παρόμοια με το genesis και τόσο καλά;

Για υπότιτλους ποιο μου προτείνετε; Επίσης όταν έχω σε έναν φάκελο extras και trailer μιας ταινίας τι μπορώ να κάνω για να έχω οργανωμένη τη συλλογή μου και να μην τα αντιστοιχεί μόνο του με άλλα άσχετα;

Και κάτι τελευταίο για add-on που μπορώ να βρω προτάσεις; Ευχαριστώ προκαταβολικά και συγγνώμη άμα έχουν αναφερθεί προηγουμένως.

καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα και θέλω να ρωτήσω μήπως το έχει και άλλος γιατί παλεύω όλη μέρα και άκρη δεν βγάζω. πήγα να περάσω το xbmc σε ένα laptop και μου βγάζει αποτυχία λήψης υποτίτλων. έχει κανείς καμιά ιδέα?

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Καλο μεσημερι σε ολους.
Γνωριζει κανεις γιατι δεν παιζει το προσθετο με τα παιδικα του Lambda;
Εδω και αρκετες ημερες δε μπορει να φορτωσει τιποτα!!!

Re: Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Καλο μεσημερι σε ολους.
Γνωριζει κανεις γιατι δεν παιζει το προσθετο με τα παιδικα του Lambda;
Εδω και αρκετες ημερες δε μπορει να φορτωσει τιποτα!!!
Για τσέκαρε το ice age 3.
Αυτό εμένα μού έπαιξε την Κυριακή.
Αλλά υπάρχει πρόβλημα στα περισσότερα...Ελπίζω να είναι προσωρινό.

Μακαρι να ειναι προσωρινο γιατι ποιος τα βγαζει περα με τους μικρους μεχρι να ανοιξουν τα σχολεια!!!

Δυστηχως ενημερωσε οτι δεν εχει τωρα χρονο να τα φτιαξει

Εδώ: http://www.xbmchub.com/forums/
Υπάρχει ειδικό section που γίνεται συζήτηση για τα add-ons του Lambda και απαντάει και ο ίδιος.
Θα σου έδινα κατευθείαν το link, αλλά το forum κάτω για αναδιοργάνωση και θα επανέλθει σε κανα 2μερο...

Εμάς γιατί μας έχει ξεχάσει και δεν μας λέει κουβέντα; Άνθρωποι δεν είμαστε, αισθήματα δεν έχουμε; :p

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Εδώ: http://www.xbmchub.com/forums/
Υπάρχει ειδικό section που γίνεται συζήτηση για τα add-ons του Lambda και απαντάει και ο ίδιος.
Θα σου έδινα κατευθείαν το link, αλλά το forum κάτω για αναδιοργάνωση και θα επανέλθει σε κανα 2μερο...

Ευχαριστώ φιλε μου ...

στη frodo ειχε μια ρυθμηση στο subtitles settings που αν ηθελες εβαζε στην καταληξη του υποτιτλου το προθεμα της γλωσας,δηλαδη subtitle.en.srt ή για τα ελληνικα subtitle.el.srt .Στη gotham το κανει αυτο by default.....και η ρυθμιση που το απενεργοποιεις,χαθηκε.Ετσι το ονομα του υποτιτλου δεν ειναι ακριβως οπως του αρχειου της ταινια και εχουν προβλημα ολες οι dlna συσκευες και δεν βλεπουν τους εξωτερικους υποτιτλους....Υπαρχει καμια λυση εκτος απο την....χειροκινητη?

Συγνώμη για το αν είμαι σε λάθος χώρο στο avclub. Μετά από διακοπή ρεύματος δεν μου ανοίγει-ανταποκρίνεται το XBMC σε αυτό http://www.geekbuying.com/item/Tron...2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html Έκανα τα πάντα, επανεκινήσεις, ασύρματες συνδέσεις, ενσύρματες, αυτό τίποτα. Σε όλα τα υπόλοιπα μπαίνει κανονικά. Έχει την ALPHA πάνω. Επειδή το φοβάμαι λίγο καθότι καινούριο, τι λέτε? να βάλω άλλη έκδοση του XBMC? και ποιά? και με ποιόν τρόπο προτείνετε εσείς? MicroSD του έχω βάλει . (#$@&*!) ...τα νεύρα μου. Ευχαριστώ για την προσοχή σας.

Συγνώμη για το αν είμαι σε λάθος χώρο στο avclub. Μετά από διακοπή ρεύματος δεν μου ανοίγει-ανταποκρίνεται το XBMC σε αυτό http://www.geekbuying.com/item/Tron...2-4G-5G-Bluetooth4-0-XBMC---Black-324676.html Έκανα τα πάντα, επανεκινήσεις, ασύρματες συνδέσεις, ενσύρματες, αυτό τίποτα. Σε όλα τα υπόλοιπα μπαίνει κανονικά. Έχει την ALPHA πάνω. Επειδή το φοβάμαι λίγο καθότι καινούριο, τι λέτε? να βάλω άλλη έκδοση του XBMC? και ποιά? και με ποιόν τρόπο προτείνετε εσείς? MicroSD του έχω βάλει . (#$@&*!) ...τα νεύρα μου. Ευχαριστώ για την προσοχή σας.
Πήγαινε στην διαχείρηση εφαρμογών βρες το XBMC και κάνε "Εκκαθαριση προσωρινής μνήμης" , περίμενε 1 λεπτό και μετά δοκίμασε να το ξανανοίξεις.