Από τις πηγές που βγάζει όταν πατάμε να δούμε κάτι (π.χ. VK, Billionuploads, κλπ) ποιά επιλέγετε; Την πρώτη συνήθως;
Έχω πολλά buffering...
movreel ή bilionuploads
Ευχαριστώ! Σε κάποια video συνήθως η VK είναι hd και οι υπόλοιπες sd.
Ερώτηση ψάχνω γενικά για ντοκιμαντέρ (ταινίες και σειρές) και προς το παρόν βολεύομαι κουτσα στραβά με το Icefilms που σε ταινίες/σειρές έχει στα Genres επιλογή Documentary. Υπάρχει κάτι καλύτερο με μεγαλύτερη ποικιλία γιατί κάποια που θέλω (πχ megafactories, superstructures κλπ) δεν τα έχει...
Ερώτηση ψάχνω γενικά για ντοκιμαντέρ (ταινίες και σειρές) και προς το παρόν βολεύομαι κουτσα στραβά με το Icefilms που σε ταινίες/σειρές έχει στα Genres επιλογή Documentary. Υπάρχει κάτι καλύτερο με μεγαλύτερη ποικιλία γιατί κάποια που θέλω (πχ megafactories, superstructures κλπ) δεν τα έχει...
Μέχρι να βγει addon για το MVG, θα μείνουμε με τη όρεξη.
Κι όμως υπάρχει fix! Το δοκίμασα κ δουλεύει. Άπειρα ντοκυμαντέρ στις υποκατηγορίες τους τώρα παίζουν όλα τέλεια!To Docu έχει 4 ή 5 κανάλια με ντοκυμαντέρ μόνο, αλλά το μεγαλύτερο (Top Documentary Films) δεν δουλεύει. Ενώ βγάζει τις σχετικές υποκατηγορίες, αν μπεις μέσα δεν έχει τίποτα!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.