Xbmc/Kodi: Oδηγίες Εγκατάστασης, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

καλησπέρα. για τον gergeo.
η αντικατάσταση του librtmp για ποιο addon χρειάζεται; στα windows το αντικατέστησα, στο android me codi δεν μπορώ να βρω που είναι.
για iptv έβαλα τη διεύθυνση που γράφεις αλλά όταν το ανοίγω στα τηλεοπτικά κανάλια είναι κενό.

το librtmp χρειαζεται για τα livestreaming ..για andoi δεν ξερω δυστηχως,δεν ασχολουμαι..το iptv δεν παιζει γιατι χρειαζεται ανανεωση η διευθυνση απο τον bbts οποτε περιμενουμε

Από τις πηγές που βγάζει όταν πατάμε να δούμε κάτι (π.χ. VK, Billionuploads, κλπ) ποιά επιλέγετε; Την πρώτη συνήθως;
Έχω πολλά buffering...

Από τις πηγές που βγάζει όταν πατάμε να δούμε κάτι (π.χ. VK, Billionuploads, κλπ) ποιά επιλέγετε; Την πρώτη συνήθως;
Έχω πολλά buffering...

movreel ή bilionuploads

Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ερώτηση ψάχνω γενικά για ντοκιμαντέρ (ταινίες και σειρές) και προς το παρόν βολεύομαι κουτσα στραβά με το Icefilms που σε ταινίες/σειρές έχει στα Genres επιλογή Documentary. Υπάρχει κάτι καλύτερο με μεγαλύτερη ποικιλία γιατί κάποια που θέλω (πχ megafactories, superstructures κλπ) δεν τα έχει...

Re: Απάντηση: Οδηγός XBMC (Win 7)

Ερώτηση ψάχνω γενικά για ντοκιμαντέρ (ταινίες και σειρές) και προς το παρόν βολεύομαι κουτσα στραβά με το Icefilms που σε ταινίες/σειρές έχει στα Genres επιλογή Documentary. Υπάρχει κάτι καλύτερο με μεγαλύτερη ποικιλία γιατί κάποια που θέλω (πχ megafactories, superstructures κλπ) δεν τα έχει...

Genesis του lambda

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Το Genesis το χρησιμοποιώ κατά κόρον ως το βασικό μου πρόγραμμα για ταινιες & σειρές παρόλα αυτά ρωτάω αν υπάρχει κάτι πιο εξειδικευμενο όπως τα Documentary.net (το οποίο δυστυχώς δε μου δουλευει incompatible) και το Docu-Hub.

Κι εγώ τα κυνηγάω πολύ αυτά φίλε αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει κάτι με μεγάλη ποικιλία, απ' όσο έχω ψάξει...

Είναι το genre documentary στα γνωστά addons (icefilms, genesis, 1channel, κλπ) που έχουν πάνω-κάτω τα ίδια, και το Docu-Hub από το repo του Blazetamer.
To Docu έχει 4 ή 5 κανάλια με ντοκυμαντέρ μόνο, αλλά το μεγαλύτερο (Top Documentary Films) δεν δουλεύει. Ενώ βγάζει τις σχετικές υποκατηγορίες, αν μπεις μέσα δεν έχει τίποτα! Από τα άλλα κάτι γίνεται...

Απάντηση: Re: Οδηγός XBMC (Win 7)

Μέχρι να βγει addon για το MVG, θα μείνουμε με τη όρεξη.

Σαν ντοκυμαντερόπληκτος κι εγώ κάθισα χθες και έφτιαξα pulsar provider για το mvg (δεν ξέρω και πολλά από python, με αυτόν τον οδηγό πήγα) και στο τέλος συνειδητοποίησα ότι το pulsar δεν υποστηρίζει providers με registration...:furious3:
Αν πάντως κάποτε το υποστηρίξει ο provider θα είναι έτοιμος (αν και το pulsar δεν δουλεύει και πολύ ικανοποιητικά).

To Docu έχει 4 ή 5 κανάλια με ντοκυμαντέρ μόνο, αλλά το μεγαλύτερο (Top Documentary Films) δεν δουλεύει. Ενώ βγάζει τις σχετικές υποκατηγορίες, αν μπεις μέσα δεν έχει τίποτα!
Κι όμως υπάρχει fix! Το δοκίμασα κ δουλεύει. Άπειρα ντοκυμαντέρ στις υποκατηγορίες τους τώρα παίζουν όλα τέλεια!

Εδώ.

:2thumb22sup:

Για να μην βλέπετε όλο το βίντεο και να μην κάνετε τις περιττές κινήσεις που περιγράφει, κατεβάστε το default.py από εδώ (δεξί κλικ save as) και αντικαταστήστε το αντίστοιχο στον φάκελο του addon (.xbmc/addons/plugin.video.docuhub).

Όντως το boost άρει το Docu-Hub το patch.
Οκ προς το παρόν αν και με ανησυχεί το ότι στο βίντεο ο τύπος ελπίζει ότι είναι μια προσωρινή λύση μέχρι να το φτιάξουν οι δημιουργοί του.
Thanks παιδιά!

Απ'ότι είδα δεν χάνεις και τίποτα. Youtube 380p όσα τσέκαρα από top documentary films τουλάχιστον.