XBOX One S/X

Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Δεν υπάρχει κανόνας και αυτό αφορά player tv αλλά και κονσόλα θα ψάξω να βρω video για να δεις διάφορες στα χρώματα στην έκδοση s και Χ .
Gamer δεν είμαι το μοναδικό παιχνίδι που παίζω όντως είναι το pes 2018 που στην έκδοση για το Χ έχει φανταστικά γραφικά αλλά γενικά αρέσκομαι να βλέπω παιχνίδια με αυτό το χαρακτηριστικό .Αν και το Χ αγοράστηκε σαν πολυμηχάνημα .
Αν θέλεις την άποψη μου με τα player που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην πλατφόρμα της microsft πάντα για το Χ ψηφίζω ξεκάθαρα kodi και ας μην μπορεί να διαχειριστεί τα HEVC τουλάχιστον για την ώρα και ο λόγος είναι προφανής είναι λίγα τα καθαρόαιμα 4K video.

Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Και εγώ αρχαίος. Θα παίξουμε κανένα online;
Το Scorpio έχεις δίκιο Μάκη έγινε χειρότερο.
Θα ζητήσω refund μου φαίνεται για το γαμώτο και μόνο.

Για το Scorpio player λίγο υπομονή για να σταθεροποιηθεί είναι νωρίς ακόμη
η μεγάλη αναβάθμιση της microsft θα έρθει αυτόν τον μήνα και θα πέσει πολύ γέλιο ...
Για την ώρα αρχείο αναφοράς HEVC κοντά στα 57 GΒ με player της Microsoft.
4EFDABCE-9D16-4CFE-9E4F-2342F28E1149.jpg711C42BC-940D-4ADB-B0D8-A13439FBDC50.jpg

O player της Microsoft παίζει καλύτερα από όλους μου φαίνεται.
Στην αντίπερα όχθη σήμερα "έσπασε" το ps4 οπότε πιθανόν να έχουμε και εκεί ξεκλείδωμα σε multimedia δυνατότητες.

Στην αντίπερα όχθη σήμερα "έσπασε" το ps4 οπότε πιθανόν να έχουμε και εκεί ξεκλείδωμα σε multimedia δυνατότητες.

Γιά πες γιά πες:BDGBGDB55:Γι δώσε link για μάτι !!!!!

Re: Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Καλό αυτό για να υπάρχει ανταγωνισμός εγώ έχω ζήσει απίστευτες στιγμές με το ps3 που ξεφτίλιζε πανάκριβα blu -ray πάντα για την εποχή του το θέμα είναι όμως ότι ο επεξεργαστής του pro δεν συγκρίνεται με του Xbox X ,έχει όμως την τεχνογνωσία για να δώσει ποιοτική εικόνα τυφλά δηλαδή στα κινεζοφασον media player με επεξεργαστή για τα γέλια ...

Όχι link ακόμη εξάλλου μπορούμε να δούμε της ανακοινώσεις αναβαθμίσεις ζωντανά μέσα σπο την πλατφόρμα του Xbox .

Αγόρασα το Scorpio Player στα 3 ευρώ να υπάρχει.

Με ταινία που δοκίμασα 4K HEVC 10bit HDR TrueHD (53GB), παίζει στην αρχή κανονικά (χωρίς να ενεργοποιεί το HDR όμως) και μετά από 5 λεπτά σταματάει να διαβάζει τον σκληρό. Δεν ξέρω γιατί. Ρυθμίσεις κτλ τα έχω κάνει σωστά.

Το player της Microsoft δεν το δοκίμασα. Θα κάνω και εκεί μια δοκιμή πάντως.

Παλιότερα είχα δοκιμάσει να παίξω κάποια αρχεία από την τηλεόραση, και πιθανόν αυτά που είχα κατεβάσει, ήταν μάπα η κωδικοποίηση και κάνανε σπασίματα. Δοκίμασα αυτό το αρχείο τώρα (κατά τύχη) και παίζει απροβλημάτιστα... Νεράκι!

Φυσικά δεν έχω Atmos ήχο. Αλλά στο αρχείο είχε και DTS κωδικοποίηση και ενεργοποίησα το DTS: Neural X και παίζει άκρος εντυπωσιακά θα έλεγα και πολύ σωστά! Εντυπωσιάστηκα.

Αγόρασα το Scorpio Player στα 3 ευρώ να υπάρχει.

Με ταινία που δοκίμασα 4K HEVC 10bit HDR TrueHD (53GB), παίζει στην αρχή κανονικά (χωρίς να ενεργοποιεί το HDR όμως) και μετά από 5 λεπτά σταματάει να διαβάζει τον σκληρό. Δεν ξέρω γιατί. Ρυθμίσεις κτλ τα έχω κάνει σωστά.

Το player της Microsoft δεν το δοκίμασα. Θα κάνω και εκεί μια δοκιμή πάντως.

Παλιότερα είχα δοκιμάσει να παίξω κάποια αρχεία από την τηλεόραση, και πιθανόν αυτά που είχα κατεβάσει, ήταν μάπα η κωδικοποίηση και κάνανε σπασίματα. Δοκίμασα αυτό το αρχείο τώρα (κατά τύχη) και παίζει απροβλημάτιστα... Νεράκι!

Φυσικά δεν έχω Atmos ήχο. Αλλά στο αρχείο είχε και DTS κωδικοποίηση και ενεργοποίησα το DTS: Neural X και παίζει άκρος εντυπωσιακά θα έλεγα και πολύ σωστά! Εντυπωσιάστηκα.

Καμία σχέση το Atmos 7.1 5.1 .2 με την κωδικοποίηση σε Neural X σου έδειξα τον τρόπο πως να το ενεργοποιήσεις με το video .
Παιδιά θα το ξαναπώ δεν κατεβάζουμε ότι ναναι σε τι codec είναι η ταινία σε τι κωδικοποίηση ήχου είναι σαφέστατα το Χ διαβάζει και μικρά αρχεία WEB εμείς του ρίξαμε τα δύσκολα ...
Και έχω αρχεία που δεν μπορείς να φανταστείς όχι όμως ένα ...
Διάβασε προσεχτικά τι έγραψα εχθές πάντα για το X.

Λοιπόν ...
Μην κατεβάσατε με τίποτα την έκδοση 2 9 58653.70 για το Scorpio.
Υπάρχει θέμα με τα HEVC video ξεκινάει και μετά από ένα λεπτό σταματάει το έχουνε ταράξει στις αναβαθμίσεις θα το δούμε εφόσον υπάρξει καινούργια αναβάθμιση ...

Για την ώρα αυτά που ισχύουν ...Kodi παραμένει σταθερό διαβάζει όλα τα H264 ανεξάρτητα τα πόσα GB παίζεις 1080p 4K 3D .

Αν σόι και καλά θέλεις να δεις HEVC video αναζητάς στο store την εφαρμογή heif (HEVC) είναι εφαρμογή Microsoft και συνεργάζεται μόνο με την εφαρμογή films Tv που υπάρχει και αυτή στο store παίζει κανονικά H265 H264 4Κ 1080 p 3d ανεξάρτητου πόσο μεγάλο είναι το αρχείο όμως εκεί ο περιορισμός είναι ότι δεν αναγνωρίζει dds hd γενικά με το dds .κανονικά Dolby Atmos Dolby hd κτλ .

Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω με τις αναβαθμίσεις ...Και όλα αυτά αφορούν την έκδοση Xbox X.

Λοιπόν ...
Μην κατεβάσατε με τίποτα την έκδοση 2 9 58653.70 για το Scorpio.
Υπάρχει θέμα με τα HEVC video ξεκινάει και μετά από ένα λεπτό σταματάει το έχουνε ταράξει στις αναβαθμίσεις θα το δούμε εφόσον υπάρξει καινούργια αναβάθμιση ...

Για την ώρα αυτά που ισχύουν ...Kodi παραμένει σταθερό διαβάζει όλα τα H264 ανεξάρτητα τα πόσα GB παίζεις 1080p 4K 3D .

Αν σόι και καλά θέλεις να δεις HEVC video αναζητάς στο store την εφαρμογή heif (HEVC) είναι εφαρμογή Microsoft και συνεργάζεται μόνο με την εφαρμογή films Tv που υπάρχει και αυτή στο store παίζει κανονικά H265 H264 4Κ 1080 p 3d ανεξάρτητου πόσο μεγάλο είναι το αρχείο όμως εκεί ο περιορισμός είναι ότι δεν αναγνωρίζει dds hd γενικά με το dds .κανονικά Dolby Atmos Dolby hd κτλ .

Αν αλλάξει κάτι θα ενημερώσω με τις αναβαθμίσεις ...Και όλα αυτά αφορούν την έκδοση Xbox X.

Για αυτό μου σταμάταγε οπότε εχθές. Είχα κάνει την αναβάθμιση. Ότι μου είπες το έχω κάνει. Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούω Atmos. Γενικότερα αγοράζω και 4K BluRay και παίζω και παιχνίδια που υποστηρίζουν Atmos. Έχω σωστές ρυθμίσεις 100%.

Θα δοκιμάσω και το δεύτερο που μου ακούγεται καλύτερη λύση πάντως.

Re: Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Το atmos το ακούτε από την tv ή με ενισχυτή;

Με ενισχυτή.

Η τηλεόρασή μου υποστηρίζει Atmos (και καλά...). Αγγούρια Atmos είναι. Το καλό είναι ότι υποστηρίζει μέσω Netflix μια χαρά πάντως. Η οποία εφαρμογή είναι η καλύτερη που έχω δοκιμάσει από άλλες πηγές μου.

Παιδιά η εφαρμογή Netflix είναι Πιστοποιημένη και δεν είναι ότι να ναι και δεν είναι η μόνη που παίζει εξαιρετικά.
Στο scorpio όσο ήταν η προηγούμενη έκδοση έπαιζε κανονικά τα HEVC video αλλά ...
Να μας ενημερώνεις για το τι γίνεται στην πλατφόρμα της sony εχει ενδιαφέρον αν και εφόσον την ξεκλειδώσουν.
1C93A4B3-4970-416B-87B3-E66A3393CBF4.jpg
Και βέβαια δεν κάνω μόνο δοκιμές στην tv.
https://www.youtube.com/watch?v=1W1gtPv7meA

Σαφέστατα όταν μιλάμε για την HDMI 2.1 μιλάμε για της τηλεοράσεις που θα έρθουν το 2019 και όπως έχουμε πει με την αναβάθμιση του Μαΐου έχει Ίδη γίνει ανοίγοντας τον δρόμο για την υποστήριξη του Dolby vision και hdr + ...Αυτά τα χαρακτηριστικά ας προβληματίσουν αυτούς που πουλάνε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες θυμίζοντας μου τις καλές εποχές που ζήσαμε όσοι ήταν κάτοχοι του ps3.
Σαφέστατα όταν μπαίνουν στο παιχνίδι αναβαθμίσεις hardwere τον πρώτο λόγο έχει η microsft λόγω καθαρά τεχνογνωσίας .
https://youtu.be/9kCmD-ZgiK8

εμενα στην καρτελα ρυθμισεων που φαινεται στο βιντεο στο 1:00 λεπτο,μου εχει τσεκαρισμενα και ανοιχτα τα 24,50hz και το YCC.
τα υπολοιπα ειναι γκριζαρισμενα...το 3d το καταλαβαινω-δεν ειναι 3d η Oled.
το Latency και το refreshrate γιατι κλειδωμενο..?