Η απάντηση είναι απλή ...Αυτό τα χαρακτηριστικά υπάρχουν μόνο σε κάποιες τηλεοράσεις monitor ,και θα τα δούμε σε τηλεοράσεις που θα έρθουν το 2019.
@MakisM , Respect σε ολη σου τη προσπαθεια για το XBOX One X :SFGSFGSF: . Απο οτι καταλαβαινω, εχει προφανώς το hardware και παλευει το software-ικο κομμάτι.
Μου επιτρέπεις να ρωτήσω καποια πράγματα που εχω απορία ωστε να βγάλω ενα πορισμα?
- Υποστηριζει αναπαραγωγή αρχειων υψηλού bitrate απο τοπικό δικτυο SMB/NFS?
- Τελικά εχει software η hardware decoding στα 1080p ?
- Τελικά εχει software η hardware decoding στα 4Κ UHD rip ? Ας βαλουμε μεσα και τα H264 αλλα κυριως τα HEVC. Η αποδοση είναι ιδια τοσο απο USB οσο και απο δικτυο?
- Περνάνε ολα τα γνωστά codec ηχου? Απο τα απλα DD/DTS στα Tru-HD/HD Master Audio και στα πιο νέα ATMOS/DTS:X. Αν οχι, ποια περνάνε τελικά και με ποιον τρόπο?
- Stereo Downmixing γινεται απο ολα τα παραπάνω codec?
- Frame rate και resolution switching υποστηρίζεται αυτόματα?Τοσο προς 24p οσο και προς 50/60p?
- Διαβαζουν .ISO και BD/UHD folders?
- Τελος, τελικά ολα γινονται απο ενα προγραμμα (διαβαζω για ενα scorpio) ή πρεπει να υπάρχουν παραπάνω απο ενα για την αναπαραγωγή των παραπανω? Δεν με ενδιαφέρει αν θα ειναι δωρεάν η όχι.
- Με Ελληνικούς υποτιτλους και γενικά εξωτερικους, ολα καλα? Απο .iso διαβαζονται εξωτερικοι υποτιτλοι?
- 3D αναπαραγωγή υποστηρίζεται?
- Σε καποιο απο τα δημοφιλή προγράμματα αναπαραγωγής (scorpio η οποιο άλλο), υποστηριζεται καποια λειτουργια movie scrapping για εξωφυλλα κλπ?
Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου!
1) από NFS, όχι samba
2) h/a έχει σε αρχεία hevc 1080p αλλά όχι αν το αρχείο είναι 10bit
4) DTS hd και true HD όχι, δεν έχει passthrough για αυτά, έχει για Atmos μόνο. Σε blu ray δίσκο με την εφαρμογή blu ray player έχει passthrough και για αυτά
6) ναι
Με Kodi μπορείς να έχεις ότι και σε άλλες πλατφόρμες εκτός από hd audio passthrough, επίσης έχει h/a μόνο σε αρχεία hevc που δεν είναι 10bit
πως γινεται αυτο ρε συ Λεω..?
αφου το atmos μεσα απο τα Hd format βγαινει..
Έχει επιλογή για Atmos μόνο στις ρυθμίσεις. Έχεις ενισχυτή και δεν δουλεύει? Δεν έχω ενισχυτή που να υποστηρίζει Atmos αλλά αφού έχει επιλογή φαντάζομαι περνάει κανονικά
Atmos εχω και το περναει σιγουρα.
δεν το θυμαμαι τωρα γιατι οι δοκιμες που εχω κανει ειναι λιγες και εχουν να κανουν περισσοτερο με την εικονα,αλλα γιατι να μην περναει DTS hd και true HD απο την στιγμη που περναει Atmos?
Έλα ντε? Επιλογές της Microsoft. Μόνο PCM περνάει που σημαίνει κάνει decode το xbox και μετά το στέλνει στον ενισχυτή. Σε δίσκο Blu-ray όμως με την τελευταία αναβάθμιση του Blu-ray player έχει επιλογή και περνάνε κανονικά και το DTS ma και το true hd
1) από NFS, όχι samba
2) h/a έχει σε αρχεία hevc 1080p αλλά όχι αν το αρχείο είναι 10bit
Με Kodi μπορείς να έχεις ότι και σε άλλες πλατφόρμες [...], επίσης έχει h/a μόνο σε αρχεία hevc που δεν είναι 10bit
Αν και δεν έχω xbone,
1) στο kodi έχει μπει υποστήριξη για SMB:
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=329177
2) σίγουρο αυτό? Απ'ότι έχω καταλάβει από συζητήσεις στο Kodi forum δεν υποστηρίζει h/a μόνο σε UHD hevc 10bit & UHD h.264.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.