XBOX One S/X

Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Κάποια πράγματα όσον αφορά την λεπτομέρεια -ποιότητα εικόνας αφορούν αν το Player έχει την ικανότητα αν οι μετρήσεις των pixel μεταφράζονται στο να εμφανίζει πλήρη 4K (3840 x 2160) ανάλυση ανάλογα βέβαια το υλικό που θα του δώσουμε ,είναι ένας γενικός κανόνας που δεν αποτυπώνεται μόνο στις ταινίες αλλά και στα γραφικά των παιχνιδιών .
Αυτό θα ήταν καλό στα λεγόμενα review για να γνωρίζουμε ακόμη αν το media player μας είναι native 4K.
Και όσοι είναι δύσπιστοι για το 4K ,προσωπικά θα πω ...4Kplayer-4K υλικό Και 4προβολικό είναι άλλο πράγμα .
Όπως και την ικανότητα για πολύ καλό κdownscale upscale σε τηλεόραση 1080 p και ικανή μετατροπή από hdr σε sdr.

Υ.Σ στο παρακάτω review θα έπρεπε να βάλουν το Xbox s και όχι το απλό Xbox.
https://www.forbes.com/sites/kevinmurnane/2018/10/13/the-xbox-one-x-shines-in-a-console-comparison-for-assassins-creed-odyssey/#5f3831c34071

Το πιο πάνω post για προβληματισμό και σκέψη τι εννοούμε και πιο είναι native 4K player.
Χθες είχαμε αναβάθμιση και του Airserver την εφαρμογή δηλ που μας επιτρέπει να έχουμε στο Xbox,AirPlay,Google cast,Miracast.
Εικόνα και ήχος δηλ από antroit,iphone,iPad ,macOs,win 10.
Είναι πάντως εκπληκτικό για το πως ακούγεται με ακουστικά αρκεί να έχουμε ένα σοβαρό audiophile headphones υπάρχουν πολύ καλά σε χαμηλή τιμή .
Προσωπικά προβληματίστηκα πολύ από την άποψη ότι εδώ δεν έχουμε μετατροπή του ψηφιακού σε αναλογικό δηλαδή τα λεγόμενα dac .
Δύο πράγματα μου έρχονται στο μυαλό δηλαδή ο ήχος είναι αμιγώς native ψηφιακός αλλά με φροντίδα και λογισμικού χωρίς τσιπ δηλαδή και αναλογικά στάδια δηλαδή τα αντικαθιστά το hardware και το λογισμικό .
Παρά πολύ καλό ήταν επίσης η εφαρμογή atmos για ακουστικά .Όλα αυτά για το Χ.

Υπάρχουν Βέβαια και άλλες προτάσεις με εξωτερικά dac για το Xbox δεν της έχω ακούσει και δεν έχω άποψη .

Attachments

• B8B621A7-D3AE-4EC7-B540-B199D22C440C.jpg
    B8B621A7-D3AE-4EC7-B540-B199D22C440C.jpg
    100.3 KB · Views: 187

Πιστό στην εβδομαδιαία ενημέρωση το Scorpio player και αναπαραγωγή VR video σε αυτούς που αρέσκονται σε αυτό .
Ακόμη η προσθήκη του video Audio combine transcode Tool όπου έχουμε την επιλογή να μετατρέψουμε τα αρχεία μας πχ σε HEVC και να ορίσουμε το audio bitrade,video bitrade,audio Chanel κτλ. Χρήσιμο για παλιές ταινίες πχ.

Το πράγμα βέβαια δεν σταματάει εδώ πέρα από το Scorpio player και την προσθήκη και του Dolby vision .
Θα πρέπει να περιμένουμε...υπάρχει σε beta μορφή την προσθήκη πληκτρολογίου -ποντίκι όχι ότι δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις τώρα το όλο θέμα έχει να κάνει καθαρά για την υποστήριξη καθαρά παιχνιδιών όπως του pc που παίζονται μόνο με ποντίκι και πληκτρολόγιο .

Ακόμη θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της Microsoft για το X project cloud Xbox δηλ ταινίες ,μουσική,παιχνίδια για να τα έχουμε παντού πχ στο κινητό μας και εδώ μιλάμε για κορυφαίους server και όχι ότι να ναι .

Attachments

• E46E1ADB-39C9-4E0F-8B57-EB23CCEA0C7E.jpg
    E46E1ADB-39C9-4E0F-8B57-EB23CCEA0C7E.jpg
    135.2 KB · Views: 160
  • DB8CEA05-0E2F-4AB1-9EE6-90A61F824D89.jpg
    DB8CEA05-0E2F-4AB1-9EE6-90A61F824D89.jpg
    167.1 KB · Views: 158
  • 7580199C-A2A4-49ED-8B0C-A0265FA0E940.jpg
    7580199C-A2A4-49ED-8B0C-A0265FA0E940.jpg
    181.6 KB · Views: 158
  • 26443562-AF15-470A-8C73-A99D749EAC81.jpg
    26443562-AF15-470A-8C73-A99D749EAC81.jpg
    180.1 KB · Views: 155

Εντάξει τι να πεις για το συγκεκριμένο elite controller και για την παραμετροποίηση του .
Αν το πιάσεις στα χέρια σου τότε αντιλαμβάνεσαι το τι πληρώνεις ,για μένα το κορυφαίο στον κόσμο αυτήν την στιγμή που πολλοί προσπαθούν να το αντιγράψουν ,αξίζει να δεις τα ενδότερα του και την τεχνολογία που κουβαλάει .
https://youtu.be/tLt7lPE6bXI

Έχω ζηλέψει για να είμαι ειλικρινής... Kodi και netflix δηλαδή είναι <αλλού > σε θέμα εικόνας?

Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Και εγώ είχα το XBOX One S και πήρα το XBOX One X, η ποιότητα εικόνας του X σε netflix και σε ταινίες με το scorpio είναι φοβερή.
Το μόνο που με χαλάει είναι ο κέρσορας .
Πήρα και to media remote control της microsoft και αυτό ψάχνω αυτή τη στιγμή .

Re: Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Και εγώ είχα το XBOX One S και πήρα το XBOX One X, η ποιότητα εικόνας του X σε netflix και σε ταινίες με το scorpio είναι φοβερή.
Το μόνο που με χαλάει είναι ο κέρσορας .
Πήρα και to media remote control της microsoft και αυτό ψάχνω αυτή τη στιγμή .
Από που πήρες το media remote?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά το media remote της Microsoft από προσωπική εμπειρία θα σας βολέψει σαν cd,blu Ray,Netflix και kodi player.
Αντίθετα στο Scorpio player θα σας βγάλει την Παναγία εκεί για να το δουλέψεις γρήγορα μόνο το control για παιχνίδια αλλά μιας και είμαι κάτοχος του elite το έχω παραμετροποίηση για να πηγαίνει σφαίρα .
Άλλη λύση εισάγεται την βιβλιοθήκη σας ταινίες μουσική κτλ στο Scorpio player ,η εφαρμογή για iOS και antroit πιστεύω ότι θα σας βολέψει .
Αυτά ισχύουν μέχρι στιγμής .
Στο θέμα ποιότητας της εικόνας και γραφικών τα έχω γράψει από την πρώτη στιγμή για το Χ.
Πριν από μήνες που είχα ποστάρει κάποιο review είχε αναφέρει ότι το Χ είναι ισοδύναμο στην ποιότητα της εικόνας με το oppo 203 απλά το τελευταίο υπερέχει σε σήμα 1080i.
Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι θα πρέπει να γίνει ξανά αναθεώρειση μετά την τελευταία αναβάθμιση μιας και το πράγμα δεν έχει τελειώσει ακόμη .....Και λογικό είναι το X φοράει hdmi 2.1.

Όλα στην Κίνα φτιάχνονται αλλά με διαφορετικές προδιαγραφές .
Το γνήσιο φαίνεται ποιοτικό και φωτίζεται όταν το πιάνεις στα χέρια σου και κάτι σημαντικό τα γνήσια accessories αναβαθμίζονται μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής στο Xbox.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/QUOTE]

Χμμμ μια χαρά το βλέπω από εμφάνιση το όλο θέμα όμως είναι με τις αναβαθμίσεις που έχω αναφέρει πιο πάνω .
Πως το βλέπεις δουλεύει καλά ;