XBOX One S/X

Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Να προσθεσω οτι με ενδιαφερει το 4Κ Hevc οποτε παμε για κανενα Zidoo X9S !!
Καλή τύχη τότε ...
Προφανώς δεν διάβασες αυτά που γράψαμε .

Καλή τύχη τότε ...
Προφανώς δεν διάβασες αυτά που γράψαμε .

Ναι Μακη εγω δεν τα εγραψα καλα...εχω το απλο xbox one μπορω να παιξω αρχεια 4Κ HEVC ?

Ναι Μακη εγω δεν τα εγραψα καλα...εχω το απλο xbox one μπορω να παιξω αρχεια 4Κ HEVC ?
Αν είσαι κάτοχος του απλού Xbox one κατέβασε δοκιμαστικά από το store το Scorpio player το έδινε και trial και δοκίμασε να παίξεις hevc αρχεία μπας και ...

Το αγορασα απο το store....μεχρι 1080p ολα πολυ καλα ...στα 4Κ HEVC σπασιματα στην αναπαραγωγη .....

Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Παντώς στο Scorpio player, όσα προβλήμαta ανέφερα πριν ,σταμάτησαν με το ξεμαρκάρισμα του use decoder system.

Το αγορασα απο το store....μεχρι 1080p ολα πολυ καλα ...στα 4Κ HEVC σπασιματα στην αναπαραγωγη .....
Ευχαριστούμε που το δοκίμασες για να ξέρουμε τι γίνεται .Τότε μπορείς να δοκιμάσεις και το Kodi αλλά και εκεί θα πας μέχρι 1080p.
Οπότε για 4K hevc αρχεία μονόδρομος οι κονσόλες S και X και όχι το απλό Xbox.

Ευχαριστούμε που το δοκίμασες για να ξέρουμε τι γίνεται .Τότε μπορείς να δοκιμάσεις και το Kodi αλλά και εκεί θα πας μέχρι 1080p.
Οπότε για 4K hevc αρχεία μονόδρομος οι κονσόλες S και X και όχι το απλό Xbox.

μα ετσι κι`αλλιως,εχει -σχεδον-εξαφανιστει πια απο την αγορα το "σκετο" One..

μα ετσι κι`αλλιως,εχει -σχεδον-εξαφανιστει πια απο την αγορα το "σκετο" One..

Δεν είναι έτσι Φίλε Δημήτρη μπορεί να μην υπάρχει στην αγορά αλλά υποστηρίζεται ακόμη από την Microsoft,υπάρχουν κάτοχοι του συλλεκτικού Xbox fortza που δεν το αλλάζουν με τίποτα .
Αλλά εκεί υπάρχει θέμα με παλιό hardware όποτε ίσως για αυτό δεν μπορεί να πάει πιο πάνω δηλαδή να παίζει κσι HEVC αρχεία .

Ναι παιδιά στο απλό xbox υπάρχει θέμα για τα 4Κ HEVC και όσο παίζει με τα σπασίματα η εικόνα είναι φοβερή !!! Έστειλα email στο [email protected] και μου απάντησαν:
There have two buffer time in advance settings. Both change it to 0 ms Or use System decoder !!!
Τα δοκίμασα και τα δυο αλλά τίποτα μάλλον δεν τα σηκώνει το απλό one . Σαν player πάντως o scorpio είναι πολύ δυνατός !!!

Σημερινή αναβάθμιση του kodi 18.0 σε BETA3.
Αναβάθμιση σήμερα του Scorpio player αν μην τι άλλο έχουμε εβδομαδιαία υποστήριξη με σημαντικές προσθήκες .
Από ότι μπόρεσα να δω γρήγορα ,έχουμε και εργαλείο για μετατροπή των αρχείων μας αν και εφόσον το επιθυμούμε .
D92E4E42-DDBD-4DF2-B26E-B042C86DC70A.jpgBF752B2D-EEC3-48CB-9D02-20972FDDE1F5.jpg

Χαμός...
Το ειχαμε γράψει στο παρόν νήμα ότι πρόκειται για καινούργια έκδοση του Dolby vision για αυτό συναντάμε ασυμβατότητα δηλαδή με τηλεοράσεις του 2016 .
Από ότι φαίνεται η καινούργια αυτή έκδοση θα επεκταθεί ακόμη και στα παιχνίδια και στο ultra blu ray player .https://www.forbes.com/sites/johnarcher/2018/10/04/xbox-one-dolby-vision-problems-microsoft-vizio-and-lg-respond/#70d25d974539

https://news.xbox.com/en-us/2018/10/03/microsoft-brings-dolby-vision-to-xbox-dolby-vision-on-the-xbox-explained/

Με το kodi δεν έμεινα εξίσου ικανοποιημένος με την εικόνα όσο με τον ήχο από Spotify.
Επιφυλάσσομαι βέβαια μήπως είναι και θέμα ρύθμισης της συγκεκριμένης εισόδου hdmi της tv ή θέμα καλωδίου.
Σήμερα λέω να κατεβάσω και να δοκιμάσω το scorpio player.
Από χειρισμό, υπάρχει κάποιο συμβατό media remote ή αναγκαστικά δουλεύουμε το game pad?

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το kodi δεν έμεινα εξίσου ικανοποιημένος με την εικόνα όσο με τον ήχο από Spotify.
Επιφυλάσσομαι βέβαια μήπως είναι και θέμα ρύθμισης της συγκεκριμένης εισόδου hdmi της tv ή θέμα καλωδίου.
Σήμερα λέω να κατεβάσω και να δοκιμάσω το scorpio player.
Από χειρισμό, υπάρχει κάποιο συμβατό media remote ή αναγκαστικά δουλεύουμε το game pad?

Για πια έκδοση του Xbox αναφέρεσαι ;

Οκ καταρχήν θα έλεγα να δοκιμάσεις τα αρχεία σου streaming vs usb .
Codec h264 vs HEVC .
Το kodi που το διαχειρίζεται το hardware του X που είμαι κάτοχος παίζει εξαιρετικά .
Όμως εκεί HEVC αρχεία από τη θύρα usb δεν παίζει .

Το Scorpio ΝΑΙ ,το media remode της Microsoft είναι αργό εκεί ,υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις αλλά δεν το έχω ψάξει .
Το game pad πάει σφαίρα αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την δωρεάν εφαρμογή για antroit και iOS .

Οκ καταρχήν θα έλεγα να δοκιμάσεις τα αρχεία σου streaming vs usb .
Codec h264 vs HEVC .
Το kodi που το διαχειρίζεται το hardware του X που είμαι κάτοχος παίζει εξαιρετικά .
Όμως εκεί HEVC αρχεία από τη θύρα usb δεν παίζει .

Το Scorpio ΝΑΙ ,το media remode της Microsoft είναι αργό εκεί ,υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις αλλά δεν το έχω ψάξει .
Το game pad πάει σφαίρα αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την δωρεάν εφαρμογή για antroit και iOS .
Ποια ακριβώς είναι η εφαρμογή από play store?

Για να ρυθμίσουμε το remode της εφαρμογής στο κινητό μας θα πρέπει να βάλουμε την ip του xbox μας που την βρίσκουμε αν έχουμε router την βλέπουμε μέσω εφαρμογής η από pc .
Αν όχι πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις του Xbox Network επιλέγουμε advanced settings εκεί βλέπουμε την IP address.
Την αντιγράφουμε και την προσθέτουμε χειροκίνητα στην εφαρμογή του Scorpio player .
Μετά πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις του Scorpio player στο Xbox επιλέγουμε General και Allow remote control -Yes.
Όλα αυτά για το iOS δεν νομίζω να υπάρχει διαφοροποίηση και για antroit.

Scorpio remote ονομάζεται .
Υπάρχει και εφαρμογή του Xbox -Microsoft για να πάρουμε τον έλεγχο όλου του συστήματος .