Ευχαριστω παιδια !
Καλή τύχη τότε ...Να προσθεσω οτι με ενδιαφερει το 4Κ Hevc οποτε παμε για κανενα Zidoo X9S !!
Καλή τύχη τότε ...
Προφανώς δεν διάβασες αυτά που γράψαμε .
Αν είσαι κάτοχος του απλού Xbox one κατέβασε δοκιμαστικά από το store το Scorpio player το έδινε και trial και δοκίμασε να παίξεις hevc αρχεία μπας και ...Ναι Μακη εγω δεν τα εγραψα καλα...εχω το απλο xbox one μπορω να παιξω αρχεια 4Κ HEVC ?
Ευχαριστούμε που το δοκίμασες για να ξέρουμε τι γίνεται .Τότε μπορείς να δοκιμάσεις και το Kodi αλλά και εκεί θα πας μέχρι 1080p.Το αγορασα απο το store....μεχρι 1080p ολα πολυ καλα ...στα 4Κ HEVC σπασιματα στην αναπαραγωγη .....
Ευχαριστούμε που το δοκίμασες για να ξέρουμε τι γίνεται .Τότε μπορείς να δοκιμάσεις και το Kodi αλλά και εκεί θα πας μέχρι 1080p.
Οπότε για 4K hevc αρχεία μονόδρομος οι κονσόλες S και X και όχι το απλό Xbox.
μα ετσι κι`αλλιως,εχει -σχεδον-εξαφανιστει πια απο την αγορα το "σκετο" One..
Με το kodi δεν έμεινα εξίσου ικανοποιημένος με την εικόνα όσο με τον ήχο από Spotify.
Επιφυλάσσομαι βέβαια μήπως είναι και θέμα ρύθμισης της συγκεκριμένης εισόδου hdmi της tv ή θέμα καλωδίου.
Σήμερα λέω να κατεβάσω και να δοκιμάσω το scorpio player.
Από χειρισμό, υπάρχει κάποιο συμβατό media remote ή αναγκαστικά δουλεύουμε το game pad?
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το Xbox one s έχω.Για πια έκδοση του Xbox αναφέρεσαι ;
Ποια ακριβώς είναι η εφαρμογή από play store?Οκ καταρχήν θα έλεγα να δοκιμάσεις τα αρχεία σου streaming vs usb .
Codec h264 vs HEVC .
Το kodi που το διαχειρίζεται το hardware του X που είμαι κάτοχος παίζει εξαιρετικά .
Όμως εκεί HEVC αρχεία από τη θύρα usb δεν παίζει .
Το Scorpio ΝΑΙ ,το media remode της Microsoft είναι αργό εκεί ,υπάρχουν κάποιες ρυθμίσεις αλλά δεν το έχω ψάξει .
Το game pad πάει σφαίρα αλλά μπορείς να χρησιμοποιήσεις και την δωρεάν εφαρμογή για antroit και iOS .
Για να ρυθμίσουμε το remode της εφαρμογής στο κινητό μας θα πρέπει να βάλουμε την ip του xbox μας που την βρίσκουμε αν έχουμε router την βλέπουμε μέσω εφαρμογής η από pc .
Αν όχι πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις του Xbox Network επιλέγουμε advanced settings εκεί βλέπουμε την IP address.
Την αντιγράφουμε και την προσθέτουμε χειροκίνητα στην εφαρμογή του Scorpio player .
Μετά πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις του Scorpio player στο Xbox επιλέγουμε General και Allow remote control -Yes.
Όλα αυτά για το iOS δεν νομίζω να υπάρχει διαφοροποίηση και για antroit.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.