XBOX One S/X

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: XBOX One S/X

Τα παιχνίδια της Microsoft που θα βγουν θα είναι για τα s/x πχ το forza Motorsport, forza horizon όχι για τα one
Είναι νωρίς να μιλήσουμε για οτιδήποτε ...Αν το κάνει θα είναι ένα τεράστιο φάουλ .

Ναι αλλά γίνεται να βάλουν δυναμικό προγραμματισμό κώδικα;

Οταν βλέπει Series S/X να φορτώνει καλύτερα γραφικά και όταν βλέπει One να παίζει χωρίς τα έξτρα γραφικά; Γίνεται προγραμματιστικά αυτό;

Το να βγάζουν δύο διαφορετικά δισκάκια το θεωρώ ΑΠΙΘΑΝΟ.

Για κανένα χρόνο ακόμα αρκετά παιχνίδια (όχι όλα φυσικά) θα βγαίνουν σε όλες τις κονσόλες, από εκει και πέρα μόνο Fifa, Call of duty κλπ. στις παλιές, στα τις Microsoft ήδη τα νέα exclusives Medium, Scorn άλλα από ότι φαίνεται και το Halo θα βγουν μόνο στις καινούριες κονσόλες. Θεωρώ αδύνατο αν και όποτε βγει Forza, Gears κλπ. να παίζουν και στις παλιές....έτσι και αλλιώς θα αργήσουν και τα 2, το 2022 τα βλέπω οπότε μέχρι τότε θα έχoυν εγκαταλειφθεί τα One S/X. Στην τελική μην τρελαθούμε εταιρία είναι θέλει να πουλήσει νέα μηχανήματα δεν έχει νόημα μετά από ένα σημείο να υποστηρίζει με νέα παιχνίδια τις παλιές κονσόλες ειδικά από την στιγμή που δεν πούλησαν και όσο θα ήθελε η εταιρία, θα το κάνει για ένα διάστημα, για ορισμένα παιχνίδια και μέχρι να γίνει η μετάβαση άλλα μέχρι εκει.

Μπορούν άνετα να τρέξουν τα καινούργια παιχνίδια .
Άλλωστε το ζητούμενο δεν είναι τα 4K 60fps ? Ιδιαίτερα με το Xbox one x άλλωστε αρκετά παιχνίδια έτρεξαν με την συγκεκριμένη ανάλυση για να μην ανεβάζω video και μετά σκόπιμα υποβάθμισαν τα γραφικά .
Τι θέλουν δηλαδή να αγοράσει ο καταναλωτής το Xbox series s για να τρέχει Assassin's Creed Valhalla. στα 720p?
Η Microsoft δεν μας έλεγε ότι το παιχνίδι θα πρέπει να υπάρχει παντού σε όλες τις πλατφόρμες ? Τουλάχιστον μπορεί να το κάνει με τα δικά της αποκλειστικά παιχνίδια .
Ας σεβαστεί τον καταναλωτή και επιτέλους ας αφήσει το marketing γιατί απλούστατα δεν νοείται επόμενη γενιά στις κονσόλες να φορτώνει μόνο πιο γρήγορα το παιχνίδι .

Μπορούν άνετα να τρέξουν τα καινούργια παιχνίδια .
Άλλωστε το ζητούμενο δεν είναι τα 4K 60fps ? Ιδιαίτερα με το Xbox one x άλλωστε αρκετά παιχνίδια έτρεξαν με την συγκεκριμένη ανάλυση για να μην ανεβάζω video και μετά σκόπιμα υποβάθμισαν τα γραφικά .
Τι θέλουν δηλαδή να αγοράσει ο καταναλωτής το Xbox series s για να τρέχει Assassin's Creed Valhalla. στα 720p?
Η Microsoft δεν μας έλεγε ότι το παιχνίδι θα πρέπει να υπάρχει παντού σε όλες τις πλατφόρμες ? Τουλάχιστον μπορεί να το κάνει με τα δικά της αποκλειστικά παιχνίδια .
Ας σεβαστεί τον καταναλωτή και επιτέλους ας αφήσει το marketing γιατί απλούστατα δεν νοείται επόμενη γενιά στις κονσόλες να φορτώνει μόνο πιο γρήγορα το παιχνίδι .

Δεν θα το κάνει καθώς είναι εταιρία και θέλει να βγάλει λεφτά, θέλει να πουλήσει και νέα μηχανήματα, άσχετα με το τι λέει, marketing είναι όλα, τα ίδια και χειρότερα και οι άλλοι με το Playstation. Εννοείται ότι ειδικά το One X θα μπορούσε να παίζει σχεδόν τα πάντα από παιχνίδια που θα βγουν άνετα στην επόμενη 5ετία τουλάχιστον και χωρίς μάλιστα τρελούς συμβιβασμούς. Στα αποκλειστικά το είδες το Medium και το Scorn που είναι τα 2 πρώτα από άποψη μεγέθους/budget που θα βγουν και ήδη έφαγαν άκυρο για την παλιά γενιά, ενώ τα ίδια ακούγονται και για το Halo. Και είμαι σίγουρος 100% ότι σκόπιμα σαμποτάρουν το One X για να βγουν οι νέοι ωραίοι!!! Αλλα τι να κάνουμε αυτά έχει η τεχνολογία και η ζωή...πόσα και πόσα προϊόντα έχουν θαφτεί και εγκαταληφθεί στον βωμό τους κέρδους.

Υ.Γ. Στην επόμενη γενιά θα δεις αισθητές διαφορές στα γραφικά και πραγματικά Next gen σε κανένα χρόνο το λιγότερο και αν, μπορεί να λέω και λίγο....και αν πάρω παράδειγμα από αυτά που είδα από Scorn, halo κλπ. θα αργήσουμε μάλλον και παραπάνω. Προς το παρών βλέπουμε το νέο assasin και σε περιπτώσεις παίζει να είναι καλύτερο στο One X από ότι είναι στο series X όσο κουλό και αν ακούγεται αυτό.

Y.Γ. Αυτή την εποχή πέρα από τους πορωμένους και τα ''αρρωστάκια'' όπως είμαστε εμείς δεν αξίζει να πάρεις νέα κονσόλα, χτυπάς ένα πάμφθηνο στα όρια της ξεφτίλας One X και είσαι οκ για μια 2ετία, στην χειρότερη το κρατάς για blu ray, netflix, media player κλπ. μετά από καμιά 2ετία βλέπουμε...

Καλησπέρα με αφορμή τη συζήτηση για dts και dolby atmos στα ακουστικά θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό ζευγάρι μέχρι 40ευρω.Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο site οπότε είπα να ρωτήσω εδώ.Θα ήθελα να είναι άνετα, να μπαινει όλο το αυτί μέσα και να μην βρίσκει το μαξιλάρι στο πτερύγιο,ελαφριά,να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερο ήχο και φυσικά ένα jack που να περνάει και ακουστικά και μικρόφωνο.

Re: Απάντηση: XBOX One S/X

Καλησπέρα με αφορμή τη συζήτηση για dts και dolby atmos στα ακουστικά θα ήθελα να μου προτείνετε ένα καλό ζευγάρι μέχρι 40ευρω.Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο στο site οπότε είπα να ρωτήσω εδώ.Θα ήθελα να είναι άνετα, να μπαινει όλο το αυτί μέσα και να μην βρίσκει το μαξιλάρι στο πτερύγιο,ελαφριά,να έχουν όσο το δυνατόν καλύτερο ήχο και φυσικά ένα jack που να περνάει και ακουστικά και μικρόφωνο.

Αυτά έχω αγοράσει εδώ και καιρό. https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B082CLLN92/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

Ευχαριστώ για την πρόταση.Θελω βέβαια να ψωνίσω από ελληνικό κατάστημα.Κατα τα άλλα στα καλά καθουμενα έχω επιπλέον έξοδα.Εχτες το βράδυ στο warzone άρχισα να έχω θέματα στην κίνηση σαν να έχει το δεξί αναλογικό μεγάλο dead zone.Εψαξα ρυθμίσεις κλπ αλλά τελικά είναι όντως αυτό το πρόβλημα αφού το δοκίμασα και σε άλλα παιχνίδια.Το άλλο μου χειριστήριο που πήρα μετά την αγορά την κονσόλας έχει βγάλει τρία προβληματα από το πρώτο εξάμηνο και εγώ ηλιθιωδως δεν πήγα να ζητήσω αντικατάσταση εντός εγγύησης.Αρα έμεινα ξαφνικά χωρίς έναν σωστό controller και πάω για αγορά και τέτοιου.Τα προβλήματα του άλλου είναι το δύσκολο πάτημα του r1, οι διακοπές από την υποδοχή των ακουστικών και το κόλλημα του δεξιού αναλογικού καμιά φορά προς τα πάνω.Οποτε θέλω γνώμες και γι'αυτό.Να πάρω λέτε του series x;

Ευχαριστώ για την πρόταση.Θελω βέβαια να ψωνίσω από ελληνικό κατάστημα.Κατα τα άλλα στα καλά καθουμενα έχω επιπλέον έξοδα.Εχτες το βράδυ στο warzone άρχισα να έχω θέματα στην κίνηση σαν να έχει το δεξί αναλογικό μεγάλο dead zone.Εψαξα ρυθμίσεις κλπ αλλά τελικά είναι όντως αυτό το πρόβλημα αφού το δοκίμασα και σε άλλα παιχνίδια.Το άλλο μου χειριστήριο που πήρα μετά την αγορά την κονσόλας έχει βγάλει τρία προβληματα από το πρώτο εξάμηνο και εγώ ηλιθιωδως δεν πήγα να ζητήσω αντικατάσταση εντός εγγύησης.Αρα έμεινα ξαφνικά χωρίς έναν σωστό controller και πάω για αγορά και τέτοιου.Τα προβλήματα του άλλου είναι το δύσκολο πάτημα του r1, οι διακοπές από την υποδοχή των ακουστικών και το κόλλημα του δεξιού αναλογικού καμιά φορά προς τα πάνω.Οποτε θέλω γνώμες και γι'αυτό.Να πάρω λέτε του series x;

Και εγώ έχω μεγάλο θέμα με τα χειριστήρια του Xbox one, 3 μου έχουν χαλάσει μέχρι τώρα χωρίς καμιά βαριά χρήση, τελικά παρήγγειλα το χειριστήριο του Series X και το περιμένω λογικά αύριο, λογικά θα είναι καλύτερο, του one δεν το ξαναγοράζω με τίποτα, αλλιώς aftermarket ή το elite (βέβαια πανάκριβο και έχω ακούσει και σοβαρά θέματα και για αυτό για την πρώτη έκδοση, δεν ξέρω τι παίζει με την δεύτερη). H Razer έχει κάτι καλά άλλα υψηλές τιμές. Νομίζω το πιο safe bet αυτή την στιγμή χωρίς να δώσεις μια περιουσία είναι το νέο χειριστήριο του series X.

Steelseries arctis 1, xyperx cloud ή Cloud alpha, corsair hs50 ή 60 pro..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ έχω μεγάλο θέμα με τα χειριστήρια του Xbox one, 3 μου έχουν χαλάσει μέχρι τώρα χωρίς καμιά βαριά χρήση, τελικά παρήγγειλα το χειριστήριο του Series X και το περιμένω λογικά αύριο, λογικά θα είναι καλύτερο, του one δεν το ξαναγοράζω με τίποτα, αλλιώς aftermarket ή το elite (βέβαια πανάκριβο και έχω ακούσει και σοβαρά θέματα και για αυτό για την πρώτη έκδοση, δεν ξέρω τι παίζει με την δεύτερη). H Razer έχει κάτι καλά άλλα υψηλές τιμές. Νομίζω το πιο safe bet αυτή την στιγμή χωρίς να δώσεις μια περιουσία είναι το νέο χειριστήριο του series X.
Παίζει δηλαδή κανονικά του Series X στα παλιά;
Ίσως να πάρω ένα γιατί το 1 από τα 2 που έχω στο one s έχει θεματάκια.
Είχε πέσει καφές, άλλος την έκανε εγώ δεν πίνω, και του έκανα εγχείρηση και το επανέφερα στη ζωή.

Δουλεύουν κανονικά τα νέα controller στις παλιές κονσόλες και το αντίστροφο..

Για όποιον πιάνουν τα χέρια του επισκευάζονται εύκολα πάντως με ανταλακτικα από ali express και eBay, έχει βιντεάκια στο you tube..

Οποίοι μένουν στην Αθήνα έχει 2 μαγαζιά που επισκευάζουν χειριστήρια.. Console Club και Dualshop..

Όλα τα controller παρουσιάζουν προβλήματα ανάλογα τη χρήση και πόσο καλά τους "φερόμαστε"..

Εδώ ντριφτάρουν τα νέα dualsense,που είναι το ίδιο ποιοτικά σε κατασκευή με τα xbox series controllers..

Σε εμένα σκύλος έχει αποδειχθεί ο Wolverine Ultimate της Razer..Τον θεωρώ καλύτερο από τα elite με τα τύπου mouse μηχανικά πλήκτρα..Έχουν και 2 χρόνια εγγύηση!

Μάπα ακουστικά έχει η razer από τη μικρή μου εμπειρία, τα υπόλοιπα accessories είναι πολύ ποιοτικά..
c3f53fb8ba5b1cd8aec9471fbb2aaed3.jpg
a8fd51d6ca4cbdd2aaa93afa71b4cbe5.jpg

Δουλεύουν κανονικά τα νέα controller στις παλιές κονσόλες και το αντίστροφο..

Για όποιον πιάνουν τα χέρια του επισκευάζονται εύκολα πάντως με ανταλακτικα από ali express και eBay, έχει βιντεάκια στο you tube..

Οποίοι μένουν στην Αθήνα έχει 2 μαγαζιά που επισκευάζουν χειριστήρια.. Console Club και Dualshop..

Όλα τα controller παρουσιάζουν προβλήματα ανάλογα τη χρήση και πόσο καλά τους "φερόμαστε"..

Εδώ ντριφτάρουν τα νέα dualsense,που είναι το ίδιο ποιοτικά σε κατασκευή με τα xbox series controllers..

Σε εμένα σκύλος έχει αποδειχθεί ο Wolverine Ultimate της Razer..Τον θεωρώ καλύτερο από τα elite με τα τύπου mouse μηχανικά πλήκτρα..Έχουν και 2 χρόνια εγγύηση!

Μάπα ακουστικά έχει η razer από τη μικρή μου εμπειρία, τα υπόλοιπα accessories είναι πολύ ποιοτικά..
c3f53fb8ba5b1cd8aec9471fbb2aaed3.jpg
a8fd51d6ca4cbdd2aaa93afa71b4cbe5.jpg

Καλησπέρα φίλε lobo10.Τι εννοείς ντριφταρουν;Αυτό που μου έκανε εμένα είναι πως αργεί να πιάσει την κίνηση και την πιάνει μετα όλη μαζεμένη.Θελω πχ να σημαδευσω δεν το κάνει ακαριαία όπως πριν και μόλις την πιάσει πάει πιο πολύ απ' ότι θέλω και πήγαινε πριν με αποτέλεσμα να χάνω τον στόχο.Οπως και να έχει εγώ παρήγγειλα το μαύρο του xbox series αλλά δυστυχώς κάτι προέκυψε και η αγορά των ακουστικών πήρε παράταση για το δώρο των Χριστουγέννων...Σε ευχαριστω και για τις προτάσεις αλλά επειδή τα ακουστικά είναι πολύ δύσκολη περίπτωση και ειδικά τώρα λόγω κορωνοϊό δεν θα βρω τρόπο να δοκιμάσω κανενα και είμαι πολύ παράξενος σε ότι μπαίνει στο κεφάλι μου, θα ήθελα να πάρω εξειδικευμένες και λεπτομερεις πληροφορίες με την ευκαιρία της καθυστερήσης της αγορας.Να ανοιξω ένα νήμα σε θέματα ήχου λες; Ασχολούνται τα παιδιά εκεί σοβαρά με ακουστικά; Επίσης επειδή το ξέχασα τι γνώμη έχεις για την επισκευή controller;Γίνεται καλή δουλειά γιατί ειδικά στα fps παίζει ρόλο και το χιλιοστό ακρίβειας όπως διαπίστωσα.Θα άξιζε τον κόπο με βάση το κόστος επισκευής;

Καλησπέρα φίλε lobo10.Τι εννοείς ντριφταρουν;Αυτό που μου έκανε εμένα είναι πως αργεί να πιάσει την κίνηση και την πιάνει μετα όλη μαζεμένη.Θελω πχ να σημαδευσω δεν το κάνει ακαριαία όπως πριν και μόλις την πιάσει πάει πιο πολύ απ' ότι θέλω και πήγαινε πριν με αποτέλεσμα να χάνω τον στόχο.Οπως και να έχει εγώ παρήγγειλα το μαύρο του xbox series αλλά δυστυχώς κάτι προέκυψε και η αγορά των ακουστικών πήρε παράταση για το δώρο των Χριστουγέννων...Σε ευχαριστω και για τις προτάσεις αλλά επειδή τα ακουστικά είναι πολύ δύσκολη περίπτωση και ειδικά τώρα λόγω κορωνοϊό δεν θα βρω τρόπο να δοκιμάσω κανενα και είμαι πολύ παράξενος σε ότι μπαίνει στο κεφάλι μου, θα ήθελα να πάρω εξειδικευμένες και λεπτομερεις πληροφορίες με την ευκαιρία της καθυστερήσης της αγορας.Να ανοιξω ένα νήμα σε θέματα ήχου λες; Ασχολούνται τα παιδιά εκεί σοβαρά με ακουστικά; Επίσης επειδή το ξέχασα τι γνώμη έχεις για την επισκευή controller;Γίνεται καλή δουλειά γιατί ειδικά στα fps παίζει ρόλο και το χιλιοστό ακρίβειας όπως διαπίστωσα.Θα άξιζε τον κόπο με βάση το κόστος επισκευής;
Μια χαρά τα επισκευάζουν.. Κόστος ανάλογα με τι πρόβλημα υπάρχει, μπορείς να τους πάρεις τηλ..

"Ντριφτάρει": Όταν κολλάει σε μία κατεύθυνση δίχως κανένα χειρισμό..

Μιά χαρά είναι το νέο controller και θα έχεις και εγγύηση..

Έχει καλύτερο grip και δείχνει πιο ποιοτικό από τα one..Εγώ το πούλησα βέβαια σε μέλος του forum για να αγοράσω τον elite v2..

Ακουστικά συνήθως δεν είναι ανοικτά στα καταστήματα για να τα δοκιμάσεις..

Οι επιλογές που σου έστειλα είναι από τις καλύτερες σε αυτά τα χρήματα..

Είμαι της άποψης ένα καλό ακουστικό θα ακουστεί και καλό στα παιχνίδια στις ταινίες στην μουσική κτλ
Μην σπαταλάτε τα χρήματα σας και καλά στα εξειδικευμένα εκτός αν θέλετε να υπάρχει και mic.
Μην υποτιμάτε ακόμη και τις ψείρες σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ καλά μελετημένα .
Απλά προτιμήστε ακουστικά ευκολοδήγητα δηλαδή με υψηλή ευαισθησία .
Όλο και κάποιο ακουστικό θα έχετε στο σπίτι σας για να το ακούσετε με το Xbox.

Μια χαρά τα επισκευάζουν.. Κόστος ανάλογα με τι πρόβλημα υπάρχει, μπορείς να τους πάρεις τηλ..

"Ντριφτάρει": Όταν κολλάει σε μία κατεύθυνση δίχως κανένα χειρισμό..

Μιά χαρά είναι το νέο controller και θα έχεις και εγγύηση..

Έχει καλύτερο grip και δείχνει πιο ποιοτικό από τα one..Εγώ το πούλησα βέβαια σε μέλος του forum για να αγοράσω τον elite v2..

Ακουστικά συνήθως δεν είναι ανοικτά στα καταστήματα για να τα δοκιμάσεις..

Οι επιλογές που σου έστειλα είναι από τις καλύτερες σε αυτά τα χρήματα..

Πιο πολύ απο όλα έχω σταμπαρει τα hs 50.Μου αρέσει που είναι μεταλλικα σε σημαντικά σημεία.Αν σιγουρευτώ ότι δεν σφίγγουν το κεφάλι και χωράνε τα αυτιά μου μάλλον θα είναι η πρώτη μου επιλογή.Για το χειριστήριο το πιο σημαντικό για μένα είναι οι σκανδαλες.Νομιζω το υλικό τους ειναι πιο μαλακο από του one οι οποίες στην προηγούμενη καραντίνα μου κάνανε καλους στα δάχτυλα...:flipout:

Είμαι της άποψης ένα καλό ακουστικό θα ακουστεί και καλό στα παιχνίδια στις ταινίες στην μουσική κτλ
Μην σπαταλάτε τα χρήματα σας και καλά στα εξειδικευμένα εκτός αν θέλετε να υπάρχει και mic.
Μην υποτιμάτε ακόμη και τις ψείρες σε κάποιες περιπτώσεις είναι πολύ καλά μελετημένα .
Απλά προτιμήστε ακουστικά ευκολοδήγητα δηλαδή με υψηλή ευαισθησία .
Όλο και κάποιο ακουστικό θα έχετε στο σπίτι σας για να το ακούσετε με το Xbox.

Εγώ φίλε παίζω με ψείρες γιατί ένα ζευγάρι φτηνιαρικα gaming που είχα πάρει των 10 ευρώ καθώς και ένα ακόμα των 25 ευρώ που μου είχανε πάρει δώρο είναι για πέταμα.Οπως και να του κάνουμε οι ψείρες είναι λύση ανάγκης ειδικά σε fps που θες να έχεις τη α αισθηση του χώρου Το ιδανικό θα ήταν να ζούσα σε μονοκατοικία και να έβαζα το 5.1 ηχοσύστημα τέρμα αλλά αυτά δεν γίνονται.

Καλησπέρα.Παρηγγειλα το controller από μεγάλο ιντερνετομαγαζο την Πεμπτη το βράδυ και σήμερα το μεσημέρι μου ήρθε κιόλας!Οι πρώτες εντυπώσεις είναι ανάμεικτες.Ειναι λίγο πιο μικρό και νομίζω πιο ελαφρύ με καλύτερα κατανεμημένο το βάρος από το παλιο.Σιγουρα είναι ποιοτικότερο και ελπίζω να είναι και πιο ανθεκτικο.Στο θέμα χειρισμού -ακριβειας μου φαίνεται ίδιο με το προηγούμενο.Πολυ καλο.Σε πολλά σημεία και στις σκανδαλες είναι ματ για καλύτερο γκριπ.Δυστυχως οι σκανδαλες δεν έχουν πιο μαλακό υλικό όπως νόμιζα ενώ είναι και πιο μικρές πράγμα που σημαίνει πως το δάχτυλο βρίσκει πιο ευκολα στη γωνία της με αποτέλεσμα πιθανες ενοχλήσεις από μακροχρόνια χρήση.Το dpad είναι πολύ "κλικι" κάτι που σε κάποιους αρέσει, σε μένα όχι αλλά σπάνια το χρησιμοποιω.Γενικα ειναι ένα καλό χειριστήριο αλλά θα περίμενε κανένας να είναι πραγματικά negt gen, κάτι που δυστυχως δεν είναι.Θα ήθελα να έχει κάποιου είδους φωτισμό και οι σκανδαλες να είναι από μαλακό υλικό.