ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΤΑΣΟΣ
Support Admin
Ναι η microsoft έχει κολλήσει στο ίδιο χειριστήριο χρόνια τώρα. Καμιά πρωτοτυπία. 60 ευρώ το πήρες;
Ναι η microsoft έχει κολλήσει στο ίδιο χειριστήριο χρόνια τώρα. Καμιά πρωτοτυπία. 60 ευρώ το πήρες;
Τα controller του Xbox έχουν δόνηση στις σκανδάλες εδώ και χρόνια.. το ps τωρα έβαλε..Δεν ήταν όμως κακό για να ξεκολλήσει, αντιθέτως βολικό και ξεκούραστο.
Πάντως αν πάρω και εγώ το καινούργιο χειριστήριο θα πάρω με αυτά που λέτε.
Προβλέπω elite 3 σύντομα με έξτρα δόνηση.
ΌχιΤο χειριστήριο του Xbox παίρνει ασύρματα Bluetooth ακουστικά;
Μήπως συνδέονται στην κονσόλα ή στην tv,αλλά θα λογικά θα έχει καθυστέρηση..Κάποια στιγμή είχε κάνει ο Νικόλας μια αναφορά ότι παίζει με Bluetooth ακουστικά στο xbox.
Μπορεί να θυμάμαι και λάθος.
Παιδιά όποιος θέλει ασύρματα ακουστικά για XBOX , μόνο αυτά που είναι official με αντάπτορα usb..Επειδή τις τελευταίες μέρες το έψαξα και αυτό νομίζω ότι γίνεται μέσα από την εφαρμογή xbox των windows 10.Δηλαδη συνδέεις στον υπολογιστή τα ακουστικά σου και ακούς μέσω υπολογιστή αλλά ακόμα και αν δουλεύει θα έχει σοβαρή καθυστέρηση.Δοκιμασα να το κάνω μέσω της εφαρμογής για android και δεν γινόταν για υπολογιστή θα κοιτάξω αύριο.
Παιδιά όποιος θέλει ασύρματα ακουστικά για XBOX , μόνο αυτά που είναι official με αντάπτορα usb..
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πες μου χρήματα που διαθέτεις να σου πω ποιά θα πάρεις..Ποια λες ;
Έχω τα ίδια προβλήματα στο elite 2..μου κάνει αποσυνδέσεις ο controller ή διακοπές στον ήχο σε headsets μέσω audio jackΚαλησπέρα.Πολυ ωραία αρχίσαμε με την ποιότητα κατασκευής των νέων χειριστηριων μάγκες.Προβλημα στον ήχο μέσω minijack.Χαμηλος ήχος στο ακουστικό και θόρυβος όταν μιλάω στους συμπαίχτες μου.Επισης κάποιες φορές τοY δεν παίζεται με την πρωτη.Πηρα ήδη το κατάστημα και περιμένω οδηγίες.Πληρης απογοήτευση.
Αν το game πάρει μεγάλο update πιθανόνΌταν γίνεται update κάποιο παιχνίδι το κατεβάζει ξανά ολόκληρο? Όχι μόνο το update?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.