XBOX One S/X

Και εγώ πήρα το καινούριο, λειτουργικό μεν αδιάφορο δε. Φαίνεται πιο ποιοτικό από το παλιό, θα δούμε....χρειάζεται πάντως επειγόντως αλλαγή μοιάζει παλαιακο πλεον μπροστά στου ps5. Την δουλειά του θα την κάνει πάντως καλά, θα έπρεπε πάντως να είναι λίγο πιο φτηνό πλέον, θεωρώ υψηλή την τιμή του για αυτά που προσφέρει.

Ναι η microsoft έχει κολλήσει στο ίδιο χειριστήριο χρόνια τώρα. Καμιά πρωτοτυπία. 60 ευρώ το πήρες;

Δεν ήταν όμως κακό για να ξεκολλήσει, αντιθέτως βολικό και ξεκούραστο.
Πάντως αν πάρω και εγώ το καινούργιο χειριστήριο θα πάρω με αυτά που λέτε.
Προβλέπω elite 3 σύντομα με έξτρα δόνηση.

Re: Απάντηση: XBOX One S/X

Δεν ήταν όμως κακό για να ξεκολλήσει, αντιθέτως βολικό και ξεκούραστο.
Πάντως αν πάρω και εγώ το καινούργιο χειριστήριο θα πάρω με αυτά που λέτε.
Προβλέπω elite 3 σύντομα με έξτρα δόνηση.
Τα controller του Xbox έχουν δόνηση στις σκανδάλες εδώ και χρόνια.. το ps τωρα έβαλε..

Συμφωνώ ότι είναι καλύτερο το dualsense πάντως

Όχι από το elite..

Έχει βγάλει επικές εκδόσεις η MS όμως σε CONTROLLER..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάποια στιγμή είχε κάνει ο Νικόλας μια αναφορά ότι παίζει με Bluetooth ακουστικά στο xbox.
Μπορεί να θυμάμαι και λάθος.
Μήπως συνδέονται στην κονσόλα ή στην tv,αλλά θα λογικά θα έχει καθυστέρηση..

Επειδή τις τελευταίες μέρες το έψαξα και αυτό νομίζω ότι γίνεται μέσα από την εφαρμογή xbox των windows 10.Δηλαδη συνδέεις στον υπολογιστή τα ακουστικά σου και ακούς μέσω υπολογιστή αλλά ακόμα και αν δουλεύει θα έχει σοβαρή καθυστέρηση.Δοκιμασα να το κάνω μέσω της εφαρμογής για android και δεν γινόταν για υπολογιστή θα κοιτάξω αύριο.

Επειδή τις τελευταίες μέρες το έψαξα και αυτό νομίζω ότι γίνεται μέσα από την εφαρμογή xbox των windows 10.Δηλαδη συνδέεις στον υπολογιστή τα ακουστικά σου και ακούς μέσω υπολογιστή αλλά ακόμα και αν δουλεύει θα έχει σοβαρή καθυστέρηση.Δοκιμασα να το κάνω μέσω της εφαρμογής για android και δεν γινόταν για υπολογιστή θα κοιτάξω αύριο.
Παιδιά όποιος θέλει ασύρματα ακουστικά για XBOX , μόνο αυτά που είναι official με αντάπτορα usb..

Παιδιά όποιος θέλει ασύρματα ακουστικά για XBOX , μόνο αυτά που είναι official με αντάπτορα usb..

Ποια λες ;

Ποια λες ;
Πες μου χρήματα που διαθέτεις να σου πω ποιά θα πάρεις..

Steelseries:

Arctis 1 wireless (xbox)
Arctis 7x
Arctis 9x

Corsair HS75

HyperX Cloud Flight (Τα Πράσινα)

Razer Nari Ultimate Black-Green

Razer Thresher 7.1

Astro A50

Plantronics RIG800HD

Καλησπέρα.Πολυ ωραία αρχίσαμε με την ποιότητα κατασκευής των νέων χειριστηριων μάγκες.Προβλημα στον ήχο μέσω minijack.Χαμηλος ήχος στο ακουστικό και θόρυβος όταν μιλάω στους συμπαίχτες μου.Επισης κάποιες φορές τοY δεν παίζεται με την πρωτη.Πηρα ήδη το κατάστημα και περιμένω οδηγίες.Πληρης απογοήτευση.

Καλησπέρα.Πολυ ωραία αρχίσαμε με την ποιότητα κατασκευής των νέων χειριστηριων μάγκες.Προβλημα στον ήχο μέσω minijack.Χαμηλος ήχος στο ακουστικό και θόρυβος όταν μιλάω στους συμπαίχτες μου.Επισης κάποιες φορές τοY δεν παίζεται με την πρωτη.Πηρα ήδη το κατάστημα και περιμένω οδηγίες.Πληρης απογοήτευση.
Έχω τα ίδια προβλήματα στο elite 2..μου κάνει αποσυνδέσεις ο controller ή διακοπές στον ήχο σε headsets μέσω audio jack

Όταν γίνεται update κάποιο παιχνίδι το κατεβάζει ξανά ολόκληρο? Όχι μόνο το update?
Αν το game πάρει μεγάλο update πιθανόν