Και άμα δεις το bitrade του Netflix σε πραγματικό χρόνο σε σύγκριση με το Apple TV + θα πεις ότι είναι Ντέφλιχ.
Ακόμη και ένα σπασμένο αρχείο πάντα σε ταινίες είναι πολύ καλύτερο από θέμα εικόνας και ήχου με το απαράδεκτο streaming του .Πιστεύω στο info του Av σου να βλέπεις το Dolby atmos η την επιλογή του dts X κάποια πράγματα πέρα από το upscale που γίνεται σε αυτά τα codec ήχου θα πρέπει και το αρχείο να είναι γραμμένο σε υψηλό bitrade .
Μπορείς να κατεβάσεις το kodi ,το best player και την εφαρμογή της Microsoft films &TV.
![]()
![]()
![]()
![]()
Το best player έχει πολλούς φαν που το προτιμούν ...Όμως αντιμετωπίζει πρόβλημα σε κάποια hevc 4K αρχεία παρόλο που έχουν επιλέγει οι σχετικές ρυθμίσεις που προβλέπει ο προγραμματιστής .
Το Scorpio όσο το Scorpio X δεν υπάρχει πρόβλημα ...Απλά διέγραψε την εφαρμογή και κάνε ξανά εγκατάσταση μην τυχόν έχεις πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις .
Φυσικά υπάρχει ακόμη το kodi και το player της Microsoft films tv όλα αυτά στο Xbox one X.
Έχω να τη δω και εγώ πολύ καιρό ...Εντάξει νομίζω ότι αφήνει την εκάστοτε εφαρμογή να κάνει το αυτονόητο ανάλογα φυσικά με τις δυνατότητες που έχει .Μέχρι πριν λίγο υπήρχε στο store το file explorer, το οποίο δεν υπάρχει πια .
Εκτός το my file explorer ,το οποίο είναι με πληρωμή και είναι χειρότερο του file explorer, ,δεν έχω βρει άλλη εφαρμογή.
Ξέρει κάποιος άλλη τέτοιου είδους εφαρμογή ;
Έχω να τη δω και εγώ πολύ καιρό ...Εντάξει νομίζω ότι αφήνει την εκάστοτε εφαρμογή να κάνει το αυτονόητο ανάλογα φυσικά με τις δυνατότητες που έχει .
Με έχει βολέψει η εφαρμογή του best player.
Το πρόβλημα με το best player είναι με κάποια HEVC αρχεία ,το έχουμε αναφέρει πολλές φορές .Σαν εφαρμογή είναι καλή .
Με το best player όμως έχω σε πολλά αρχεία πρόβλημα .
Μιλάμε για one X ή series;
Τιμή;
Επειδή είμαστε στο νήμα του one γι'αυτό ρώτησα..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.