XBOX One S/X

Και άμα δεις το bitrade του Netflix σε πραγματικό χρόνο σε σύγκριση με το Apple TV + θα πεις ότι είναι Ντέφλιχ.
Ακόμη και ένα σπασμένο αρχείο πάντα σε ταινίες είναι πολύ καλύτερο από θέμα εικόνας και ήχου με το απαράδεκτο streaming του .Πιστεύω στο info του Av σου να βλέπεις το Dolby atmos η την επιλογή του dts X κάποια πράγματα πέρα από το upscale που γίνεται σε αυτά τα codec ήχου θα πρέπει και το αρχείο να είναι γραμμένο σε υψηλό bitrade .
Μπορείς να κατεβάσεις το kodi ,το best player και την εφαρμογή της Microsoft films &TV.

Πολύ βολικό το best player δε το γνώριζα καθόλου! Και με βολικές επιλογές σε πολλά πράγματα.

Ερώτηση. Όταν προσπαθώ να παίξω είτε με τον best player είτε με τον scorpio x265. 10bit αρχεία των 5 γιγα ή μεγαλύτερα τύπου 40 γιγα hvec x265, σε όλα τα players μου βγάζει error το xbox. Mkv είναι τα αρχεία.

Αντίθετα, στο laptop μου ο scorpio τα παίζει πένα. Υπάρχει καμία ρύθμιση που μου διαφεύγει?

Το best player έχει πολλούς φαν που το προτιμούν ...Όμως αντιμετωπίζει πρόβλημα σε κάποια hevc 4K αρχεία παρόλο που έχουν επιλέγει οι σχετικές ρυθμίσεις που προβλέπει ο προγραμματιστής .
Το Scorpio όσο το Scorpio X δεν υπάρχει πρόβλημα ...Απλά διέγραψε την εφαρμογή και κάνε ξανά εγκατάσταση μην τυχόν έχεις πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις .
Φυσικά υπάρχει ακόμη το kodi και το player της Microsoft films tv όλα αυτά στο Xbox one X.

Το best player έχει πολλούς φαν που το προτιμούν ...Όμως αντιμετωπίζει πρόβλημα σε κάποια hevc 4K αρχεία παρόλο που έχουν επιλέγει οι σχετικές ρυθμίσεις που προβλέπει ο προγραμματιστής .
Το Scorpio όσο το Scorpio X δεν υπάρχει πρόβλημα ...Απλά διέγραψε την εφαρμογή και κάνε ξανά εγκατάσταση μην τυχόν έχεις πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις .
Φυσικά υπάρχει ακόμη το kodi και το player της Microsoft films tv όλα αυτά στο Xbox one X.

Αυτό βλρπω παντού, αλλά δυστυχώς όποιο player και να δοκιμάσω (Microsoft films, kodi και scorpio) μου βγάζει ακριβώς το ίδιο error.

Στα settings του Xbox δεν έχω πειράξει κάτι, έκανα και full reboot αλλά το ίδιο πράγμα. Δοκίμασα και άλλο USB Stick, hdmi καλώδια έχω της μαμάς, ούτε έχει καμία διαφορά αν το έχω κουμπωμένο στον denon ή στη τηλεόραση, λαμβάνω συνεχώς cannot open the file και στα δύο.

Υπάρχει κάποια ρύθμιση στη κονσόλα καθαυτή που μπορεί να μου το μπλοκάρει?

Σε αυτό το σημείο να πω, ότι άμα επιλέξω να ανοίξω blue ray folder με το scorpio σε ταινία αρχείο Blu ray 85 γιγα σύνολο, παίζει κανονικά. Δηλαδή εκεί που δε πρέπει να ανοίξω μονό αρχείο αλλά να επιλέξω όλο το folder.

Στα άλλα αρχεία όμως που περιέγραψα πιο πάνω, αρνείται

Φαντάζομαι ότι το στικάκι η τον σκληρό δίσκο του έχεις κάνει format σε NTFS και από εκεί και πέρα το δηλώνεις στο Xbox ως χρήση media player ,βάζεις την ταινία σε φάκελο και τους υπότιτλους εξωτερικά εκτός φακέλου ...φυσικά υπάρχει επιλογή να τους κ@@@@σε ορισμένες εφαρμογές .
Πάντως δεν υπάρχει πρόβλημα που το έχω τσεκάρει .

Καλησπέρα στους φίλους και καλες γιορτές.Θα ήθελα να κουβεντιάσουμε το θέμα latency στα online παιχνίδια.Στο warzone και στο multiplayer του modern warfare, το latancy είναι 80-100 ms και 70-80 αντίστοιχα.Ξερω πως υπάρχουν και χειρότερα αλλά εννιά στους δέκα αντιπάλους με βλέπουν πρώτοι και με σκοτώνουν πριν καν πατήσω τη σκανδάλη.Στην εικόνα που βλέπω εγώ βλέπουμε ο ένας τον άλλον ταυτόχρονα, αλλά στο ριπλεϊ από τα μάτια του αντιπάλου που με σκότωσε διαπιστώνω ότι με εχει δει και πυροβολησει πολύ νωρίτερα.Γιατι τα λέω όμως αυτά εδώ;Γιατί έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι για το μεγάλο latency ευθύνεται ο server του xbox live.Δοκιμασα τα πάντα.Ρυθμισεις, αλλαγές dns,σύνδεση μόνο με ethernet(παραδόξως είναι 5ms πιο αργό από το wifi) ενώ και η σύνδεση μου αν και με χαμηλό bandwidth είναι σε fast path με 6 έως 10 ms ping.Απο διαφορα speeetest που έχω κάνει και διαπιστώσει πως όσο απομακρύνεται ο σέρβερ τόσο ανεβαίνει και το ping συμπεραινω ότι ο server του xbox πρέπει να βρίσκεται κάπου στην κεντρική Ευρώπη με πιο πιθανή τη Γερμανία.Μπορειτε όσοι παίζετε τα παιχνιδια που προανέφερα να μου πείτε τι latency έχετε;Ένας φίλος μου που έχει ps4 έχει 30 ms στα ίδια παιχνίδια αν και εκείνος έχει VDSL.Αν όμως είναι θέμα xbox live και όχι σύνδεσης, είναι ένας πολύ καλός λόγος να προτιμήσω η επόμενη κονσόλα μου να είναι τελικά ps5 και όχι series x.Παρακαλω τις γνώμες σας.

Μέχρι πριν λίγο υπήρχε στο store το file explorer, το οποίο δεν υπάρχει πια .
Εκτός το my file explorer ,το οποίο είναι με πληρωμή και είναι χειρότερο του file explorer, ,δεν έχω βρει άλλη εφαρμογή.
Ξέρει κάποιος άλλη τέτοιου είδους εφαρμογή ;

Re: Απάντηση: XBOX One S/X

Μέχρι πριν λίγο υπήρχε στο store το file explorer, το οποίο δεν υπάρχει πια .
Εκτός το my file explorer ,το οποίο είναι με πληρωμή και είναι χειρότερο του file explorer, ,δεν έχω βρει άλλη εφαρμογή.

Ξέρει κάποιος άλλη τέτοιου είδους εφαρμογή ;
Έχω να τη δω και εγώ πολύ καιρό ...Εντάξει νομίζω ότι αφήνει την εκάστοτε εφαρμογή να κάνει το αυτονόητο ανάλογα φυσικά με τις δυνατότητες που έχει .
Με έχει βολέψει η εφαρμογή του best player.

Έχω να τη δω και εγώ πολύ καιρό ...Εντάξει νομίζω ότι αφήνει την εκάστοτε εφαρμογή να κάνει το αυτονόητο ανάλογα φυσικά με τις δυνατότητες που έχει .
Με έχει βολέψει η εφαρμογή του best player.

Σαν εφαρμογή είναι καλή .
Με το best player όμως έχω σε πολλά αρχεία πρόβλημα .

Re: Απάντηση: XBOX One S/X

Σαν εφαρμογή είναι καλή .
Με το best player όμως έχω σε πολλά αρχεία πρόβλημα .
Το πρόβλημα με το best player είναι με κάποια HEVC αρχεία ,το έχουμε αναφέρει πολλές φορές .
Απλά το ανέφερα ότι μπορείς εύκολα να αναζητήσεις τα αρχεία σου ,να τα διαγράψεις κτλ .Με αυτόν τον τρόπο χωρίς την χρήση δηλαδή του pc θα το δει άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιείς .

Καθόλου ... file explorer ζήτησες και σου πρότεινα το best player ,αν δηλαδή πχ διαγράψεις ένα αρχείο θα το δει και άλλη εφαρμογή ,αν κατεβάσεις υ@@@@ θα το δει και άλλη εφαρμογή κτλ.
Dolby vision μόνο στο Netflix.