Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)
Ξέρω πολύ καλά τι είναι και από πού προέρχεται το kodi, (προσπαθώ να) παρακολουθώ την εξέλιξή του καθημερινά realtime εδώ, και έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι αυτά τα "είναι προσαρμοσμένο για την τάδε πλατφόρμα" απλά δεν ισχύουν.
Είναι ένα πρόγραμμα γραμμένο κυρίως σε C++. To σε ποιά πλατφόρμα αποδίδει καλύτερα, εξαρτάται (και) απ'το πόσοι και τι είδους developers ασχολούνται με την κάθε πλατφόρμα σε μια δεδομένη στιγμή.
Οι περισσότεροι αυτή τη στιγμή είναι linux-άδες (μεταξύ τους και ο #1 developer που ίσως είχε ποτέ το kodi/xbmc, που μεταξύ άλλων έγραψε στην ουσία απ'την αρχή τον videoplayer του kodi), για win έχουν 3 αλλά οι 1-2 ασχολούνται συστηματικά, και android 0 αυτή τη στιγμή.
Το Kodi (πολύ χαζό όνομα κατά την γνώμη μου) ήταν η επομένη ονομασία του XBMC aka Xbox Media Centre το οποίο και φυσικά ξεκίνησε από το πρώτο καλό Xbox. Ηταν τόσο καλογραμμένο που υπό προϋποθέσεις μπορούσε άνετα να παίξει και 720p αρχεία χωρίς κολλήματα (είχα δοκιμάσει κάποια) και φυσικά υπήρχαν και games αντίστοιχα. Αργότερα φυσικά πέρασε σε windows ενώ για android ήρθε πολύ πολύ αργότερα. Αρά για πολλά χρόνο ήταν κ είναι σε Microsoft πλατφόρμα.
Τώρα και η κουτσή Μαρία ξέρει τι σημαίνει. Kodi και το έχει συνδέσει με on line streaming ταινιών και sports ενώ στην πραγματικότητα είναι ένας εξαιρετικός media player.
Ξέρω πολύ καλά τι είναι και από πού προέρχεται το kodi, (προσπαθώ να) παρακολουθώ την εξέλιξή του καθημερινά realtime εδώ, και έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι αυτά τα "είναι προσαρμοσμένο για την τάδε πλατφόρμα" απλά δεν ισχύουν.
Είναι ένα πρόγραμμα γραμμένο κυρίως σε C++. To σε ποιά πλατφόρμα αποδίδει καλύτερα, εξαρτάται (και) απ'το πόσοι και τι είδους developers ασχολούνται με την κάθε πλατφόρμα σε μια δεδομένη στιγμή.
Οι περισσότεροι αυτή τη στιγμή είναι linux-άδες (μεταξύ τους και ο #1 developer που ίσως είχε ποτέ το kodi/xbmc, που μεταξύ άλλων έγραψε στην ουσία απ'την αρχή τον videoplayer του kodi), για win έχουν 3 αλλά οι 1-2 ασχολούνται συστηματικά, και android 0 αυτή τη στιγμή.