XBOX One S/X

Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Από τα 74 GB κοντά στα 86 GB .
Συλλεκτικό αρχείο -Κλασική ταινία του 1977-film 35 mm!!!!
Όλα αυτά για το Χ.
5B3BF6FE-FD69-4497-8DEC-022B892545C8.jpg9374D96F-A1FA-4EE5-B8E3-5E21D7E4E4EF.jpg8F56B521-3C54-4208-B481-77E8AF411B09.jpg

Οι εξωτερικοί υπότιτλοι πάντα έτσι εμφανίζονται?
Με μαύρο border ?

ΥΓ. Κλασσική ταινία όντως. :grandpa:

Οι εξωτερικοί υπότιτλοι πάντα έτσι εμφανίζονται?
Με μαύρο border ?

ΥΓ. Κλασσική ταινία όντως. :grandpa:

Πιστεύω καλύτερα τώρα για τους υπότιτλους .
Επειδή έχω την τριλογία και σε DVD δια χειρός THX.Το συγκεκριμένο αρχείο έχει την μαγεία του λόγω film 35mm για το πως γυριζόνταν μια ταινία τότε ...Πάντως πολύ πρωτοποριακή για την εποχή του .
3357F98B-48AB-48E4-A1DC-23B297FC295C.jpg

Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Δεν έχει αρκετό grain? Η έτσι μου φαίνεται από τις εικόνες?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Δεν έχει αρκετό grain? Η έτσι μου φαίνεται από τις εικόνες?

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οιφωτογραφίες είναι από κινητό και τις ανεβάζω κατευθείαν .
Είναι δύσκολο να αποτυπωθεί αυτό που βλέπεις στην πραγματικότητα .Στην ουσία λόγω υψηλής ανάλυσης -film 35 ταινία του 1977 έρχεται πιο κοντά στο πρωτότυπο που όπως είπα είναι συλλεκτική ταινία .
Αν έχεις δει την THX dvd έκδοση κσι blu Ray το film είναι πιο πειστικό στα εφέ με θόρυβο της εικόνας φυσικά αλλά πιο φυσικό,η πλάκα είναι ότι βλέπεις ακόμη την αλλαγή του film.

Από τα 74 GB κοντά στα 86 GB αρχεία μπόρεσε να διαβάσει το Χ (HEVC -HDR)Αν και εφόσον βρεθεί μεγαλύτερο από αυτό φυσικά και θα το δοκιμάσουμε.
Και ας μην ξεχνάμε ότι είναι native και 4K Blu ray player Όπου με τις αναβαθμίσεις τα δεδομενα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή αν και εφόσον η Microsoft αποφασίσει να εκμεταλλευτεί το αδιαμφισβήτητο δυνατό Hardware CPU-GPU ,το έκανε από την θύρα usb ,το έκανε με την HDMI 2.1 που τα οφέλη της θα φανούν στις καινούργιες τηλεοράσεις που θα έρθουν.
Ακόμη και με το streaming τα δεδομενα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή ...

Πριν από 4 χρόνια στο απλό xbox (PLEX)https://www.youtube.com/watch?v=wNXqt2BjbDc

Σήμερα...

Plex now supports HDR on Xbox One
Plex is a streaming platform which organizes music and movies from your computer and allows you to experience them on various devices like an Xbox One or mobile phone. For example, it comes in handy if you have a large video file on your laptop and don't want to copy it to a thumb drive to it on your Xbox One. You can simply download Plex on both platforms and easily stream the content. However, playback was rather limited beforehand. HDR technology greatly enhances colors and Plex didn't suppo...
https://www.youtube.com/watch?v=48FCI-otoWk

Version 2.9.59830.70 11-7-2018 στο Scorpio player μην την κάνετε ...
Πρόσθεσε δυνατότητες και χάλασε τα υπόλοιπα στην ουσία δεν δουλεύει .
Θα περιμένουμε αναβάθμιση .

Αναβάθμιση σήμερα στο Kodi 18.0 Alpha 3.

Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Καλ τα λέω ότι οι αναβαθμίσεις του Scorpio player είναι για γέλια έτσι μου έρχεται να ζητήσω refund για να βάλουν μυαλό.

Μετά και την τελευταία αναβάθμιση του Kodi παίζει πλέον και 1080p hevc 10bit με h/a

4Κ να μην ρωτησω..?
Δοκιμάσα ένα μικρό αρχείο περίπου 5gb ξεκίνησε και πρόλαβα να δω ότι έπαιζε μεσω software, ε, για να συνέλθει μετά έπρεπε να κάνω reboot στο xbox αφού στα 3 δευτερόλεπτα κόλλησε εντελώς και δεν ξεκίναγε μετά το Kodi

Στάλθηκε από το CMR-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκιμάσα ένα μικρό αρχείο περίπου 5gb ξεκίνησε και πρόλαβα να δω ότι έπαιζε μεσω software, ε, για να συνέλθει μετά έπρεπε να κάνω reboot στο xbox αφού στα 3 δευτερόλεπτα κόλλησε εντελώς και δεν ξεκίναγε μετά το Kodi

Από SMB/δίκτυο παίζει τίποτα τελικά?
Μέσω Kodi η και Scorpio.

Από SMB/δίκτυο παίζει τίποτα τελικά?
Μέσω Kodi η και Scorpio.
Όταν το εστησα νόμιζα δεν παίζει μέσω samba και το έκανα μέσω NFS, οπότε όλη η βιβλιοθήκη είναι μέσω NFS, δεν βλέπω το λόγο να μην παίζει μέσω samba πάντως. Θα δοκιμάσω αύριο. Ότι γράφω είναι πάντα μέσω Kodi, ακόμη και δωρεάν να ήταν ο Scorpio δεν θα τον χρησιμοποιούσα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

οκ-εχουμε πολυ δρομο ακομα...:guitarist:

Όταν το εστησα νόμιζα δεν παίζει μέσω samba και το έκανα μέσω NFS, οπότε όλη η βιβλιοθήκη είναι μέσω NFS, δεν βλέπω το λόγο να μην παίζει μέσω samba πάντως. Θα δοκιμάσω αύριο. Ότι γράφω είναι πάντα μέσω Kodi, ακόμη και δωρεάν να ήταν ο Scorpio δεν θα τον χρησιμοποιούσα

Στάλθηκε από το ONEPLUS A5010 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Thanks.
Έστω και σε 1080p, περνάει remux αρχεία μεγάλου bitrate με άνεση?
Στον ήχο όλα τα he audio codecs γίνονται lpcm και μετά (και καλά) Atmos?

Thanks.
Έστω και σε 1080p, περνάει remux αρχεία μεγάλου bitrate με άνεση?
Στον ήχο όλα τα he audio codecs γίνονται lpcm και μετά (και καλά) Atmos?
Ναι, δεν έχει πρόβλημα, με NFS, samba θα δοκιμάσω αν και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα.
Για τον ήχο δεν έχω Atmos ενισχυτή οπότε μόνο PCM ή τα πάντα DTS ή Dolby αν επιλέξεις από τις ρυθμίσεις. Τώρα τα πάντα Atmos όταν το αρχείο δεν είναι Atmos δεν ξέρω, με κάποιο μαγικό τρόπο να δημιουργεί επιπλέον κανάλια εκεί που δεν υπάρχουν?

Άντε ας το πάρει ξανά το ποτάμι ...
Το να συγκρίνουμε αρχεία 1080p με 4Κ hevc αρχεία είναι ανούσια και τεράστια η διαφορά στο X.
Ακόμη και αν το αρχείο είναι 4κ264 ποιο kodi?Το kodi μπορεί να διαβάσει 80 GB HEVC hdr 4K αρχείο ;για να μην τρελαθούμε η θέλετε να μιλήσουμε ανοιχτά για το τι γίνεται με τις πλατφόρμες και τους επιτήδειους με το streaming και τα γνωστά χακαρίσματα που ευτυχώς απουσιάζουν από πλατφόρμες τις apple και Microsoft.

Για την ώρα plex με hdr η μαζί kodi ....Θα δούμε με το skorpio player τι θα γίνει .
Και για βαριά αρχεία HEVCτο player της Microsoft και το media box.

Όλα αυτά για το Χ.