XBOX One S/X

Re: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Όπως τα λες
Έχω fiber 100 και απλά streamarw τα πάντα σε xbox one x και shield που έχω αλλά με τα κατεβασμένα 90 gb δεν συγκρίνονται απλά προτιμω το Χ λόγο του forced σε ατμός που κανει[/QUOT

Παντα για Χ απάντηση εδώ και καιρό για αναφορά που είχε γίνει για το kodi με την προσθήκη add on.
Προσωπικά χρησιμοποιώ το kodi μόνο για online ad on 4K.
Το kodi δεν παίζει Hevc αρχεία από usb κανονικά 4K h264 και όλα τα υπόλοιπα weep rip κτλ.
Στο Χ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Scorpio player ακόμη και με το δίκτυο .

Εγώ κατέβα μία 4k hevc ταινία, αν και δεν έχω 4Κ tv, για να κάνω δοκιμές.
Το kodi σε μένα δε κρασάρει, την παίζει κανονικά αλλά με διακοπές γιατί το δίκτυό μου είναι 100αρι.
Το scorpio, όπως έχω ξαναπεί, κολλάει ακόμα και σε μεγάλα αρχεία 1080p κατά την αναπαραγωγή μέσω lan.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν έχει να κάνει με το δίκτυο. Μετά το τελευταίο update του kodi δεν δούλευε καθόλου οπότε το έκανα unistall και ξανά install, τώρα κάνει ότι και σε σένα, αλλά όπως έγραψα δεν έχει να κάνει με το δίκτυο αλλά με το ότι δεν παίζει αυτά τα αρχεία με h/a οπότε ο επεξεργαστής τα βρίσκει σκούρα.

Όπως τα λες
Έχω fiber 100 και απλά streamarw τα πάντα σε xbox one x και shield που έχω αλλά με τα κατεβασμένα 90 gb δεν συγκρίνονται απλά προτιμω το Χ λόγο του forced σε ατμός που κανει[/QUOT

Παντα για Χ απάντηση εδώ και καιρό για αναφορά που είχε γίνει για το kodi με την προσθήκη add on.
Προσωπικά χρησιμοποιώ το kodi μόνο για online ad on 4K.
Το kodi δεν παίζει Hevc αρχεία από usb κανονικά 4K h264 και όλα τα υπόλοιπα weep rip κτλ.
Στο Χ δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Scorpio player ακόμη και με το δίκτυο .

Ποιος σου είπε ότι δεν παίζει το Kodi από USB? Μια χαρά παίζει hevc από USB, με την ίδια συμπεριφορά σαν να έπαιζε από δίκτυο

Ποιος σου είπε ότι δεν παίζει το Kodi από USB? Μια χαρά παίζει hevc από USB, με την ίδια συμπεριφορά σαν να έπαιζε από δίκτυο
Ίσως λάθος δικό μου .
Αναφέρομαι για 4K hevc hdr 4K δεν παίζει από την θύρα usb στο X. Εσυ αναφέρεσαι για hevc 1080p που σαφέστατα παίζει .
Στο Χ μόνο τοScorpio player παίζει 4K hevc hdr βαριά αρχεία και από την θύρα usb.

Σημερινή αναβάθμιση πάλι για το Scorpio player.
V2.9.60150 .70 .
Καθημερινή και εβδομαδιαία υποστήριξη .

Θα μας βάλεις screenshot από το pattern; Από kodi κ Scorpio.

Μην νομίζεις ότι σε ξέχασα ...Καλημέρα .
Θα είχε νόημα αυτή η σύγκριση αν μπορούσε το kodi από την θύρα usb να παίξει 4K hdr hevc αρχεία .
Αλλά και να γινόταν ,φωτογραφία από κινητό μοντέλο του 2014 αυτό διαθέτω αυτήν την στιγμή σε καμία περίπτωση θα μπορούσαμε να βγάλουμε συμπεράσματα .
Αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ,το έχω πει πολλές φορές ότι η εικόνα που βγάζει το X είναι άλλο πράγμα με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά .
Ακόμη και η μετατροπή από hdr σε sdr είναι υποδειγματική,ακόμη και τα dvd (sd)που έχω και δεν είναι λίγα παίζουν πάρα πολύ καλά .
Ευχαρίστως αν θέλεις μπορείς να δεις το Χ από κοντά στείλε pm για να μιλήσουμε .

Τις δύο τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Netflix. Μόλις μπεις στην εφαρμογή αρχίζει και κάνει κουλά, σαν να μη μπορεί να κλειδώσει το σήμα και αναβοσβήνει η tv.
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

Τις δύο τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Netflix. Μόλις μπεις στην εφαρμογή αρχίζει και κάνει κουλά, σαν να μη μπορεί να κλειδώσει το σήμα και αναβοσβήνει η tv.
Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

Μου φαίνεται λίγο περίεργο για όσα αναφέρεις για τον απλούστατο λόγο αναβάθμιση για την συγκεκριμένη εφαρμογή έχει να πάρει καιρό .
Από την άλλη αναβάθμιση πήρε στις αρχές του προηγούμενου μήνα για την υποστήριξη του Dolby vision στο Netflix με συμβατές τηλεοράσεις αλλά αυτό ήταν αναβάθμιση του συστήματος .

Όπως και να έχει κάνε ολική διαγραφή της εφαρμογής και κάνε ξανά εγκατάσταση από το store.
Αν εμμένει το πρόβλημα κάνε report της εφαρμογής μέσα από το Xbox,θα έχεις άμεση υποστήριξη είναι κάτι που το έχω αναφέρει ότι η υποστήριξη είναι σε πολύ καλό επίπεδο .

Πριν σπο όλα αυτά δοκίμασε καμία άλλη εφαρμογή μη τυχόν έχεις πρόβλημα με το δίκτυο σου .

Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Στο Scorpio player το θέμα με τον συγχρονισμό και την καθυστέρηση κατά μισό δευτερόλεπτο δε λύθηκε ούτε με επαγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής .
Μου κάνει εδώ και δυο ,τρεις μέρες το άλλο :δεν μου βγάζει τους εξωτερικούς υπότιτλους (ούτε σαν Δανικούς) και πρέπει να βρω τον φάκελο που είναι οι υπότιτλοι για να τους φορτώσω .

Μου φαίνεται λίγο περίεργο για όσα αναφέρεις για τον απλούστατο λόγο αναβάθμιση για την συγκεκριμένη εφαρμογή έχει να πάρει καιρό .
Από την άλλη αναβάθμιση πήρε στις αρχές του προηγούμενου μήνα για την υποστήριξη του Dolby vision στο Netflix με συμβατές τηλεοράσεις αλλά αυτό ήταν αναβάθμιση του συστήματος .

Όπως και να έχει κάνε ολική διαγραφή της εφαρμογής και κάνε ξανά εγκατάσταση από το store.
Αν εμμένει το πρόβλημα κάνε report της εφαρμογής μέσα από το Xbox,θα έχεις άμεση υποστήριξη είναι κάτι που το έχω αναφέρει ότι η υποστήριξη είναι σε πολύ καλό επίπεδο .

Πριν σπο όλα αυτά δοκίμασε καμία άλλη εφαρμογή μη τυχόν έχεις πρόβλημα με το δίκτυο σου .
Διαγραφή έχω κάνει και δεν έφτιαξε. Είναι διαφορετικό η ολική διαγραφή που λες? Έκανα uninstall και στο καπάκι install.

Σαν media player απο το Scorpio, παιζει κανονικα τους 4Κ HDR τιτλους το Χ?
Blu-Ray 3D.iso υποστηριζει?

Re: Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Στο Scorpio player το θέμα με τον συγχρονισμό και την καθυστέρηση κατά μισό δευτερόλεπτο δε λύθηκε ούτε με επαγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής .
Μου κάνει εδώ και δυο ,τρεις μέρες το άλλο :δεν μου βγάζει τους εξωτερικούς υπότιτλους (ούτε σαν Δανικούς) και πρέπει να βρω τον φάκελο που είναι οι υπότιτλοι για να τους φορτώσω .

Θέμα με τους υπότιτλους δεν έχω σε καμία περίπτωση .Δεν γνωρίζω από που τους κατεβάζεις .
Μπορείς να τους κατεβάσεις εσωτερικά η από συγκεκριμένο σάιτ συγχρονίζονται τέλεια δίχως πρόβλημα .Θα σου στείλω μήνυμα .

Σαν media player απο το Scorpio, παιζει κανονικα τους 4Κ HDR τιτλους το Χ?
Blu-Ray 3D.iso υποστηριζει?

Κανονικά στο πρώτο που ρωτάς .
Σε 3D mkv Blu-ray κανονικά ,σε 3D iso blu ray δεν το έχω δοκιμάσει ακόμη διότι δεν έχω αρχείο ακόμη .

Διαγραφή έχω κάνει και δεν έφτιαξε. Είναι διαφορετικό η ολική διαγραφή που λες? Έκανα uninstall και στο καπάκι install.

Κάνεις διαγραφή ,όχι καπάκι να την κατεβάσεις .
Πηγαίνεις στο store και την κατεβάζεις .
Έλεγξε το λογαριασμό σου -το δίκτυο σου αν υπάρχει πρόβλημα και σε άλλη εφαρμογή του Netflix εκτός Xbox .
Αν είναι μόνο στο Xbox κάνε report της εφαρμογής μέσα στο Xbox όπως σου είπα .

Απάντηση: Re: Απάντηση: XBOX One S/X σαν media player (KODI)

Θέμα με τους υπότιτλους δεν έχω σε καμία περίπτωση .Δεν γνωρίζω από που τους κατεβάζεις .
Μπορείς να τους κατεβάσεις εσωτερικά η από συγκεκριμένο σάιτ συγχρονίζονται τέλεια δίχως πρόβλημα .Θα σου στείλω μήνυμα .
Ευχαριστώ για το μήνυμα !
Δεν έχουν όμως πρόβλημα οι υπότιτλοι που κατεβάζω ,στο pc παίζουν συγχρονισμένα ,στο XBOX One X χάνουν το συγχρονισμό τους κατά μισό δευτερόλεπτο .

Έκανα ξανά απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση της εφαρμογής από το store μήπως λυθεί και το πρόβλημα( να μην τους εμφανίζει τους εξωτερικούς και να βρίσκεις χειροκίνητα το φάκελο με τους εξωτερικούς) και τα προβλήματα συνεχίζουν .

Εντωμεταξύ ,αν είχα λύσει τα προβλήματα :αυτόματου φορτώματος εξωτερικών υπότιτλων και χωρίς να χάνουν τον συγχρονισμό τους ,θα ήταν εύκολη η χρήση του Scorpio player καθώς με το file explorer βρίσκω την ταινία/σειρά και στην αναπαραγωγή αυτόμτα επιλέγει το Scorpio player .

Τα πράγματα είναι απλά ,από την δικιά μου εμπειρία το θέμα των υπό ... συμπεριφέρονται διαφορετικά από πλατφόρμα σε μια άλλη πλατφόρμα και έχει να κάνει ακόμη και με την κωδικοποίηση μιλάμε για εξωτερικούς .
Στο ξαναλέω για να μην έχεις θέμα ακολούθησε αυτό που έγραψα πιο πάνω το όνομα στο έστειλα με μήνυμα .
Η επέλεξε sub .....search panel επέλεξε lan ...Greek και Dawn...
Και ξεμπερδεύεις .