Λογικά θα τα δεις στο εικονίδια με τις παύλες κάτω δεξιά το πατάς και ανοίγει ένα υπομενού με recents favorites playlist πάλι κάτω δεξιά επιλέγεις το δίκτυο σου .Έχω επιλέξει το smb/cifs έχω βάλει τους κωδικούς, πατάω test και μου βγάζει οκ. Έπειτα; Δεν βλέπω πουθενά μετά τα shares
Καλησπέρα ...Για το πρώτο που ρωτάς πηγαίνεις στον φάκελο κάτω δεξιά και επιλέγεις το open file η το open folder.
Το HDR έτσι και αλλιώς είναι ενσωματωμένο σε mkv UHD remux HDR 2160 p-10bit (4K) HEVC το μόνο που κανείς είναι να ενεργοποίησης και τα 10 bit του χρώματος στις ρυθμίσεις όμως του XBOX.
Όμως σε τηλεοράσεις 1080p -4K χωρίς HDR,υπάρχει περίπτωση να δούμε αφύσικα χρώματα (όχι σε όλες-σε κάποια mkv)η άσπρη εικόνα ,όποτε εκεί πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις του Scorpio player στο γραναζάκι κάτω δεξιά και επιλέγουμε Graphic και Disable HDR color space.
Στην ουσία γίνεται force όπως κσι στον ήχο όπου έχουμε το atmos ακόμη και σε αρχεία με DTS HD-X κτλ .
Στα settings για smb τίκαρε το favorite folder και θα σου εμφανίσει τα shares στο μενού που ανοίγει δεξιά πατώντας το κουμπί options από το χειριστήριο.Έχω επιλέξει το smb/cifs έχω βάλει τους κωδικούς, πατάω test και μου βγάζει οκ. Έπειτα; Δεν βλέπω πουθενά μετά τα shares
Δηλαδή ο Scorpio player δεν μπορεί να παίξει σωστά ούτε καν 1080p από το δίκτυο; Περίεργο μου ακούγεται.
Τα μηχανήματά σου είναι συνδεδεμένα σε ενσύρματο gigabit δίκτυο;
Οκ, το βρήκα. Του έβαλα να παίξει ένα bd folder rip και προς τιμήν του διάλεξε αυτόματα την ταινία (χωρίς μενού κτλ φυσικά) ΑΛΛΑ κάθε λίγο και λιγάκι έκανε παύση, η εικόνα πολύ καλή αλλά η ταινία απλά δεν βλεπόταν. Και μιλάω για 1080p δεν τολμάω να του δώσω 4Κ. Είναι κρίμα τέτοιο μηχάνημα (one S) και να μην έχει hardware decoding δυνατότητες, καταλαβαίνω ότι ο πρωταρχικός σκοπός είναι το gaming αλλά...
Μάλλον το Scorpio θα το γυρίσω γιατί δεν με βόλεψε καθόλου. Προτιμώ το plex (αν και κάνει transcoding) αλλά πλησιάζει περισσότερο στο τι θέλω από ένα media player να κάνει.
Το γεγονός ότι ο ενσωματωμένος file explorer δεν βλέπει δικτυακά shares είναι απλά τραγικό εν έτη 2018. ( είπαμε, είναι gaming console και εκεί διαπρέπει)
Νομιζω οτι και οι devs του Scorpio προτεινουν δυστυχώς την αναπαραγωγή απαιτητικών αρχειων μονο απο USB.
Όπως έχουμε γράψει αρκετές φορές μέσω Kodi μια χαρά παίζει 1080p hevc 10bit από δίκτυο, NFS είτε samba με h/a
Το kodi είναι κατά τη γνώμη μου ο πιο ολοκληρωμένος player για το Xbox. Το scorpio νομίζω ότι έχει ένα κλικ καλύτερη εικόνα αλλά προς το παρόν είναι άχρηστος για όποιον θέλει να το δουλέψει δικτυακά. Επί πλέον είναι αρκετά δύσκολος ο χειρισμός του σε σχέση με το kodi.
Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι από Kodi δουλεύει αλλά δεν μπόρεσα να δω αρχείο από bd folder. Επίσης έχω την εντύπωση (μπορεί και να κάνω λάθος) ότι η εικόνα του Scorpio είναι καλύτερη. Νομίζω ότι ακόμα και το ταπεινό Tanix t3 max έχει καλύτερη εικόνα (overal στο Kodi). Ίσως βέβαια φταίνε και οι ρυθμίσεις στο Kodi που δεν πρόλαβα να πειράξω. Όλες οι δοκιμές έγιναν σε δίκτυο με cat6 καλωδίωση.
Να μην πω ότι το x9s τα παίζει όλα «νεράκι»..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.