MakisM
Μέλος Σωματείου
- 12 May 2009
- 5,693
Περιμένοντας το codec dis X ultra ....
Στο παρακάτω άρθρο γίνεται σαφές για πιο λόγο επιλέγουμε εμείς το codec ήχου στα παιχνίδια μας η ακόμη στην συμπεριφορά τουXbox σαν media player μιας και έρχεται καινούργιο codec του Dolby Atmos .
Είναι προφανές πια που το πάει η Microsoft αφού οι κονσόλες της διαθέτουν ότι σύγχρονο διαθέτει η σημερινή τεχνολογία αφήνοντας τον ανταγωνισμό μέχρι στιγμής πίσω ...
σύγχρονα codec ήχου ακομη και με ακουστικα ,υποστήριξη HDR και Dolby vision free sync για παιχνίδια και φυσικά HDMI 2.1
Ανέκαθεν οι κονσόλες προετοίμαζαν την κοινή γνώμη για αυτά που έρχονται και έπεται συνέχεια μιας η υποστήριξη είναι σε άλλο επίπεδο .
https://www-staging.forbes.com/sites/johnarcher/2019/02/24/xbox-one-is-getting-another-game-changing-feature/
Καλησπέρα!! κατέβασα το Scorpio Player αλλά δεν μπορώ να βρω τον τρόπο που ανοίγει το usb. Μου λέει για σερβερ λαν και τέτοια αλλά εγώ θέλω να δω ταινία από Usb. όποτε πήγα έβαλα στην μπροστά θήρα το φλασακι αλλά τίποτα. Εχω Xbox S
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.