XBOX One S/X

Βρέθηκε εχθές κάποιος χρόνος μιας κσι το streaming έχει πολλά να πει ...
Παιχνίδια και παιχνίδι ακόμη και στα κινητά μας .
Όλοι μας γνωρίζουμε την σχέση του pc με το Xbox λόγω καθαρά Microsoft.
Παλιότερα είχαμε δοκιμάσει την εφαρμογή που βρίσκουμε στο store του Xbox https://www.microsoft.com/en-us/p/wireless-display/9nblggh3zw34

Δηλαδή να πάρουμε τον έλεγχο του pc με το gamepads του xbox που λειτουργεί και σαν ποντίκι .
Από ότι φαίνεται η κατάσταση σταθεροποιήθηκε με αναβαθμίσεις χωρίς να έχω καμία αποσύνδεση .
Κάθησα λοιπόν αναπαυτικά στον καναπέ μου και είχα όλα τα προγράμματα του λάπτοπ στην οθόνη μου ... Αντιλαμβάνεστε πέρα από τα παιχνίδια το τι μπορείτε να κάνετε .

Η δοκιμή έγινε με παλιό hardware του 2014 στο λαπτοπ με το Xbox one X με κατοστάρα γραμμή .

Παίζεις παιχνίδια στο Xbox με την εκάστοτε κάρτα των γραφικών στο pc -λάπτοπ.
Εγώ έπαιξα παιχνίδια δηλαδή αυτά που υποστήριζε η κάρτα των γραφικών .

Το θέμα ήταν ότι παλιότερα ακόμη και με τα παιχνίδια που υποστήριζε η κάρτα μου είχα θέματα ...όπως την μια δεν έβρισκε το Xbox και όταν κατάφερνα να το βρει είχα αποσυνδέσεις .

Από ότι φαίνεται η κατάσταση μετά από τις αναβαθμίσεις σταθεροποιήθηκε δεν είχα αποσυνδέσεις ,συνδεόταν με την πρώτη με το xbox ,έπαιξα παιχνίδια , σερφάρισα στο internet και είδε κανονικά κάποια προγράμματα πχ το jRiver media center, Pop-corn κτλ.
Όλα αυτά με το σκεπτικό να κάθεσαι στον καναπέ σου και να παίρνεις τον έλεγχο του PC με το gamepads προβάλλοντας στην τηλεόραση σου η στον projector.

Για αυτούς που δεν έχουν υπομονή για να το δουν ...
Υπάρχει τρόπος .
Αναφέρομαι φυσικά για το disney + Δείτε το παρακάτω video πληρωμή με αμερικάνικο paypal .
Όσον αφορά το Apple TV όταν θα έρθει δεν θα χρειαστεί να αλλάξατε region για να κατεβάσετε την εφαρμογή για τον απλούστατο λόγο υπάρχει επίσημα στην χώρα μας με Ελληνικούς υπότιτλους .
https://youtu.be/9XkyCs5Yr94

Μετά από καιρό ουσιαστικά σε αχρηστία, άνοιξα το One X για να βάλω το Forza 7 Μιας και μπήκε στο Gamepass για να παίξει ο μικρός, η κονσόλα έκανε απίστευτο θόρυβο όσο έπαιζες, δεν ξέρω αν τα ''έπαιξε'' ή απλά έχει συμβεί και σε άλλους σε αυτό το παιχνίδι, επειδή γενικά παίζω με ακουστικά δεν προσέχω τέτοια πράγματα, άλλα μου έκανε εντύπωση, μήπως μάζεψε σκόνη ο ανεμιστήρας?? Στα μενού ή σε Netflix κλπ. δεν ακούγεται τίποτα, να χρησιμοποιήσω σκούπα να ρουφήξω σκόνη αν έχει μέσα?? Το έχει κάνει κανένας?? Καμία ιδέα??

Που την έχεις τοποθετημένη την κονσόλα ;Γενικά αερίζεται καλά ;
Ο θόρυβος είναι χαμηλός ακόμη και σε βαριά παιχνίδια ,μπορεί ίσως να μου ξεφεύγει κάποιο .
Έχεις κάνει τις αναβαθμίσεις του συστήματος ;

Λοιπόν την καθάρισα με την ηλεκτρική σκούπα από πίσω για σκόνη, και την έβαλα σε πιο ανοιχτό μέρος, πάλι κάνει θόρυβο αλλά αισθητά λιγότερο τώρα. Δοκιμασία και αλλά παιχνίδια και κάνει θόρυβο και εκεί ανάλογα το παιχνίδι..δεν ενοχλεί τώρα αλλά τον καταλαβαίνεις συνεχώς. Επίσης πρέπει να μην λειτουργεί και πολύ καλά η δόνηση στο ένα χειριστήριο και το άλλο έχει χαλαρώσει ο σταυρος, γενικά παρόλο που υπάρχει η εντύπωση ότι το χειριστήριο του Xbox είναι καλο, δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένος, ποιοτικά είναι λίγο ψεύτικα και η αίσθηση των κουμπιών όχι καλή, γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποιο άλλο χειριστήριο after market ποιοτικό? Υπάρχει το elite που είναι πολύ καλο αλλά πολύ ακριβό, το είχα παλιότερα και το πούλησα, μάλλον κακώς.Αν δεν υπάρχει κάτι άλλο σκέφτομαι να το ξαναπάρω.

Τώρα που ξαναέβαλα το Forza 7 στο Xbox one είναι πράγματι απίστευτο σε 4Κ oled οθόνη, παρόλο που δεν είμαι φαν αυτών των παιχνιδιών είναι πανδαισία για τα μάτια, φυσικά μόνο σε 4Κ, (σε FHD που το δοκίμασα καμία σχέση) και τρέχει και ομαλά στα 60fps....φοβερό!!!. Με πιάνει μελαγχολία, το τι θα μπορούσε να κάνει η κονσόλα αν μπορούσε να τρέξει π.χ. το Spiderman, το Last of us 2 ή το Ghost of tsushima και άλλα πολλά...

Τώρα που ξαναέβαλα το Forza 7 στο Xbox one είναι πράγματι απίστευτο σε 4Κ oled οθόνη, παρόλο που δεν είμαι φαν αυτών των παιχνιδιών είναι πανδαισία για τα μάτια, φυσικά μόνο σε 4Κ, (σε FHD που το δοκίμασα καμία σχέση) και τρέχει και ομαλά στα 60fps....φοβερό!!!. Με πιάνει μελαγχολία, το τι θα μπορούσε να κάνει η κονσόλα αν μπορούσε να τρέξει π.χ. το Spiderman, το Last of us 2 ή το Ghost of tsushima και άλλα πολλά...
Θα βγουν αντίστοιχα games και σε Xbox..

Έχε υπομονή..

Τώρα κατάλαβες πως πέφτουν τα σαγόνια σε 4K HDR 60FPS;

Φαντάσου στα 120FPS που είναι καθ'οδόν..

Για το θόρυβο μου κάνει εντύπωση που λες..

Εμένα δεν ακούγεται καθόλου.Το καθαρίζω πολύ συχνά βέβαια με swiffer, όχι ηλεκτρική σκούπα..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Θα βγουν αντίστοιχα games και σε Xbox..

Έχε υπομονή..

Τώρα κατάλαβες πως πέφτουν τα σαγόνια σε 4K HDR 60FPS;

Φαντάσου στα 120FPS που είναι καθ'οδόν..

Για το θόρυβο μου κάνει εντύπωση που λες..

Εμένα δεν ακούγεται καθόλου.Το καθαρίζω πολύ συχνά βέβαια με swiffer, όχι ηλεκτρική σκούπα..

Οοο καλή ιδέα το swiffer, δεν το σκέφτηκα, το κάνεις στις υποδοχές πίσω?? και στα πλάγια?? Ίσως φταίει ότι το είχα αφήσει καιρό και μάλλον μάζεψε σκόνη ή μπορεί να έτυχε κάτι στον ανεμιστήρα και να κάνει θόρυβο.....μα το ξέρω ότι είναι εντυπωσιακό το 4K HDR 60FPS (για το 120hz δεν έχουμε τηλεοράσεις και δεν ξέρω αν πράγματι κάνει στην πράξη τόσο διαφορά θα δούμε), το πρόβλημά μου είναι τα παιχνίδια, εκεί υστερεί πολύ το Xbox One X Και για αυτό γκρινιάζω, σαν κονσόλα είναι τρομερή δεν το συζητάμε, απλά δεν έχει (προς το παρών) τα παιχνίδια που θα ήθελα. Και είναι κρίμα γιατί με τέτοιο Hardware θα έκανε παπάδες....Αναμένουμε, από ότι είπε η Microsoft για τα επόμενα 2 χρόνια θα στηρίζει την κονσόλα με παιχνίδια και ίσως δούμε καλά πράγματα και εκει από τα studio Που έχει. Είχα σκεφτεί να την πουλήσω, άλλα αποφάσισα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, θα ξαναπαίξω κάποια παλιά παιχνίδια εκει + ότι άλλο βγάλει η Microsoft.

Υ.Γ. Πάντως σαν VFM αυτή την εποχή είναι χώμα η τιμή της, βρίσκεις μεταχειρισμένες one x κονσόλες σε αστείες τιμές που φτάνουν και τα 150 ευρώ, έστω και για δοκιμή αξίζει να την πάρει κάποιος!!

Υ.Γ. Ελληνικά ξέρουμε αν θα πάρει update στο μενού??

Υ.Γ. Οπως και να έχει πάντως δεν μου βγαίνει από το μυαλό πως θα ήταν π.χ. το Ghost of tsushima σε 4Κ 60fps που θα μπορούσε να το τρέξει το One X.

Οοο καλή ιδέα το swiffer, δεν το σκέφτηκα, το κάνεις στις υποδοχές πίσω?? και στα πλάγια?? Ίσως φταίει ότι το είχα αφήσει καιρό και μάλλον μάζεψε σκόνη ή μπορεί να έτυχε κάτι στον ανεμιστήρα και να κάνει θόρυβο.....μα το ξέρω ότι είναι εντυπωσιακό το 4K HDR 60FPS (για το 120hz δεν έχουμε τηλεοράσεις και δεν ξέρω αν πράγματι κάνει στην πράξη τόσο διαφορά θα δούμε), το πρόβλημά μου είναι τα παιχνίδια, εκεί υστερεί πολύ το Xbox One X Και για αυτό γκρινιάζω, σαν κονσόλα είναι τρομερή δεν το συζητάμε, απλά δεν έχει (προς το παρών) τα παιχνίδια που θα ήθελα. Και είναι κρίμα γιατί με τέτοιο Hardware θα έκανε παπάδες....Αναμένουμε, από ότι είπε η Microsoft για τα επόμενα 2 χρόνια θα στηρίζει την κονσόλα με παιχνίδια και ίσως δούμε καλά πράγματα και εκει από τα studio Που έχει. Είχα σκεφτεί να την πουλήσω, άλλα αποφάσισα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, θα ξαναπαίξω κάποια παλιά παιχνίδια εκει + ότι άλλο βγάλει η Microsoft.

Υ.Γ. Πάντως σαν VFM αυτή την εποχή είναι χώμα η τιμή της, βρίσκεις μεταχειρισμένες one x κονσόλες σε αστείες τιμές που φτάνουν και τα 150 ευρώ, έστω και για δοκιμή αξίζει να την πάρει κάποιος!!

Υ.Γ. Ελληνικά ξέρουμε αν θα πάρει update στο μενού??

Υ.Γ. Οπως και να έχει πάντως δεν μου βγαίνει από το μυαλό πως θα ήταν π.χ. το Ghost of tsushima σε 4Κ 60fps που θα μπορούσε να το τρέξει το One X.
Στο επόμενο update θα μπουν τα Ελληνικά στο menu..

Ειναι τσάμπα τα χρήματα που το δίνουν..

Θα το καταλάβουν αργότερα.

Και μόνο για το 4k blu-ray player αξίζει να το έχεις..

Ήμουν και εγώ σε mood να την δώσω την κονσόλα, άλλα βλέποντας τις αστείες τιμές που τις πουλάνε μεταχειρισμένες αποφάσισα να την κρατήσω, αμαρτία να σκοτώνεις τέτοια κονσόλα σε αυτές τις τιμές, που πριν μάλιστα λίγο καιρό την είχαμε πάρει αρκετοί στα 500 ευρώ. Θα την κρατήσω έστω για Blu ray και Media player στην ανάγκη.

Δοκίμασα μετά από καιρό και το Gamepass, τώρα δεν ξέρω αν εγώ είμαι παράξενος, άλλα μιλάμε για πολύ σαβούρα μέσα, ελάχιστα είναι τα παιχνίδια που αξίζουν και σχεδόν όλα τα καλά τα έχω παίξω ήδη. Έτσι αποφάσισα να ξαναπαίξω το Forza 7 Και το Gears of war 4 που έχω χρόνια να το παίξω και από όσο είδα είναι βελτιωμένο για το One X Και σε 4Κ. Ελπίζω να βάλει και άλλα παιχνίδια δικά της η Microsoft στο μέλλον, ενώ αρνητική εντύπωση μου έκανε ότι δεν είχε μέσα κανένα παιχνίδι της Ubisoft, call of duty κλπ. Επίσης πολύ άσχημη εντύπωση μου έκανε ότι αφαιρεί παιχνίδια που τα είχε μέσα, αν είσαι στην μέση ενός παιχνιδιού και το αφαιρέσει τι κάνεις??? Θα πρέπει να το αγοράσεις μετά για να συνεχίσεις??? Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, αν πρέπει να φύγει έτσι και αλλιώς, Θα έπρεπε π.χ. να σε ενημερώνει 1-2 μήνες πριν αφαιρεθεί κάτι......θέλει βελτίωση αυτό το κομμάτι.

Να ρωτήσω που την έχετε δει στα 150 ; ψήνομαι να την πάρω για media player περισσότερο

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ήμουν και εγώ σε mood να την δώσω την κονσόλα, άλλα βλέποντας τις αστείες τιμές που τις πουλάνε μεταχειρισμένες αποφάσισα να την κρατήσω, αμαρτία να σκοτώνεις τέτοια κονσόλα σε αυτές τις τιμές, που πριν μάλιστα λίγο καιρό την είχαμε πάρει αρκετοί στα 500 ευρώ. Θα την κρατήσω έστω για Blu ray και Media player στην ανάγκη.

Δοκίμασα μετά από καιρό και το Gamepass, τώρα δεν ξέρω αν εγώ είμαι παράξενος, άλλα μιλάμε για πολύ σαβούρα μέσα, ελάχιστα είναι τα παιχνίδια που αξίζουν και σχεδόν όλα τα καλά τα έχω παίξω ήδη. Έτσι αποφάσισα να ξαναπαίξω το Forza 7 Και το Gears of war 4 που έχω χρόνια να το παίξω και από όσο είδα είναι βελτιωμένο για το One X Και σε 4Κ. Ελπίζω να βάλει και άλλα παιχνίδια δικά της η Microsoft στο μέλλον, ενώ αρνητική εντύπωση μου έκανε ότι δεν είχε μέσα κανένα παιχνίδι της Ubisoft, call of duty κλπ. Επίσης πολύ άσχημη εντύπωση μου έκανε ότι αφαιρεί παιχνίδια που τα είχε μέσα, αν είσαι στην μέση ενός παιχνιδιού και το αφαιρέσει τι κάνεις??? Θα πρέπει να το αγοράσεις μετά για να συνεχίσεις??? Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, αν πρέπει να φύγει έτσι και αλλιώς, Θα έπρεπε π.χ. να σε ενημερώνει 1-2 μήνες πριν αφαιρεθεί κάτι......θέλει βελτίωση αυτό το κομμάτι.
1 μήνα πριν ενημερώνει..

Επιπλέον τα αφήνει συνήθως πάνω από χρόνο για να τα τελειώσεις..

1 μήνα πριν ενημερώνει..

Επιπλέον τα αφήνει συνήθως πάνω από χρόνο για να τα τελειώσεις..

Ααα 1 μήνα, καλό αυτό, νόμιζα ότι ενημερώνει λιγότερο (γύρω στην εβδομάδα) οκ τότε έχεις τον χρόνο σου να το τελειώσεις.

Ααα 1 μήνα, καλό αυτό, νόμιζα ότι ενημερώνει λιγότερο (γύρω στην εβδομάδα) οκ τότε έχεις τον χρόνο σου να το τελειώσεις.
Έχουν περάσει παιχνιδάρες από το game pass.. απλά δεν είχες ασχοληθεί τον τελευταίο χρόνο από ότι έχω καταλάβει.