Οοο καλή ιδέα το swiffer, δεν το σκέφτηκα, το κάνεις στις υποδοχές πίσω?? και στα πλάγια?? Ίσως φταίει ότι το είχα αφήσει καιρό και μάλλον μάζεψε σκόνη ή μπορεί να έτυχε κάτι στον ανεμιστήρα και να κάνει θόρυβο.....μα το ξέρω ότι είναι εντυπωσιακό το 4K HDR 60FPS (για το 120hz δεν έχουμε τηλεοράσεις και δεν ξέρω αν πράγματι κάνει στην πράξη τόσο διαφορά θα δούμε), το πρόβλημά μου είναι τα παιχνίδια, εκεί υστερεί πολύ το Xbox One X Και για αυτό γκρινιάζω, σαν κονσόλα είναι τρομερή δεν το συζητάμε, απλά δεν έχει (προς το παρών) τα παιχνίδια που θα ήθελα. Και είναι κρίμα γιατί με τέτοιο Hardware θα έκανε παπάδες....Αναμένουμε, από ότι είπε η Microsoft για τα επόμενα 2 χρόνια θα στηρίζει την κονσόλα με παιχνίδια και ίσως δούμε καλά πράγματα και εκει από τα studio Που έχει. Είχα σκεφτεί να την πουλήσω, άλλα αποφάσισα να της δώσω μια δεύτερη ευκαιρία, θα ξαναπαίξω κάποια παλιά παιχνίδια εκει + ότι άλλο βγάλει η Microsoft.
Υ.Γ. Πάντως σαν VFM αυτή την εποχή είναι χώμα η τιμή της, βρίσκεις μεταχειρισμένες one x κονσόλες σε αστείες τιμές που φτάνουν και τα 150 ευρώ, έστω και για δοκιμή αξίζει να την πάρει κάποιος!!
Υ.Γ. Ελληνικά ξέρουμε αν θα πάρει update στο μενού??
Υ.Γ. Οπως και να έχει πάντως δεν μου βγαίνει από το μυαλό πως θα ήταν π.χ. το Ghost of tsushima σε 4Κ 60fps που θα μπορούσε να το τρέξει το One X.