XBOX One S/X

Δημήτρη για να είμαι ειλικρινής ούτε που το θυμάμαι ,έπαιζα παλιότερα και εγώ με τον αδελφό μου ,σπίτι του -σπίτι μου .
Από όσο θυμάμαι θα πρέπει λογικά να τον έχεις φίλο και να μπεις ύστερα στο pro στο online εκεί λογικά στις κατηγορίες που έχει θα πρέπει να κάνεις αναζήτηση καθώς θα περιμένει ένας από τους δυο .

Κάποιος φίλος που θυμάται την διαδικασία ας βοηθήσει .

Υ.Σ Για όσους επιθυμούν να αγοράσουν το παιχνίδι και δεν θέλουν χορηγούς -ομάδα ,θα πρέπει να κάνουν αναζήτηση στο store...εκεί θα βρουν το pro 21 στα 20 ευρώ .
Ξενέρωσα όμως που δεν υπάρχει η inter :flipout:
Invite πρέπει να κάνει..

Option file με όλες τις ομάδες δυστυχώς μό σε PS..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στην ουσία δυο μέρες που παίζω με το pro21 είναι μια αναβάθμιση του pro 20 ,εξάλλου το αναφέρει και η εταιρία .
Σημαντική προσωπική απώλεια για μένα η inter,αλλά αυτό που έχω αντιληφθεί είναι ότι η Microsoft σπρώχνει το fifa και γενικά την EA.
Όπως και να έχει θα περιμένω το pro του 2022 για τον απλούστατο λόγο έχω μάθει να συμβιώνω μόνο με καλές παρέες :fahne90:

Δημήτρη για να είμαι ειλικρινής ούτε που το θυμάμαι ,έπαιζα παλιότερα και εγώ με τον αδελφό μου ,σπίτι του -σπίτι μου .
Από όσο θυμάμαι θα πρέπει λογικά να τον έχεις φίλο και να μπεις ύστερα στο pro στο online εκεί λογικά στις κατηγορίες που έχει θα πρέπει να κάνεις αναζήτηση καθώς θα περιμένει ένας από τους δυο .

Κάποιος φίλος που θυμάται την διαδικασία ας βοηθήσει .

Υ.Σ Για όσους επιθυμούν να αγοράσουν το παιχνίδι και δεν θέλουν χορηγούς -ομάδα ,θα πρέπει να κάνουν αναζήτηση στο store...εκεί θα βρουν το pro 21 στα 20 ευρώ .
Ξενέρωσα όμως που δεν υπάρχει η inter :flipout:

κατι για lobby διαβαζω.
πολυ πιθανο να ειναι αυτο.
θα το δοκιμασω και θα σου πω.

Invite πρέπει να κάνει..

Option file με όλες τις ομάδες δυστυχώς μό σε PS..

μαλλον το Lobby ειναι.
εαν θες να παιξεις 2-3 παιχνιδια,συνεχεια invite θα ειναι λιγο κουραστικο.

μαλλον το Lobby ειναι.
εαν θες να παιξεις 2-3 παιχνιδια,συνεχεια invite θα ειναι λιγο κουραστικο.
Ένα invite στελνεις και τελος

ok
θα το δοκιμασουμε και με τους 2 τροπους.
thx
Καλό είναι να είστε σε lobby για να μιλάτε ταυτόχρονα.. μία φορά γίνονται όλα αυτά

και στο 21 που μπηκα εχθες το βραδυ,παιχτες με το τσιγκελι και οι περισσοτεροι με πολυ κακη συνδεση.
Με το που μπει στο game pass θα γίνει χαμός.. Κλάσεις ανώτερο το pro από το fifa, απλά οι περισσότεροι είναι PlayStation λόγω option file..

Καλησπέρα στους φίλους.Επειδη έχω χάσει επεισόδια αυτό είναι το νήμα που έλεγε για το xbox ως media player και απλώς μετονομάστηκε;Αν κάνω λάθος η πρέπει να βάλω την απορία μου άλλου παρακαλώ διορθώσετε με.Εβαλα σήμερα την εφαρμογή apple tv+ στο one s και η af8 μου δεν μπορεί με τίποτα να αναγνωρίσει dolby vision σήμα.Στις ρυθμίσεις του xbox έχω τόσο το hdr όσο και το dolby vision στο on αλλά όταν βάλω να παίξω κάτι από το tv+ μόνο ως hdr το βλέπει η τηλεόραση.Μακη εσυ που είσαι γνώστης και κατοχος oled sony αλλά και xbox κανω κάτι λάθος;Υπάρχει κάποιο bug ίσως;Ούτε και στο youtube μπορούσα να πάρω dolby vision αλλά εκει θεώρησα πως είναι φυσιολογικό.Στο νετφλιξ τόσο στην εφαρμογή της τηλεόρασης όσο και στου xbox παίρνω κανονικά Dv αλλά είναι τόσο κακό που όταν βλέπω ταινία σε dv το απενεργοποιω στο xbox και βλέπω από εκεί αφού την τηλεόραση δεν απενεργοποιείται.Ενας βασικός λόγος που εδώ λυσσαξει είναι και αυτός, να δω δηλαδή οριστικά αν το απαράδεκτο dv είναι θέμα της τηλεόρασης η του netflix.Τα μέχρι τώρα συμπεράσματα συγκλίνουν στο δεύτερο αλλά καλό θα ήταν να επιβεβαιωθούν.

Το νήμα έχει μεταφερθεί εδώ και καιρό και εδώ μιλάμε για όλα .
1) Στο Netflix μπορείς να επιλέξεις το Dolby vision το HDR το dts X και το Dolby atmos .
Το να επιλέγεις τα διάφορα codec του ήχου ,όσο και της εικόνας ακόμη και αν είσαι συνδρομητής 1080P είναι συνειδητή επιλογή του Netflix και της Microsoft,να θυμίσω εδώ παλιότερα ότι κάποτε μια εφαρμογή της Microsoft έδειχνε με ποιον τρόπο μια εικόνα μπορεί να πάρει περισσότερη λεπτομέρεια με upscale του HDR,ακόμη και οι εφαρμογές του dts X και Dolby atmos αυτό έδειξαν .
Όμως ...Το bitrate του Netflix έχει ελαττωθεί συμπαντικά και σε καμία περίπτωση όπως είναι διαμορφωμένη σήμερα η κατάσταση δεν δικαιολογεί το streaming του 4K.
Από την άλλη το streaming του apple 4K είναι σε άλλη κατηγορία με μεγαλύτερο bitrate με native 4K .
Από την άλλη δεν υποστηρίζει το Dolby vision μόνο το HDR και το auto frame rate αν και δεν είδα στην δικιά μου tv πρόβλημα στην κίνηση ...φυσικά περνάει το Dolby atmos και το dts X.(όλα αυτά στο Xbox)
Υ.Σ Πάρι για μένα κάποια στιγμή να καλιπράρεις την τηλεόραση σου .

Καλησπέρα Μάκη.Ο λόγος που δεν έκανα ποτέ το calibration ήταν καθαρά οικονομικός και τώρα αφού πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια και η τηλεόραση άρχισε να αποκτά τα πρώτα προβληματακια της(καμενα πίξελ-το ανέφερα εχτές στο νήμα της- και πιο έντονο banding με το πέρασμα του χρόνου) μάλλον θα το κάνω στην επόμενη oled που θα πάρω.Τωρα για το apple tv στις λεπτομέρειες της ταινίας η σειράς βγάζει ότι ειναι dv απλώς αυτό δεν περνάει στην τηλεόραση.Αντιθετως στο νετφλιξ όταν έχεις ενεργοποιημένο το dv στο xbox τα κάνει όλα dv ακόμα και αν δεν είναι στα χαρακτηριστικά της ταινίας/σειράς.Μενου , ταινίες hd ,όλα αποκτούν dv και η τηλεόραση μπαίνει σε mode dv.Τωρα γιατί ούτε στο youtube ούτε στο xbox αλλά ούτε και σε στικάκι που έχω κατεβάσει κάποια αρχεία dv δεν δεν περνάει σήμα dv στην τηλεόραση δεν ξέρω.Να κάνω μια of topic ερώτηση στο μπαμ μπαμ; Ο dts ήχος είναι τόσο σημαντικός που βλέπω ότι όλοι γκρινιάζουν για τις lg και τις Samsung που τον έχουν καταργήσει;Το dolby digital δεν αρκεί;Μια φορά έχω ακούσει dts και μου φάνηκε πολύ εφέ, πολύ κατασκευασμένο σε σχέση με το dd που είναι καθαρά άλλος ήχος σε καθε κανάλι ενώ το dts μου είχε ακουστεί σαν εφέ surround σε ένα σύστημα μη 5.1.Φυσικα δεν έχω σοβαρή άποψη επί του θέματος γι'αυτό και ρωτάω. Υγ-Η εικόνα που παίρνω αυτή τη στιγμή στο apple tv ακόμα και με τα ταπεινά 11mbs μου σε σχέση με το Νετφλιξ είναι σαν να παίζει Ρεάλ - Κάτω Ραχούλα.

Δυστυχώς όπως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση σήμερα με τις τηλεοράσεις και αυτό αφορά όλους τους κατασκευαστές είναι να πέσεις σε καλό πάνελ ,αυτό φυσικά δεν αφορά μόνο τα πάνελ oled ,από την άλλη ναι είμαι τυχερός που έπεσα σε καλό πάνελ όλη αυτήν την διαδικασία άλλωστε την περιγράφω στο νήμα της AF8 όπου έγινε η αντικατάσταση με την AG8.
Από την άλλη όμως η προτίμηση μου πάντα στην ποιότητα της εικόνας -με λεπτομέρεια είναι μόνο Sony.

Σε αυτά που αναφέρεις .
1) Στο You Tube το Xbox δεν περνάει το HDR ,στην τηλεόραση που έχεις λόγο Android το περνάει .
2)Έχω απαντήσει στις επιλογές η εντέλει στις συμφωνίες που έχουν γίνει μεταξύ Microsoft και συνδρομητικών υπηρεσιών ...Πιστεύω ότι είναι συνειδητή επιλογή .
3) Δυστυχώς δεν έχεις ακούσει το DTS έτσι όπως το ακούγαμε παλιότερα ακόμη και με υλικό SD DVD απλά την Dolby την είχε για ψωμοτύρι οι συσχετισμοί άλλαξαν αργότερα με πιο σύγχρονο υλικό .
4) Το HDR το περνάει μόνο η εφαρμογή της Microsoft .
7)Το bitrate στο Apple TV είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που αναφέρεις φίλος με 100κατοστάρα γραμμή αναφέρει 40mbps.
8)Στο δικό μου οικιακό δίκτυο αυτό που βλέπω ; Θα ξεπηδήσουν οι ηθοποιοί από την οθόνη :flipout:

Γεια σου Μάκη.Διαβασα και σε κάποιο φόρουμ της MS ότι το apple tv δεν παίζει dolby vision από το xbox και μάλιστα τα ανέφερε ακριβώς όπως εγώ ο τύπος.Anyway να σε ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει.Το xbox one x είναι πιο δυνατο από το series s αν δεν κάνω λάθος.Ποιο μηχάνημα θα παίζει ποια παιχνίδια;Το series s γίνεται να παίζει τα παιχνίδια του series x;Αντίστοιχα γιατί να μην τα παίζει και το one x;Αν ισχύει το πρώτο και όχι το δεύτερο θα μπορούσε να είναι θέμα αρχιτεκτονικης των νέων μηχανημάτων που όμως λόγω ισχύος θα μπορούσε να παρακαμφθεί με κάποιο τρόπο για το one x; Συζητιέται κάτι τέτοιο σε φόρουμ κλπ; Νομίζω πως η Microsoft τα έχει κάνει λίγο μαντάρα με το θέμα αυτό και δεν έχω βρει σαφείς εξηγήσεις ούτε γουγκλαροντας.Ζαχαρωνω το x δύο χρόνια και με την τιμή που είναι τώρα στα μεταχειρισμένα ψήνομαι πολύ άσχημα να το πάρω.Αξιζει τον κόπο από το s να πάω στο x αν δεν παίζει τα next gen games;

Το Dolby vision το αναφέρω από την πρώτη μέρα ότι δεν το περνάει στο Apple TV αν ανατρέξεις πιο πίσω .
Δεν ρωτάς τον τύπο που το ανάφερε πως γίνεται να κλειδώνει σε όλες τις παραγωγές το HDR το Dolby atmos και dts X?
Την απάντηση θα την πάρεις πιο κάτω για το πως γίνεται ...Ίσως σου λυθεί και η απορία στο You tube που δεν περνάει το HDR αλλά και όχι μόνο
https://youtu.be/apjWv9MPtx0
https://youtu.be/YaiJUml_mZc
Υ.Σ Είναι πολύ νωρίς για μένα να μιλήσουμε για την επόμενη γενιά στις κονσόλες επειδή φορτώνουν πιο γρήγορα τα παιχνίδια ,αυτό αφορά τόσο την Microsoft όσο και την Sony.θα δείξει ...

Το Dolby vision το αναφέρω από την πρώτη μέρα ότι δεν το περνάει στο Apple TV αν ανατρέξεις πιο πίσω .
Δεν ρωτάς τον τύπο που το ανάφερε πως γίνεται να κλειδώνει σε όλες τις παραγωγές το HDR το Dolby atmos και dts X?
Την απάντηση θα την πάρεις πιο κάτω για το πως γίνεται ...Ίσως σου λυθεί και η απορία στο You tube που δεν περνάει το HDR αλλά και όχι μόνο
https://youtu.be/apjWv9MPtx0
https://youtu.be/YaiJUml_mZc
Υ.Σ Είναι πολύ νωρίς για μένα να μιλήσουμε για την επόμενη γενιά στις κονσόλες επειδή φορτώνουν πιο γρήγορα τα παιχνίδια ,αυτό αφορά τόσο την Microsoft όσο και την Sony.θα δείξει ...
Ερώτηση Μάκη.. έχεις χρησιμοποιήσει τις εφαρμογές Dolby Atmos και DTS:X για ακουστικά;