XBOX One S/X

Παιδιά δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο το Series X και μάλλον λάθος έγινε με το Plaisio, ή βρήκαν 5-10 κομμάτια κάπου και τα έβαλαν έτσι για κράχτη, θα αργήσει να το δούμε στα ράφια. Αναμονή.

Το καλοκαίρι στα ράφια και αν οι νέες κονσόλες δυστυχώς..

Δεν μιλάω για το S.

Το καλοκαίρι στα ράφια και αν οι νέες κονσόλες δυστυχώς..

Δεν μιλάω για το S.

Αυτό ακριβώς ξέρω και εγώ και αφορά και το Seies X και στο PS 5.....το series S είναι άλλη ιστορία.....καλοκαίρι λοιπόν και αν είμαστε και τυχεροί και τότε, μην πω και Σεπτέμβριο με αυτά που ακούγονται.

Αυτό ακριβώς ξέρω και εγώ και αφορά και το Seies X και στο PS 5.....το series S είναι άλλη ιστορία.....καλοκαίρι λοιπόν και αν είμαστε και τυχεροί και τότε, μην πω και Σεπτέμβριο με αυτά που ακούγονται.
Ούτε 30% των προπαραγγελιών δεν έχουν καλύψει τα καταστήματα..

Τελικά είχε και η Microsoft θέμα με τη διαθεσιμότητα,ίσως αν δεν είχε στην παραγωγή το Series S τα πράγματα να ήταν καλύτερα.
Όποιος βιάστηκε να δώσει την κονσόλα του χωρίς να έχει στα χέρια του την καινούργια μάλλον έκανε μεγάλο λάθος.
Δεν πειράζει έχουμε την προηγούμενη γενιά και μια χαρά παίζουμε ακόμη.

To πρόβλημα στην διαθεσιμότητα πιστεύω ότι είναι εξαιτίας τις κάρτας γραφικών. Στην αγορά δεν υπάρχει ούτε για δείγμα AMD σειρά 6000 οπότε λογικό να πάνω πίσω στην παραγωγή και οι κάρτες των xbox

Προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να παίξω αρχεία dolby vision στο Xbox One Χ.

Αν και το plex το ήξερα εδώ και χρόνια ,χτες το δοκίμασα στο Xbox ,με plex server, σε pc.
Μόνο κάτι demo αρχεία έχω σε dolby vision, δεν μου έβγαλαν κάποια ένδειξη για dv όταν τα έπαιξα με plex στο Xbox One Χ.

Re: Απάντηση: XBOX One S/X

Προσπαθώ τις τελευταίες μέρες να παίξω αρχεία dolby vision στο Xbox One Χ.

Αν και το plex το ήξερα εδώ και χρόνια ,χτες το δοκίμασα στο Xbox ,με plex server, σε pc.
Μόνο κάτι demo αρχεία έχω σε dolby vision, δεν μου έβγαλαν κάποια ένδειξη για dv όταν τα έπαιξα με plex στο Xbox One Χ.

Αν και δεν είμαι σίγουρος DV το Xbox έχει σε streaming υπηρεσίες μόνο, πχ Netflix.

Απάντηση: Re: Απάντηση: XBOX One S/X

Αν και δεν είμαι σίγουρος DV το Xbox έχει σε streaming υπηρεσίες μόνο, πχ Netflix.

Πιάνω DV με Netflix και Apple TV και για αυτό το έψαξα και ταινίες από δίσκο ή στικάκι .
Έχω αρκετές 4Κ ταινίες ,τελευταία κάποιες έγραφαν ότι είναι DV για αυτό άρχισα το ψάξιμο .
Τελικά ανακάλυψα ότι δεν ήταν DV και έχω μόνο demo αρχεία σε dolby vision και από περιέργεια κοιτάω αν μπορεί να τα παίξει σαν DV.

Η μόνη εφαρμογή για να σου παίξει demo σε Dolby vision είναι η εφαρμογή της Microsoft αν και το βλέπω χλομό ,μόνο HDR.
Σίγουρα Dolby vision μόνο το Netflix .

καλησπέρα,
αξίζει η αγορά της συγκεκριμένης κονσόλας(x box one all digital, 1 tera) στα 100 ευρώ και θεωρείται αναβάθμιση από το playstation 3 fat box που κατέχω αρκετά χρόνια?
δεν έχω τηλεόραση 4κ, αλλά μια ταπεινή pioneer kuro.

Απάντηση: Xbox One S/X

Ίσως να είναι πιο συμφέρουσα η αγορά (σε παραπλήσια τιμή) ενός Xbox One S, με drive, αφού θα μπορείς να έχεις πρόσβαση σε φθηνά (καινούργια και μεταχειρισμένα) retail παιχνίδια. Εκτός, αν έχεις γρήγορη σύνδεση και το συνδυάσεις με Game Pass...

καλησπέρα,
αξίζει η αγορά της συγκεκριμένης κονσόλας(x box one all digital, 1 tera) στα 100 ευρώ και θεωρείται αναβάθμιση από το playstation 3 fat box που κατέχω αρκετά χρόνια?
δεν έχω τηλεόραση 4κ, αλλά μια ταπεινή pioneer kuro.
Αν βρεις και με drive στα 100 θα ήταν σούπερ.

Είσαι σίγουρος ότι είναι 1tb ο σκληρός στο digital One S?

η κονσόλα είναι καινούργια και δεν έχω και γρήγορη γραμμή.
απλώς σκέφτομαι ότι θα έχω πρόσβαση σε πιο καινούργια παιχνίδια με μικρότερο κόστος

Απάντηση: Xbox One S/X

Μικρότερο κόστος για την κονσόλα. Συνολικά, με τα παιχνίδια, μπορεί να είναι μεγαλύτερο, για αγορές μόνο ψηφιακών αντιτύπων. Χώρια το μέγεθος και την αναμονή για να κατεβούν στην κονσόλα.