Xbox Series X/S

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Περιμενα κάτι καλύτερο από το halo. Γραφικά Xbox one s...

Απαράδεκτοι οι σχολιαστές . Χάλασαν όλη την παρουσίαση .

Πάντως έδειξαν κάποια δυνατά παιχνίδια που φοβάμαι ότι θα τα δούμε στην καλύτερη μέσα στο 2021 και δεν είδαμε.gameplay σε όλα .

Γέλασα με το Tetris ....

Το fable νομίζω ότι θα είναι το δυνατό χαρτί και όχι το halo . Νομίζω ότι το halo θα βγει γιατί έπρεπε να βγει ...

Επιβάλλεται να ξαναπαίξω το Ori!

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Περιμενα κάτι καλύτερο από το halo. Γραφικά Xbox one s...

Απαράδεκτοι οι σχολιαστές . Χάλασαν όλη την παρουσίαση .

Πάντως έδειξαν κάποια δυνατά παιχνίδια που φοβάμαι ότι θα τα δούμε στην καλύτερη μέσα στο 2021 και δεν είδαμε.gameplay σε όλα .

Γέλασα με το Tetris ....

Το fable νομίζω ότι θα είναι το δυνατό χαρτί και όχι το halo . Νομίζω ότι το halo θα βγει γιατί έπρεπε να βγει ...

Συμφωνώ απόλυτα σε όλα, ακριβώς τις ίδιες σκέψεις έχω.
Μερικά ήταν πράγματι πολύ ωραία άλλα θα αργήσουμε να τα δούμε, 2021 και αν. Λίγο gameplay δυστυχώς.
Το Fable σίγουρα θα είναι τρομερό άλλα δεν το βλέπω πριν το 2022 δυστυχώς, δεν είχαν να δείξουν ούτε ένα καρέ gameplay για αυτό, οπότε είναι σε πολύ αρχικό στάδιο ακόμα.

Υ.Γ. Για τους σχολιαστές τα είπα ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ.

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Δεν είδα το live γιατί όλα αυτά χωρίς παρουσιαστή στη σκηνή και χωρίς τον κόσμο που έχει πάρει το 50 δόλλαρο για να κραυγάζει μου φαίνονται νερόβραστα.
Θα δω με ηρεμία τα βίντεο.
Το δυνατό χαρτί της Microsoft είναι το gamepass και το λέει πια ξεκάθαρα ότι θέλει να γίνει το netflix των video games και προσωπικά δε με χαλάει καθόλου, πληρώνεις όσο παίζεις και μόνο.
Μισό χρόνο παίζω με το gamepass το Pro 2020 και τώρα που βγαίνει το καινούργιο αν το είχα πάρει θα ήταν στην άκρη.

Το δυνατό χαρτί της Microsoft είναι το gamepass και το λέει πια ξεκάθαρα ότι θέλει να γίνει το netflix των video games και προσωπικά δε με χαλάει καθόλου, πληρώνεις όσο παίζεις και μόνο.
Μισό χρόνο παίζω με το gamepass το Pro 2020 και τώρα που βγαίνει το καινούργιο αν το είχα πάρει θα ήταν στην άκρη.
ναι έτσι ακριβώς έτσι αλλά πχ εμένα με έπεισαν να κρατήσω στο pc το gamepass και να μην ασχοληθώ με το series x για αρχή :)

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

https://www.youtube.com/watch?v=apZ3a4h5C54

Αναλυτική λίστα:

-Halo Infinite
-Avowed
-State of Decay 3
-As Dusk Falls
-Forza Motorsport
-S.T.A.L.K.E.R. 2
-Psychonauts 2
-Warhammer 40,000: Darktide
-Everwild
-Fable
-Tell Me Why
-Echo Generation
-Hello Neighbor 2
-BALAN WONDERWORLD
-CrossfireX
-Tetris Effect: Connected
-Phantasy Star Online 2: New Genesis
-The Medium
-Grounded

Και 2-3 DLC που δεν τα έβαλα (Destiny 2 , The Outer Words κτλ)

Δεν είδα το live γιατί όλα αυτά χωρίς παρουσιαστή στη σκηνή και χωρίς τον κόσμο που έχει πάρει το 50 δόλλαρο για να κραυγάζει μου φαίνονται νερόβραστα.
Θα δω με ηρεμία τα βίντεο.

Προς τα εκει το πάει το πράγμα η Microsoft πράγματι, άλλα ταυτόχρονα είδες τι έγινε και με το Netflix, ποσότητα αντί ποιότητα κάτι που εμένα με χαλάει πάρα μα πάρα πολύ, προτιμώ να έχω 5-10 ΑΑΑ games που θα τα θυμάμαι για χρόνια παρά 150 παιχνίδια που μου περνάνε αδιάφορα, ανοίγω το Netflix Και με το δίκαννο βρίσκω κάτι που πραγματικά να βλέπεται και να αξίζει να του διαθέσω τις πολύτιμες ώρες μου. Δεν θέλω και ελπίζω να μην καταντήσει έτσι το Gaming, αν πάει προς τα εκει το πράγμα και ακολουθήσει και η Sony, θα πάω αποκλειστικά στην Nintendo και μαύρο και στους 2.

Γενικά η Mixcrosoft το δηλώνει πλέον ξεκάθαρα συνδρομή για τα πάντα και ότι βγει, δεν ξέρω αν θα της βγει, βλέποντας τι μας έδειξε σήμερα θα έχει πολύ δύσκολο έργο, βέβαια έχει λεφτά, είναι νωρίς ακόμα και έχει χρόνο...θα δούμε.

Υ.Γ. Στα της παρουσίασης πέρα από τα παιχνίδια, οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια έχουν ένα καλό προϊόν, την κονσόλα, και δεν ξέρουν να κάνουν μια ανθρώπινη παρουσίαση που να βλέπεται,

ναι έτσι ακριβώς έτσι αλλά πχ εμένα με έπεισαν να κρατήσω στο pc το gamepass και να μην ασχοληθώ με το series x για αρχή :)

Χαχα, ακριβώς αυτό σκεφτόμουν μόλις τώρα, μόλις με έπεισαν να μην πάρω το Χ (για αρχή τουλάχιστον) άλλα να κρατήσω το gamepass για το PC μου που είναι πολύ καλό!!

Last edited by a moderator:

Μην ασχολείσαι με τρολ. Μάλλον έβλεπε το video στα 360p και γι' αυτό τα γράφει αυτά. Block να μην βλέπεις ούτε τα ποστ.

Ναι όντως δεν ήταν σαν το demo του PS5 που ήταν 1440p στα 30 fps....:flipout:

https://i.imgur.com/Q0Pw81F.png

Και πως σας επεισαν δηλαδή να μην πάρετε το x με όλα αυτά τα console exclusive που θα έχει στην αρχή ;

Για αρχή δεν ξέρουμε τι από αυτά θα κυκλοφορήσουν άμεσα, κατά δεύτερον ελάχιστα είχαν καλά γραφικά next gen, ελάχιστα είχαν gameplay και γενικά με άφησε με μια απορία. Νωρίς ακόμα βέβαια, ίσως χαλάστηκα και με αυτό που είδα στο Halo Και ξενέρωσα, δεν ξέρω άλλα με αυτά που είχα ακούσει για υπερπαραγωγή κλπ. δεν ξέρω περίμενα να δω ταινία/φωτορεαλιστικά γραφικά και όχι αυτό το πράγμα, π.χ. το Crossfire X φαίνεται να έχει πολύ καλύτερα γραφικά από το Halo.
Και τέλος αφού τα παίζω και στο PC μου σχεδόν τσάμπα με το Gamepass κάνω οικονομία και τα χρήματα που εξοικονομώ τα ρίχνω στο PS5...:guitarist:

Y.Γ. Αν βγει το Fable το ξανασυζητάμε!!

Και πως σας επεισαν δηλαδή να μην πάρετε το x με όλα αυτά τα console exclusive που θα έχει στην αρχή ;
εχμ τα περισσότερα και πιο σημαντικά δεν θα είναι launch κι αυτά που θα είναι μπορείς να τα έχεις στο pc με 9.99 :)

εχμ τα περισσότερα και πιο σημαντικά δεν θα είναι launch κι αυτά που θα είναι μπορείς να τα έχεις στο pc με 9.99 :)

+1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

22 console exclusive σημαίνει ότι πρώτα θα τα δεις στην κονσόλα ή κάνω λάθος ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

22 console exclusive σημαίνει ότι πρώτα θα τα δεις στην κονσόλα ή κάνω λάθος ;

Οχι εννοεί ότι δεν θα βγουν σε άλλη κονσόλα, σε PC θα βγουν άμεσα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Νομίζω είχα το game pass στο PC με 4.99 πριν το κάνω ultimate ,αλλά αυτό δεν σημαινει ότι θα μπορώ να παίξω αυτά που έλεγε για console exclusive στην πρεμιέρα τους . Κρατάω μικρό καλάθι ότι θα ειναι άμεσα διαθέσιμα κ στο PC. Όσο είχα μόνο για PC δεν έβλεπα όλους τους τίτλους που υπάρχουν και για Xbox .

Μα κι εγώ γι'αυτό δε παίρνω χβοχ....τα περισσότερα τα παίζω στo pc.
Σαλόνι μόνο PS.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

Ετσι είναι, για αυτό το λόγο δεν μπορεί να πετύχει το Xbox, χαντακώνεται μόνο του με τέτοιες πολιτικές, οι περισσότεροι που ξέρω κάνουν αυτό που λες, ps4 στο σαλόνι και καλό pc που παίζουν κανένα παιχνίδι εκει που δεν βγαίνει στο playstation. PC σχεδόν όλοι έχουμε, ε αν παίζεις και παιχνίδια παίρνεις ένα πιο ισχυρό pc και γλιτώνεις τα λεφτά του Xbox. Βάλε ότι στο pc με τους γνωστούς τρόπους τα παίζεις και τσάμπα αν θες!!

Νομίζω είχα το game pass στο PC με 4.99 πριν το κάνω ultimate ,αλλά αυτό δεν σημαινει ότι θα μπορώ να παίξω αυτά που έλεγε για console exclusive στην πρεμιέρα τους . Κρατάω μικρό καλάθι ότι θα ειναι άμεσα διαθέσιμα κ στο PC. Όσο είχα μόνο για PC δεν έβλεπα όλους τους τίτλους που υπάρχουν μια για Xbox .

Καλά ας περιμένουμε, άλλα νομίζω ότι θα είναι και σε PC διαθέσιμα άμεσα. Αν δεν είναι φυσικά αλλάζει το πράγμα και βλέπουμε με άλλο μάτι την κονσόλα.

Νομίζω είχα το game pass στο PC με 4.99 πριν το κάνω ultimate ,αλλά αυτό δεν σημαινει ότι θα μπορώ να παίξω αυτά που έλεγε για console exclusive στην πρεμιέρα τους . Κρατάω μικρό καλάθι ότι θα ειναι άμεσα διαθέσιμα κ στο PC. Όσο είχα μόνο για PC δεν έβλεπα όλους τους τίτλους που υπάρχουν μια για Xbox .
όλα αυτά θα είναι διαθέσιμα την ίδια στιγμή και στο pc, αυτό είναι πλέον το μοντέλο.

p.x https://store.steampowered.com/app/1240440/Halo_Infinite/

https://store.steampowered.com/app/1293160/The_Medium/