Xbox Series X/S

Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Ετσι είναι, για αυτό το λόγο δεν μπορεί να πετύχει το Xbox, χαντακώνεται μόνο του με τέτοιες πολιτικές, οι περισσότεροι που ξέρω κάνουν αυτό που λες, ps4 στο σαλόνι και καλό pc που παίζουν κανένα παιχνίδι εκει που δεν βγαίνει στο playstation. PC σχεδόν όλοι έχουμε, ε αν παίζεις και παιχνίδια παίρνεις ένα πιο ισχυρό pc και γλιτώνεις τα λεφτά του Xbox. Βάλε ότι στο pc με τους γνωστούς τρόπους τα παίζεις και τσάμπα αν θες!!
Για να παίξει το PC μου αυτά που θα παίζει το Xbox θα πρέπει να πάρω 500 κάρτα γραφικών και ελπίζω να μην χρειαστει και νέο επεξεργαστή ... Δεν έχουν νόημα αυτά που λες . επίσης ότι παίζω στο PC το έχουμε ξαναπεί . Το συνεχίσω στο σαλόνι και ανάποδα .και αγοράζω το παιχνίδι μια φορά . Και ξαναλεω . Με το ultimate βλέπω τίτλους που δεν έβλεπα με την PC συνδρομή .

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Για να παίξει το PC μου αυτά που θα παίζει το Xbox θα πρέπει να πάρω 500 κάρτα γραφικών και ελπίζω να μην χρειαστει και νέο επεξεργαστή ... Δεν έχουν νόημα αυτά που λες . επίσης ότι παίζω στο PC το έχουμε ξαναπεί . Το συνεχίσω στο σαλόνι και ανάποδα .και αγοράζω το παιχνίδι μια φορά . Και ξαναλεω . Με το ultimate βλέπω τίτλους που δεν έβλεπα με την PC συνδρομή .
1. το halo infinite (αυτο που έδειξαν τουλάχιστον) αν δεν παίζει σε μία 1660 θα έχει έρθει η αποκάλυψη. 2. Αλλάζει λέμε το μοντέλο του gamepasss αν είδες σε όλα έγραφε xbox series x και windows pc , σε κάποια και xbox one

https://www.polygon.com/2020/7/23/21335576/xbox-games-showcase-event-halo-infinite-game-pass

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

1. το halo infinite (αυτο που έδειξαν τουλάχιστον) αν δεν παίζει σε μία 1660 θα έχει έρθει η αποκάλυψη. 2. Αλλάζει λέμε το μοντέλο του gamepasss αν είδες σε όλα έγραφε xbox series x και windows pc , σε κάποια και xbox one
Αν κρίνουμε.τις δυνατότητες του Xbox series x από το halo τοτε το έκλεισε το μαγαζί . Αλλά εχω την υποψία ότι τα γραφικά κρατήθηκαν εκεί για το online .
Είδα ξανά το video , το οποίο είναι καλύτερο από το streaming αλλά σίγουρα δεν είναι next gen . Δεν ξέρουμε πως θα είναι το μοντέλο του game pass από Σεπτέμβριο . Ήδη η Ms κατήργησε την ετήσια συνδρομή gold και περιμενουμε και το xcloud. Αυτό το "δωρεάν" ίσως κρύβει και άλλα στο λανσάρισμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Αν κρίνουμε.τις δυνατότητες του Xbox series x από το halo τοτε το έκλεισε το μαγαζί . Αλλά εχω την υποψία ότι τα γραφικά κρατήθηκαν εκεί για το online .
Είδα ξανά το video , το οποίο είναι καλύτερο από το streaming αλλά σίγουρα δεν είναι next gen . Δεν ξέρουμε πως θα είναι το μοντέλο του game pass από Σεπτέμβριο . Ήδη η Ms κατήργησε την ετήσια συνδρομή gold και περιμενουμε και το xcloud. Αυτό το "δωρεάν" ίσως κρύβει και άλλα στο λανσάρισμα.

Σε αυτό συμφωνώ, αν κρίνουμε το νέο Xbox από το Halο που μας έδειξαν καήκαμε....όλα στο gameplay ήταν στατικά, τυποποιημένες σκιές χωρίς φυσικότητα, ξεθωριασμένα backround προχειροφτιαγμενα, άσχημη παλέτα, φωτισμός απαράδεκτος, βασικά όλα φαίνονται ψεύτικα, έχει και ένα έντονο pop in. Βασικά το ξαναείδα το βίντεο και όσο το βλέπω τόσο χειρότερο το βρίσκω, βλέπω τι έχει κάνει η Sucker Punch στο Ghost of Tsushima στο σάπιο πλέον ps4, Με ολοζώντανους κόσμους που κάθε καρέ είναι ζωγραφιά και μετά απορείς...για αυτό λέμε χιλιάδες φορές ότι τα Tflops δεν έχουν και πολύ σημασία. Σημασία έχει ο εκάστοτε developer να αξιοποιεί το hardware που έχει και να δίνει το 100%.

Υ.Γ. Από όσα παιχνίδια είδαμε πάντως gameplay σχεδόν όλα παίζουν άνετα σε μια 1660 όπως είπε ο φίλος παραπάνω, βέβαια νωρίς είναι ακόμα, από την άλλη για αυτό λέω να κρατάει η Microsoft χαμηλούς τόνους και να κόψει τις βαρύγδουπες δηλώσεις.

Υ.Γ. Αν είναι να βλέπουμε τέτοια γραφικά μόνο και μόνο για να έχουμε 4Κ και σταθερά 60p, ευχαριστώ δεν θα πάρω, προτιμώ anytime 30p ή και ακόμα 1080 άλλα να βλέπω γραφικάρες και κόσμους που θα μου πετάγονται τα μάτια έξω.

Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Πραγματικά δείτε π.χ. το Doom Eternal που είναι game της τωρινής γενιάς και με το χέρι στην καρδιά πείτε μου αν είδατε ένα έστω game FPS στην παρουσίαση που να έχει τέτοια γραφικά, δείτε π.χ. από το 30 λεπτό και μετά.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Προς τα εκει το πάει το πράγμα η Microsoft πράγματι, άλλα ταυτόχρονα είδες τι έγινε και με το Netflix, ποσότητα αντί ποιότητα κάτι που εμένα με χαλάει πάρα μα πάρα πολύ, προτιμώ να έχω 5-10 ΑΑΑ games που θα τα θυμάμαι για χρόνια παρά 150 παιχνίδια που μου περνάνε αδιάφορα, ανοίγω το Netflix Και με το δίκαννο βρίσκω κάτι που πραγματικά να βλέπεται και να αξίζει να του διαθέσω τις πολύτιμες ώρες μου. Δεν θέλω και ελπίζω να μην καταντήσει έτσι το Gaming, αν πάει προς τα εκει το πράγμα και ακολουθήσει και η Sony, θα πάω αποκλειστικά στην Nintendo και μαύρο και στους 2.

Γενικά η Mixcrosoft το δηλώνει πλέον ξεκάθαρα συνδρομή για τα πάντα και ότι βγει, δεν ξέρω αν θα της βγει, βλέποντας τι μας έδειξε σήμερα θα έχει πολύ δύσκολο έργο, βέβαια έχει λεφτά, είναι νωρίς ακόμα και έχει χρόνο...θα δούμε.

Υ.Γ. Στα της παρουσίασης πέρα από τα παιχνίδια, οι άνθρωποι είναι για τα πανηγύρια έχουν ένα καλό προϊόν, την κονσόλα, και δεν ξέρουν να κάνουν μια ανθρώπινη παρουσίαση που να βλέπεται,
Εσυ δεν είχες inside info ότι καταργείτε το pass?

Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Έχω κατεβάσει το crossfire beta multiplayer.
Άντεξα να παίξω 3 φορές.
Τραγικό σε όλα αν και μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια.

Έχω κατεβάσει το crossfire beta multiplayer.
Άντεξα να παίξω 3 φορές.
Τραγικό σε όλα αν και μου αρέσουν αυτά τα παιχνίδια.

Σοβαρά;;; Και να σκεφτείς ότι αυτο μου φάνηκε από τα πιο καλά της παρουσίασης τουλάχιστον από άποψη γραφικών. Τόσο χάλια δηλαδή;

Τα περισσότερα παιχνίδια που είδαμε εχτές είναι σε πολύ αρχικό στάδιο, δύσκολα θα τα δούμε ακόμα και το 2021, π.χ. ειδικά το Fable δύσκολα πριν το 2022...βασικά ισχύει αυτό που λέμε πάντα τον πρώτο χρόνο μια κονσόλα δεν έχει και πολύ νόημα η αγορά της, από τον δεύτερο χρόνο και μετά αρχίζουν να εμφανίζονται καλά παιχνίδια και να δείχνει σιγά σιγά η κονσόλα τις δυνατότητές της.

Εγώ πάντως έχοντας δει τις παρουσιάσεις και της Sony και της Microsoft δεν έχω ενθουσιαστεί για να πω τρέχω μόλις βγουν να τις πάρω τις νέες κονσόλες.

Πέρα ότι το demo που μας έδειξαν έτρεχε σε PC Και όχι σε Xbox (ότι ναναι) δείτε και το παρακάτω, άρχισαν οι γκρίνιες με τα γραφικά του Halo, αυτά έχεις όταν θές gamepass φτηνό και dayone στο gamepass κλπ. αυτόματα πέφτει η ποιότητα και γινόμαστε Netflix.

https://www.eurogamer.net/articles/2020-07-24-we-should-talk-about-how-halo-infinite-looks

Εγώ πάντως έχοντας δει τις παρουσιάσεις και της Sony και της Microsoft δεν έχω ενθουσιαστεί για να πω τρέχω μόλις βγουν να τις πάρω τις νέες κονσόλες.

Δεν έχεις άδικο, είναι νωρίς ακόμα και για τους 2, λίγο gameplay και πολύ βίντεο και φανφάρες και στις 2 παρουσιάσεις. Το θέμα είναι ότι από αυτά που έβγαζε προς τα έξω η Microsoft για την κονόσλα για τα 12tfp που μας έπρηξαν κλπ. περίμενα να δω κάτι εντυπωσιακό και μας έδειξαν γραφικά επιπέδου One S και αν, σε όσα είχαμε gameplay.

Υ.Γ. Από την άλλη φαίνεται ποιος ξέρει να κάνει καλά την δουλειά του, η Sony έκανε μια αξιοπρεπής παρουσίαση, σωστά δομημένη, τόνισε τα πλεονεκτήματα του SSD δίσκου, πέταξε και το spiderman και το Horizon και έδεσε το γλυκό, χωρίς να δείξει κάτι τρομερό πράγματι κράτησε τον κόσμο. Η Microsoft τα πρώτα 20 λεπτά ήταν σκέτο Lag (ντροπή, για αυτό λέω ότι αυτή την εταιρία δεν την παίρνεις στα σοβαρά), μας έβαλε 2 γελοίους παρουσιαστές που χαζογελάγανε σαν 5χρονα και τους είχαμε και στην μέση της οθόνης, μας έδειξε το Halo που ήταν ντροπή με αυτά τα γραφικά και έτρεχε και σε PC, βασικά τι να πιάσω και τι να αφήσω οι άνθρωποι είναι άσχετοι στο πως πρέπει να πουλήσουν και να προωθήσουν το προϊόν τους.

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Δηλαδή το console exclusive που έκανε τόσο καιρό η sony ΙΣΩΣ το κάνει και η Ms . Δεν είδα όμως να ενοχλεί τους PlayStationακηδες ... Που τους ωθούσε να αγοράσουν την επόμενη κονσόλα αν ήθελαν τα νέα παιχνίδια .
Για την ms ειναι κατακριτέο. Για την sony ειναι απλα Παρασκευή...

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Δηλαδή το console exclusive που έκανε τόσο καιρό η sony ΙΣΩΣ το κάνει και η Ms . Δεν είδα όμως να ενοχλεί τους PlayStationακηδες ...

Για μένα καλά θα κάνει να το κόψει και να είναι Console exclusive (μακάρι να κόψει και εντελώς και τα PC, μόνο έτσι έχει ελπίδες να πουλήσει η κονσόλα, άλλο αν δεν αρέσει σε εμάς που έχουμε και καλό PC) , σωστή κίνηση (αν γίνει) το πήρε χαμπάρι ότι αλλιώς δεν βγάζει λεφτά, από την άλλη όταν υπόσχεσαι κάτι μην το παίρνεις πίσω, βέβαια μιλάμε για τον Βασιλιά της κολοτούμπας, οπότε περιμένουμε....βασικά η Microsoft μου θυμίζει τον Τσίπρα στην προεκλογική εκστρατεία πριν βγει Πρωθυπουργός, Υποσχέσεις, ΘΑ ΘΑ, ξεφβράκωμα κυριολεκτικά μόνο και μόνο για να κερδίσει τον κόσμο, και στην συνέχεια καταστροφή.....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Για μένα καλά θα κάνει να το κόψει και να είναι Console exclusive (μακάρι να κόψει και εντελώς και τα PC, μόνο έτσι έχει ελπίδες να πουλήσει η κονσόλα, άλλο αν δεν αρέσει σε εμάς που έχουμε και καλό PC) , σωστή κίνηση (αν γίνει) το πήρε χαμπάρι ότι αλλιώς δεν βγάζει λεφτά, από την άλλη όταν υπόσχεσαι κάτι μην το παίρνεις πίσω, βέβαια μιλάμε για τον Βασιλιά της κολοτούμπας, οπότε περιμένουμε....βασικά η Microsoft μου θυμίζει τον Τσίπρα στην προεκλογική εκστρατεία πριν βγει Πρωθυπουργός, Υποσχέσεις, ΘΑ ΘΑ, ξεφβράκωμα κυριολεκτικά μόνο και μόνο για να κερδίσει τον κόσμο και να κερδίσει, και στην συνέχεια καταστροφή.....
Το ακριβώς αντίθετο επιθυμώ εγώ. Να μπορείς να απολαμβάνεις τις υπηρεσίες που θα πληρώνεις ανεξάρτητα από τη συσκευή που έχεις . είτε PC , Xbox , κινητό . Αυτό σε γλυτωνει σαν εταιρεία να ξοδεύεις λεφτά για να φτιάξεις μια κονσόλα όταν οι υπηρεσίες σου μπορούν να παίξουν καλά ανεξάρτητα από το hardware . Και να δαπανήσει χρήματα σε βελτίωση παιχνιδιών και υπηρεσιών . Η μη αναφορά των Xbox one ίσως έχει να κάνει με την αδυναμία να παίξουν εγγενώς τα νέα παιχνίδια που θα βγουν σε δύο χρόνια . Αυτό δεν σημαινει ότι στη μέση δεν θα μπει το xcloud για να καλύψει αυτό το κενό . Όλα θα ξεκαθαρίσουν από τον Σεπτέμβριο .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Το ακριβώς αντίθετο επιθυμώ εγώ. Να μπορείς να απολαμβάνεις τις υπηρεσίες που θα πληρώνεις ανεξάρτητα από τη συσκευή που έχεις . είτε PC , Xbox , κινητό . Αυτό σε γλυτωνει σαν εταιρεία να ξοδεύεις λεφτά για να φτιάξεις μια κονσόλα όταν οι υπηρεσίες σου μπορούν να παίξουν καλά ανεξάρτητα από το hardware . Και να δαπανήσει χρήματα σε βελτίωση παιχνιδιών και υπηρεσιών . Η μη αναφορά των Xbox one ίσως έχει να κάνει με την αδυναμία να παίξουν εγγενώς τα νέα παιχνίδια που θα βγουν σε δύο χρόνια . Αυτό δεν σημαινει ότι στη μέση δεν θα μπει το xcloud για να καλύψει αυτό το κενό . Όλα θα ξεκαθαρίσουν από τον Σεπτέμβριο .

Ωραία άλλα κανείς δεν θα αγοράσει την κονσόλα σου!! Που αυτός είναι ο σκοπός, για πιο λόγο να πάω να σκάσω 500 ευρώ για κονσόλα όταν το ίδιο παιχνίδι το παίζω στο κινητό μου και στο Pc μου?? Το μαχαίρι είναι δίκοπο, δεν χωράνε και τα 2 καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη, ή κάνεις αποκλειστικά exclusive παιχνίδια μόνο για την κονσόλα σου και πουθενά αλλού (ούτε σε PC) και πάς να τα πάρεις χοντρά από τους χρήστες με 70αρια και με μεγάλη βάση χρηστών κονσολών, ότι κάνει η Sony με την Nintendo ή απλά το γυρνάς σε Nteflix με ότι παιχνίδια βγουν και άγιος θεός, με αυτό τον τρόπο βέβαια σκοτώνεις την κονσόλα σου.

Υ.Γ. Για την ποιότητα των παιχνιδιών το έχω ξαναπεί, αν γυρίσει σε συνδρομητικό το όλο Concept ξεχάστε παιχνίδια του στιλ RDR 2 ή GOW, ποιο studio θα πάει να σκάσει 150-200m, για παραγωγή και πετά να περιμένει την κάθε Microsoft να τις δώσει ότι ψύχουλα περισσεύουν από το gamepass. To έχω ξαναγράψει το LOU 2 μέσα σε 1 εβδομάδα έβγαλε σε έσοδα όσο το Gamepass της Microsoft σε ένα χρόνο!!! Όποιος έχει μυαλό και συνειδητοποιήσει τι σημαίνει αυτό θα καταλάβει. Θα πίξουμε στα Indies και θα βλέπουμε γραφικά σαν του Halo εχτές Και θα λέμε και πάλι καλά...

Αυτό λέω . Δεν θα χρειάζεται να αγοράσεις το Xbox . Μόνο την υπηρεσία αν έχεις hardware που την υποστηρίζει . Αν δεν έχεις ή αγοράζεις το νέο Xbox ή αναβαθμίσεις το PC και την συνδρομή σε ultimate . Το έχει κάνει με το office , θα το κάνει και με τα windows . Η Ms από εταιρεία software περνάει στην περίοδο υπηρεσιών . Ποιος ο λόγος να αγοράσεις μια κονσόλα όταν μπορείς αγοράζοντας την υπηρεσία να παίξεις . Χτες χλευαζατε λέγοντας ότι θα έχετε το PC game pass (το οποίο δεν θα έχει όλα τα παιχνίδια και υπηρεσίες αν δεν το κάνεις ultimate ) και η Ms μετρούσε ακόμη μια συνδρομή από το αντίπαλο στρατόπεδο γελώντας ...

Αυτό λέω . Δεν θα χρειάζεται να αγοράσεις το Xbox . Μόνο την υπηρεσία αν έχεις hardware που την υποστηρίζει . Αν δεν έχεις ή αγοράζεις το νέο Xbox ή αναβαθμίσεις το PC και την συνδρομή σε ultimate . Το έχει κάνει με το office , θα το κάνει και με τα windows . Η Ms από εταιρεία software περνάει στην περίοδο υπηρεσιών . Ποιος ο λόγος να αγοράσεις μια κονσόλα όταν μπορείς αγοράζοντας την υπηρεσία να παίξεις . Χτες χλευαζατε λέγοντας ότι θα έχετε το PC game pass (το οποίο δεν θα έχει όλα τα παιχνίδια και υπηρεσίες αν δεν το κάνεις ultimate ) και η Ms μετρούσε ακόμη μια συνδρομή από το αντίπαλο στρατόπεδο γελώντας ...

Ωραία μαζί σου, γιατί βγάζεις όμως κονσόλα?? Την καις έτσι, αν είναι να το γυρίσει μόνο σε συνδρομές, μην βγάλει κάν κονσόλα και ξοδεύει τσάμπα χρήματα. Να στο ξαναπώ πάλι ότι ένα παιχνίδι του ps4 σε μια εβδομάδα έβγαλε όσο το gamepas σε ένα χρόνο, για να είναι βιώσιμο το gamepass και να βγάζει μπόλικα και καλά παιχνίδια πολύ πρόχειρα πρέπει να ξεπεράσει τα 150 εκ. συνδρομές με minimum 15-20 ευρώ το μήνα, μόνο έτσι έχει ελπίδες να σταθεί επάξια στην αγορά και να προσφέρει ποιότητα, τα νούμερα που έχει τώρα είναι απλά αστεία για να σταθεί στην αγορά και για αυτό ρίχνει το βάρος στην κονσόλα η Microsoft, μην ξεχνάς ότι ζήτημα να το έχει 10%-15% των χρηστών Xbox...μπορεί κάποια στιγμή να είναι το νέο Best Thing, άλλα μέχρι τότε πρέπει να φάει πολλά ψωμιά και να περάσει καιρός.

Υ.Γ. Η συνδρομή που λες είναι πάμφθηνη, δεν βγάζεις λεφτά έτσι, μόνο σε διάστημα ένα μήνα έχω αγοράσει 3 παιχνίδια στο ps4 και έχω σκάσει 210 ευρώ, μόλις σε ένα μήνα!!! Χοντρικά σκάω πάνω από 600 ευρώ τον χρόνο (minimum) σε games για το ps4 για αυτό βγάζει λεφτά η sony και ταΐζει τα studio για να βγάζουν παιχνίδια. Ενα παιχνίδι σαν το Ghost of Tsushima ξεπερνάει σε παραγωγή τα 100m, βασικά όσα χρήματα βγάζει το gamepass όλο μέσα σε ένα χρόνο, πως ακριβώς θα χρηματοδοτηθεί αυτό το παιχνίδι με τα ψίχουλα του Gamepass?