Xbox Series X/S

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X

Απλά βλέπεις την υλοποίηση του hardware.
Και είναι κάποιοι που αντιλαμβάνονται κάποια πράγματα .

"Κάποιοι", όχι ο περισσότερος κόσμος...

Η αγορά PS5 είναι ρίσκο.

Χωρίς να έχουν γίνει διαθέσιμες οι καινούργιες κονσόλες, μάλλον έγκειται ρίσκο για την αγορά οποιασδήποτε από αυτές...

Οι εκτιμήσεις μιλανε για 25 εκατ συνδρομητες μεχρι τελος του 2021. Δηλαδη μονο απο τις συνδρομες η ms θα εχει 2-3 δις εσοδα το χρονο.

Με 10+ ευρώ/δολάρια ανά μήνα, για κάθε ενεργή συνδρομή, ενδεχομένως να είναι τόσα τα έσοδα. Από την άλλη, υπάρχουν και περιπτώσεις με 1 ευρώ/δολάριο για έναν μήνα ή με φθηνότερο κόστος από το συνηθισμένο, με διάφορους τρόπους αγοράς.

Λέτε να έκανε καμία παγαποντιά σαν την Sony και να έδωσε λίγα κομμάτια για να ακουστεί το sold out ;

Μάλλον είναι προτιμότερο (και πιο ωφέλιμο) για μια εταιρεία να διαθέσει όσο περισσότερες κονσόλες μπορεί (έστω, με ζημιά) και να εγκαθιδρύσει μια σχετικά μεγάλη βάση πελατών (ειδικά στην αρχή της κάθε γενιάς), παρά να προβαίνει σε ανακοινώσεις εντυπωσιασμού, περί "sold out" και λοιπά...

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Εγώ που παίζω 3 παιχνίδια τον χρόνο δεν συμφερει το game pass.

Έτσι όπως έχει διαφημιστει νόμιζα ότι υπάρχουν όλα τα top.

Πολύ σαβουρα για 12χρονα κυρίως.

Έχουνε βάλει και αξιόλογα παιχνίδια με την λίστα να ανανεώνεται κάθε μήνα .
Γενικά με τα παιχνίδια είναι το προσωπικό γούστο του καθένα από εμάς .
Βλέπω και από τον εαυτό μου δεν μπορώ να παίξω παιχνίδι αν δεν έχει καλά γραφικά .
Από την άλλη βλέπω κάτι χαζά παιχνίδια που αρέσκονται τα παιδιά στο σπίτι .

Για σένα όμως που παίζεις δυο με τρία παιχνίδια τον χρόνο το καλό είναι ότι σε αφήνει η Microsoft να αλλάξεις την region και να βρεις το παιχνίδι της αρεσκείας σου σε ορισμένες περιπτώσεις σε καλύτερη τιμή .
Ήταν κάτι που είχαμε σχολιάσει στο νήμα του Xbox one.

Re: Απάντηση: Xbox Series X [New Xbox console 2020]

Δεν ισχύει, ήταν πάρα πολύ καλό για να είναι αληθινό.

https://gamingroute.com/assassins-c...ing-to-xbox-game-pass-despite-the-newsletter/

Οκ, δεν μπορώ να καταλάβω όμως γιατί σε ένα άρθρο που αφορά το αν θα μπει το παιχνίδι στο pass να γίνεται αναφορά στο ps5
With the PlayStation®5, Assassin’s Creed Valhalla will take full advantage of the enhanced graphics, giving players the opportunity to experience the open world of Norway and England down to the very last detail. On PlayStation®5, Assassin’s Creed Valhalla will run at 60 FPS in 4K resolution.

Έχουνε βάλει και αξιόλογα παιχνίδια με την λίστα να ανανεώνεται κάθε μήνα .
Γενικά με τα παιχνίδια είναι το προσωπικό γούστο του καθένα από εμάς .
Βλέπω και από τον εαυτό μου δεν μπορώ να παίξω παιχνίδι αν δεν έχει καλά γραφικά .
Από την άλλη βλέπω κάτι χαζά παιχνίδια που αρέσκονται τα παιδιά στο σπίτι .

Για σένα όμως που παίζεις δυο με τρία παιχνίδια τον χρόνο το καλό είναι ότι σε αφήνει η Microsoft να αλλάξεις την region και να βρεις το παιχνίδι της αρεσκείας σου σε ορισμένες περιπτώσεις σε καλύτερη τιμή .
Ήταν κάτι που είχαμε σχολιάσει στο νήμα του Xbox one.

Ναι αλλά όπως λένε τα παιδιά πρέπει να κρατάς ζωντανή την συνδρομή αλλιώς δεν θα παίζουν τα παιχνίδια.

Συγνώμη αλλά δεν μπαίνω σε τέτοιο λουκι. Δισκάκι και το κάνω ότι θέλω.

Εδώ σιχαίνομαι τις συνδρομές σε άλλα πράγματα και θα δίνω 150 ευρώ τον χρόνο επ άπειρον για να παίζουν τα παιχνίδια και να μην τα χάσω;;; Σοβαρολογουμε;

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

150ε ανα έτος είναι το game pass?
Αναλογα. Μπορεις να αγορασεις καρτες απο καταστηματα του εξωτερικου. Νομιμα global που σου βγαινει μεχρι και 85 /χρονο το ultimate πακετο οταν στην σελιδα κοστιζει 156 /χρονο. Και με vpn μεχρι και 30 /χρονο...

Βρίσκεις και με 80 ή λιγότερα για ένα χρόνο

Εμένα με το γνωστό κόλπο από gold σε ultimate μου βγήκαν 66 ευρω οι 27 μήνες..

Α ξέχασα κάνω και share με ένα φίλο, οπότε 33 τελική τιμή οι 27 μήνες...

Ένα καφεδάκι το μήνα..

Ναι αλλά όπως λένε τα παιδιά πρέπει να κρατάς ζωντανή την συνδρομή αλλιώς δεν θα παίζουν τα παιχνίδια.

Συγνώμη αλλά δεν μπαίνω σε τέτοιο λουκι. Δισκάκι και το κάνω ότι θέλω.

Εδώ σιχαίνομαι τις συνδρομές σε άλλα πράγματα και θα δίνω 150 ευρώ τον χρόνο επ άπειρον για να παίζουν τα παιχνίδια και να μην τα χάσω;;; Σοβαρολογουμε;
Κανεις δεν δινει 150. Η μεση τιμη ειναι στα 85 αν το ψαξεις. Και παλι. Ως συνδρομητης εχεις 20 εως και 75% εκπτωση στα digital παιχνιδια που θα ειναι δικα σου ακομη και αν κοψεις την συνδρομη. Απλα με το gamepass γλυτωνεις να δωσεις το 60αρι ή ακομη και το 30αρι μεταχειρισμενο για ενα παιχνιδι που μπορει να μην σου αρεσει.

Εγω με 1 τερματισα σε ενα μηνα τρια platform παιχνιδια που θα επρεπε να ειχα δωσει 70 για να τα αγορασω και να τα δοκιμασω... Και τα δυο τελικα μου αρεσαν και τα αγορασα... Το ενα ως παλιο απο 20 στα 5 και το αλλο απο 30 στα 23 το οποιο η digital κοπια παιζει και στο pc και στο xbox (οταν παρω)

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Δεν υπάρχει καλύτερο οικοσύστημα σπό αυτό της Microsoft.. ήδη με την απονενοημένη κίνησή της η Sony με το psplus collection καταδεικνύει το φόβο της για το game pass..

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κανεις δεν δινει 150. Η μεση τιμη ειναι στα 85 αν το ψαξεις. Και παλι. Ως συνδρομητης εχεις 20 εως και 75% εκπτωση στα digital παιχνιδια που θα ειναι δικα σου ακομη και αν κοψεις την συνδρομη. Απλα με το gamepass γλυτωνεις να δωσεις το 60αρι ή ακομη και το 30αρι μεταχειρισμενο για ενα παιχνιδι που μπορει να μην σου αρεσει.

Εγω με 1 τερματισα σε ενα μηνα τρια platform παιχνιδια που θα επρεπε να ειχα δωσει 70 για να τα αγορασω και να τα δοκιμασω... Και τα δυο τελικα μου αρεσαν και τα αγορασα... Το ενα ως παλιο απο 20 στα 5 και το αλλο απο 30 στα 23 το οποιο η digital κοπια παιζει και στο pc και στο xbox (οταν παρω)

Παραπάνω έγραψε ένα παιδί ότι αν κόψεις την συνδρομή σταματάει να παίζει το παιχνίδι.

Τι ισχύει τελικά;

Παραπάνω έγραψε ένα παιδί ότι αν κόψεις την συνδρομή σταματάει να παίζει το παιχνίδι.

Τι ισχύει τελικά;
Σταματαει να παιζει αν δεν το αγορασεις και το παιζεις με την συνδρομη. Αν το αγορασεις φυσικα ειναι δικο σου. Μιλαμε για digital εκδοση που μπορει να αγοραστει με εκπτωση. Το Game pass σου γλυτωνει στην ουσια λεφτα. Σχεδον με το κοστος ενος ολοκαινουριου παιχνιδιου , σε ενα χρονο θα παιζεις οτι τιτλο βγαλει η Ms αποτην πρωτη μερα . Και πολλους αλλους τιτλους που μπαινουν και βγαινουν καθε μηνα. Και φυσικα σου δινει και καποια (αδιαφορα) παιχνιδια δικα σου για παντα καθε μηνα.
Δηλαδη αυτο που λες οτι το αγοραζεις και το πουλας μετα , μπορει να το παιξεις με 10 σε ενα μηνα , να μην σου αρεσει και να μην ψαχνεις να το πουλησεις ή αν σου αρεσει τοσο , να το αγορασεις χωρις να ειχες παρει το αρχικο ρισκο.

Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Τι ισχύει τελικά;

Τα πράγματα είναι απλά .
Στην δικιά σου περίπτωση που παίζεις δυο με τρία παιχνίδια το χρόνο το game pass δεν σου κάνει μιας και δεν σου αρέσουν οι συνδρομές .
Απλά τα παιδιά σου εξήγησαν με ποιον τρόπο μπορείς αυτήν την συνδρομή να την κανείς πιο φθηνότερη και εντέλει αν σου αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι να το αγοράσεις πιο φθηνότερο για να σου μείνει.

Άλλος τρόπος .
Καμία συνδρομή παρακολουθείς το store άλλης χώρας η της δικιάς μας αφού πυκνά συχνά υπάρχουν προσφορές ακόμη σε γνωστούς τίτλους αλλάζοντας απλά την region...το αγοράζεις και είναι δικό σου μια ζωή ,αν έχεις βάλει δε το ίδιο λογαριασμό θα το έχεις και στο pc τόσο απλά .

Γιατί δεν ρωτάς και την Sony αν σου δίνει αυτή την δυνατότητα αλλαγής region ???

Αν πάλι θέλεις δισκάκι υπάρχει και δισκάκι .

Απάντηση: Re: Απάντηση: Xbox Series X/S

Απλά τα παιδιά σου εξήγησαν με ποιον τρόπο μπορείς αυτήν την συνδρομή να την κανείς πιο φθηνότερη .....

Οποιος έχει την ευγενή καλοσύνη ας μου εξηγήσει τον τρόπο. Δεχόμεθα και πμ :ernaehrung004:

Σωστά, τουλάχιστον αυτό το τρικ θυμάμαι ότι έκαναν κάποιοι γνωστοί μου στο live (λογικά θα δουλεύει ακόμα).