Xbox Series X/S

Παράλληλα με τα πρώτα previews για το Xbox Series X, αποκαλύφθηκαν μερικά από τα πρωτότυπα (κουτιά) για την κονσόλα και για το Series S, μαζί με πληροφορίες, από τα αρμόδια άτομα, για τον σχεδιασμό των μηχανημάτων, τον χρωματισμό, τον εξαερισμό και λοιπές λεπτομέρειες: https://medium.com/microsoft-design/behind-the-design-xbox-series-x-and-xbox-series-s-cc814f81ad6c

Αρκετά όμοια με τα τελικά προϊόντα...

Το 20 ήταν μακράν το καλύτερο που βγήκε ποτέ σε όλα τα ποδόσφαιράκια,η καλύτερη εμπειρία ever.

Δεν είναι/ήταν. Με το ράβε-ξήλωνε σε κάθε Data Pack το gameplay δεν παρέμεινε σταθερό για ικανοποιητικό χρονικό διάστημα.

Εμένα γιατι μου φαίνεται λογικό εφόσον η νέα γενιά έχει καλύτερο hardware(πιο γρηγορο cpu etc) όπερ και σημαίνει ότι θα παίζει καλύτερα τα "παλιά" παιχνίδια.?

Ουσιαστικά, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται. Ακόμα και παιχνίδια από το Wii δείχνουν πολύ όμορφα με το κατάλληλο hardware (υπολογιστή).

Δίνει τα 60 frames που υπόσχεται η νέα 12 τεραφλοπς κονσόλα σε σχέση με την παλιά και υπάρχουν άνθρωποι που εντυπωσιάζονται?Δηλαδή ρε παιδιά ειλικρινά, σε ένα παλιό παιχνίδι που η παλιά κονσόλα έπιανε 32 frames, τι ακριβώς περιμένατε να πιάσει η νέα κονσόλα αν όχι 60 frames?Ποιο ακριβώς είναι το εντυπωσιακό στοιχείο στην όλη φάση, δεν το πιάνω.
Δηλαδή αντί να προβληματιστείτε που η νέα τούμπανο κονσόλα της microsoft αδυνατεί να πιάσει ακόμα και τα βασικά 60 frames σε παλιό παιχνίδι και τερματίζει στα 52, εσείς χαίρεστε που πιάνει τα διπλάσια frames από την παλιά?Τι να πω...ειλικρινά δεν σας πιάνει κανείς και πουθενά...

Capture.jpg

Α μπράβο! Βγάλε ένα remaster rdr2 (που είμαι σίγουρος θα βγει) να το ξαναπαίξω από την αρχή!

Έτσι ακριβώς, συμφωνώ και επαυξάνω, καλύτερα να επικεντρωθούν σε 10-20 κορυφαία παλιά games όπου θα μας βγάλουν νέα και εντυπωσιακά remastered παρά να διυλίζομαι τον κώνωπα για το εάν ένα παλιό παιχνίδι που το έχουμε παίξει ήδη τρέχει σε 60 αντί για 30 καρέ, πολυ φασαρία για το τίποτα...

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Δίνει τα 60 frames που υπόσχεται η νέα 12 τεραφλοπς κονσόλα σε σχέση με την παλιά και υπάρχουν άνθρωποι που εντυπωσιάζονται?Δηλαδή ρε παιδιά ειλικρινά, σε ένα παλιό παιχνίδι που η παλιά κονσόλα έπιανε 32 frames, τι ακριβώς περιμένατε να πιάσει η νέα κονσόλα αν όχι 60 frames?Ποιο ακριβώς είναι το εντυπωσιακό στοιχείο στην όλη φάση, δεν το πιάνω.
Δηλαδή αντί να προβληματιστείτε που η νέα τούμπανο κονσόλα της microsoft αδυνατεί να πιάσει ακόμα και τα βασικά 60 frames σε παλιό παιχνίδι και τερματίζει στα 52, εσείς χαίρεστε που πιάνει τα διπλάσια frames από την παλιά?Τι να πω...ειλικρινά δεν σας πιάνει κανείς και πουθενά...

Capture.jpg

μιλας τωρα για παιχνιδια που ειναι χωρις optimization χωρις υποστηριξη των νεων τεχνολογιων που μπορει να δωσουν και 120fps στις νεες κονσολες . Αυτο που βλεπεις ειναι καθαρα χρηση της νεας CPU και οχι της GPU. Αλλα δεν ειναι κατι που απασχολει τους αγοραστες του ps5 γιατι μιλαμε για BC :p

Βλέπουμε όλο το video ...Απλά όπου μας συμφέρει είναι Παρασκευή .
https://youtu.be/7oe1LUJyCCs

δεν είδα το βίντεο, απλά διάβασα το άρθρο και είδα τα screenshots. Εσένα τα 52 frames σε παιχνίδι 2ετίας σε αφήνουν ικανοποιημένο δηλαδή?Τα καινούργια και πιο βαριά παιχνίδια που θα τα παίζει δηλαδή?στα 30?

δεν είδα το βίντεο, απλά διάβασα το άρθρο και είδα τα screenshots. Εσένα τα 52 frames σε παιχνίδι 2ετίας σε αφήνουν ικανοποιημένο δηλαδή?Τα καινούργια και πιο βαριά παιχνίδια που θα τα παίζει δηλαδή?στα 30?

Αυτός ήταν και ένας λόγος που έγραψα για τις δυνατότυτες επεξεργασίας στα παλιά παιχνίδια .
Μην στέκεσαι σε μια σκηνή απλά βλέπεις για το πως τρέχει ένα παιχνίδι συνολικά και υπάρχουν σκηνές στο σύνολο που πιάνει άνετα τα 60fps στο σύνολο των παιχνιδιών .
Από την άλλη η νέα γενιά κονσολών θα πιάνει και τα 120fps σε καινούργια παιχνίδια όπως ακόμη πως η Microsoft ετοιμάζει τεχνολογίες διπλασιασμού της ανάλυσης και των FPS που θα βελτιώνουν επιλεγμένα Backwards Compatible παιχνίδια επίσης χωρίς patch.
Είναι σαφέστατα υλοποίηση hardware αλλά και ικανότητας του software αυτό ωστόσο αρκεί να αποδειχτεί .

Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

μιλας τωρα για παιχνιδια που ειναι χωρις optimization χωρις υποστηριξη των νεων τεχνολογιων που μπορει να δωσουν και 120fps στις νεες κονσολες . Αυτο που βλεπεις ειναι καθαρα χρηση της νεας CPU και οχι της GPU. Αλλα δεν ειναι κατι που απασχολει τους αγοραστες του ps5 γιατι μιλαμε για BC :p

Σχολίασα απλά τον ενθουσιαμό που διέκρινα σε κάτι εντελώς φυσιολογικό και αναμενόμενο, δηλαδή η νέα κονσόλα με το καλύτερο hardware να παίζει με διπλάσια frames τα περισσότερα παλιά παιχνίδια. Εσύ δηλαδή εντυπωσιάστηκες?Δεν το περίμενες?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Σχολίασα απλά τον ενθουσιαμό που διέκρινα σε κάτι εντελώς φυσιολογικό και αναμενόμενο, δηλαδή η νέα κονσόλα με το καλύτερο hardware να παίζει με διπλάσια frames τα περισσότερα παλιά παιχνίδια. Εσύ δηλαδή εντυπωσιάστηκες?Δεν το περίμενες?
Απο το αναμενομενο μεχρι το τι υλοποιηση γινεται και τι βλεπουμε τελικα εχω απογοητευτει πολλες φορες. Εγω εκει που βλεπω καρφωμενα τα 60 ενω στο one x πεφτει στα 30-40fps βλεπω στην ουσια 120fps ή σταθερα 60 με RT οταν γινει optimization και οχι compatibility mode . Αυτη ειναι η ουσια. Το τι θα δουμε οχι τι ειδαμε.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Απο το αναμενομενο μεχρι το τι υλοποιηση γινεται και τι βλεπουμε τελικα εχω απογοητευτει πολλες φορες. Εγω εκει που βλεπω καρφωμενα τα 60 ενω στο one x πεφτει στα 30-40fps βλεπω στην ουσια 120fps ή σταθερα 60 με RT οταν γινει optimization και οχι compatibility mode . Αυτη ειναι η ουσια. Το τι θα δουμε οχι τι ειδαμε.

δηλαδή βλέπεις 52 frames με 12 τεραφλοπς μηχάνημα και αντί να σε λούζει κρύος ιδρώτας βρίσκεις δικαιολογίες τύπου optimization κ.τ.λ. Συγνώμη , αν έβλέπα κάτι τέτοιο στο PS5 ή στην καινούργια μου κάρτα γραφικών, θα με έλουζε κρύος ιδρώτας, δεν θα με ένοιαζε ούτε το optimization ούτε τίποτα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

δηλαδή βλέπεις 52 frames με 12 τεραφλοπς μηχάνημα και αντί να σε λούζει κρύος ιδρώτας βρίσκεις δικαιολογίες τύπου optimization κ.τ.λ. Συγνώμη , αν έβλέπα κάτι τέτοιο στο PS5 ή στην καινούργια μου κάρτα γραφικών, θα με έλουζε κρύος ιδρώτας, δεν θα με ένοιαζε ούτε το optimization ούτε τίποτα.
52 μονο στο hitman και αυτο σε ενα σημειο που το one X με το ζορι επιανε τα 35. Και παλι σου λεω. Αυτο το 52 βγηκε με compatibility mode , με καθαρα την δυναμη της νεα cpu και οχι της 12TF gpu. Αν σε τρομαζει κατι τετοιο πως θα πας να αγορασεις ps5 που εχει 8TF σε Normal mode;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

52 μονο στο hitman και αυτο σε ενα σημειο που το one X με το ζορι επιανε τα 35. Και παλι σου λεω. Αυτο το 52 βγηκε με compatibility mode , με καθαρα την δυναμη της νεα cpu και οχι της 12TF gpu. Αν σε τρομαζει κατι τετοιο πως θα πας να αγορασεις ps5 που εχει 8TF σε Normal mode;

Δεν ξέρω, μετά από αυτό το screenshot που είδα, επιβεβαιώνω μέσα μου ότι τα τεραφλοπς δεν παιζουν κανένα ρόλο, σημασία έχει το software και πως αυτό εκμεταλεύεται το εκάστοτε hardware.
Τώρα πως γίνεται κάποιοι να ενθουσιάζονται με αυτές τις συγκρίσεις που στην ουσία υπονομέυουν το νέο xbox, δεν μπορώ να το καταλάβω, ειλικρινά...
Να σου κάνω μια άλλη ερώτηση που μου ήρθε στο μυαλό βλέποντας αυτές τις δοκιμές?Το ΧΒΟΧ Χ, που ακούω καιρό τώρα ότι είναι γνήσιο 4Κ, η μοναδική κονσόλα που παίζει 4Κ, κ.τ.λ, έτσι παίζει 4Κ?Με 26 frames??

Μακάρι να βγει VR σε καλή ανάλυση..

Έχεις game pass στο Xbox και δεν έχεις τι να παίξεις;

Από τα 400 παιχνίδια δεν βρέθηκε κάποιο που να σου αρέσει;

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έτσι πολύ απλά τα πράγματα, από τα 400 games τα 350 είναι η παλιά η σαχλαμάρες. Τα υπόλοιπα 50 πολύ χοντρικα που είναι καλά τα έχω παίξει ήδη διότι τα καλά παιχνίδια τα παίρνω day one και δεν περιμένω ποτέ θα θυμηθεί η εκάστοτε εταιρία να μου το δώσει τσάμπα, όποτε ναι δεν έχω τίποτα να παίξω. Ο βασικός λόγος που έχω το gamepass είναι για τα παιδιά που βρίσκω κανένα παιχνιδάκι να παίξουν και να παίρνανε την ώρα τους, για μένα είναι εντελώς άχρηστο για τους λόγους που ανέφερα, τώρα αν η Microsoft αρχίσει με την νέα γενιά και φτύνει το ένα ποιοτικό exclusive game πίσω από το άλλο στο gamepass, ε τότε αλλάζει το πράγμα, αλλά μέχρι τότε βλέπουμε...

Σωστός, θα το δούμε και στο νέο Assasin που θα τρέχει και στις 2 κονσόλες σε 4Κ60p άλλο που εδώ μέσα μας έχουν ενημερώσει οι ειδήμονες ότι το ps5 δεν μπορεί να τρέξει 4K60p. Στην πράξη θα δεις ότι οι διάφορες, αν έχουν, ανάμεσα στις 2 εκδόσεις θα είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες, κάτι που θα ισχυει και στα περισσότερα multiplatforms games. Στα first party με την εμπειρία της Sony και τα studio που έχει λογικά δύσκολα θα μπορέσει η Microsoft να βγάλει first party games στο επίπεδο γραφικών της sony...θα δούμε βέβαια νωρίς είναι ακόμα, αλλά ότι καταδικάζουμε μια κονσόλα πριν καν βγει με ξεπερνάει...

ΕΠΙΣΗΜΑ εχει ανακοινωσει η ubisoft οτι θα τρεχει native 4k/60 fps στο ps5;

Δεν μιλαω για ειδησεις τυπου "καποιος χ απο την ubisoft ειπε σε Γερμανο δημοσιογραφο.." , μιλαμε για ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ.

Δηλαδη κατι τετοιο..
In a press release, Ubisoft stated that "On Xbox Series X, Assassin's Creed Valhalla will run at 60 FPS in full 4K resolution".

Έτσι πολύ απλά τα πράγματα, από τα 400 games τα 350 είναι η παλιά η σαχλαμάρες. Τα υπόλοιπα 50 πολύ χοντρικα που είναι καλά τα έχω παίξει ήδη διότι τα καλά παιχνίδια τα παίρνω day one και δεν περιμένω ποτέ θα θυμηθεί η εκάστοτε εταιρία να μου το δώσει τσάμπα, όποτε ναι δεν έχω τίποτα να παίξω. Ο βασικός λόγος που έχω το gamepass είναι για τα παιδιά που βρίσκω κανένα παιχνιδάκι να παίξουν και να παίρνανε την ώρα τους, για μένα είναι εντελώς άχρηστο για τους λόγους που ανέφερα, τώρα αν η Microsoft αρχίσει με την νέα γενιά και φτύνει το ένα ποιοτικό exclusive game πίσω από το άλλο στο gamepass, ε τότε αλλάζει το πράγμα, αλλά μέχρι τότε βλέπουμε...
Σκέψου πόσα χρήματα εξοικονομεί κάποιος που δε βιάζεται να αγοράσει..

Τουλάχιστον 2 με 3 κατοστάρικα το χρόνο..

Αν κλεισει ομως την cpu τελειως πιανει και μεχρι 10 tflops...hardware engineering απο τα lidl.😂

Σκέψου πόσα χρήματα εξοικονομεί κάποιος που δε βιάζεται να αγοράσει..

Τουλάχιστον 2 με 3 κατοστάρικα το χρόνο..

Μαζί σου αλλά εγώ δεν είναι lite gamer είμαι σκληροπυρηνικός και θέλω όλα τα καλά games από όπου και αν προέρχονται day one, και το θέμα είναι ότι υπάρχουν πολλοί τέτοιοι χρήστες για αυτο βλέπεις τις πρώτες μέρες τα καλά παιχνίδια να πουλάνε εκ. Κομμάτια...δεν τι έγινε π.χ. με το last of us 2 τις πρώτες μέρες, πέσανε και τα τσιμέντα από τις πωλήσεις...εδώ και στην Microsoft ακόμα δες τι πωλήσεις είχε κάνει το gears of war 5 τις πρώτες μέρες παρόλο που ήταν στο gamepass....αυτο που θέλω να εξηγήσω είναι ότι δεν κάνει για όλους το gamepass. Σε εμένα προσωπικα με τον τρόπο που δουλεύει τώρα μου είναι κυριολεκτικά άχρηστο και αυτο δεν το γράφω για να το μειώσω.

Εγώ πάλι πιστεύω ότι η microsoft θα βγάλει και vr στην νέα γενιά. Έχει ήδη εξελίξει σε συνεργασία με τη HP/Valve τα HP Reverb G2, και εδώ: https://www.microsoft.com/en-us/p/h...activetab=pivot:regionofsystemrequirementstab στα system requirements φαίνεται να συμπεριλαμβάνει και το xbox one. Επίσης το flight simulator ήδη υποστηρίζει μόνο το συγκεκριμένο headset, και προβλέπω να είναι και το πρώτο vr παιχνίδι στο xbox όταν κυκλοφορήσει κανονικά το headset τον Νοέμβριο.

Απάντηση: Re: Xbox Series X/S

Πως προκύπτει ότι δεν προσέφερε και η gpu στο αποτέλεσμα αυτό?
Το λεει τουλαχιστον 10 φορες στο video. Το compatibility mode δειχνει την διαφορα στις cpu στις δυο γενιες. Δεν χρησιμοποιει την gpu των 12TF και αν το κανει , κανει εξομοίωση την gpu του one x και τιποτα παραπανω. Δεν υπαρχουν διαφορες στα γραφικα. Μονο στα fps. Με απλα λογια βλεπουμε ποσο βελτιωμενη ειναι η cpu . 4 φορες υποστηριζει η MS.