Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Λένε το καλοκαιράκι θα το δούμε..
μα τόσο γρήγορα και αυτοί?!

http://www.techit.gr/mobile-phones/290-Οι-πρώτες-πληροφορίες-για-το-iPhone-5.html

Και άργησε με ολες τις φάπες που εφαγαν με το 4αρι.

Ελπίζω να βάλουν ios5 το οποιο να εχει φρέσκια εμφάνιση γιατι το υπαρχον εχει μπαγιατέψει για τα καλά.

Τα λάθη τους τα έμαθαν και εχω την εντύπωση οτι θα κανουν σωστη κίνηση να κτυπήσουν το ρομποτακι (το οποιο ηδη πέρασε μπροστα) με μια σοβαρή συσκευή, οπως πρέπει.

Για να δουμε!

Re: Απάντηση: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

εχω την εντύπωση οτι θα κανουν σωστη κίνηση να κτυπήσουν το ρομποτακι (το οποιο ηδη πέρασε μπροστα) με μια σοβαρή συσκευή, οπως πρέπει.
Ναι καλά....και μετά θα μας πέσεις σε κατάθλιψη...:p

Πολύ φοβάμαι ότι θα ξαναφάμε στην μάπα τις 3.5" ......... όλο και θα είχε διαρεύσει κανά πρωτότυπο μεγαλύτερο πάνελ αν υπήρχε....

Νομίζω και εγω πως δε θα αλλαξει διοτι η οθόνη στο 4αρι ειναι καινουρια και άψογη (με ενδεχομένως μεγάλο στοκ στο ραφι) και επειδη σίγουρα το 6άρι το 2012 θα πρεπει κατι νεο να εχει να πει....

Μακάρι ομως να μην ειναι ετσι και να δουμε μια 4'' :idea:

Το τελευταίο που θα ηθελα ειναι αλλαγη οθονης.

Το αντίθετο ακριβως ισχυει για το ipad (φήμες λένε οτι θα αλλάξει...αλλά αυτό ειναι για αλλο thread)

Απάντηση: Re: Ξεκινήσαν οι φήμες για το iPhone 5

Το τελευταίο που θα ηθελα ειναι αλλαγη οθονης.

Το αντίθετο ακριβως ισχυει για το ipad (φήμες λένε οτι θα αλλάξει...αλλά αυτό ειναι για αλλο thread)

+1 Το μεγεθος του ειναι τζετ για κινητο τηλεφωνο. Απεχθανομαι τις παντοφλες.
Επισης, με εχει κερδισει πλεον το design του και η εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης. Φανταζομαι οτι θα κρατησουν την ιδια φορμα με μικροβελτιωσεις.

Επισης, με εχει κερδισει πλεον το design του και η εξαιρετικη ποιοτητα κατασκευης. Φανταζομαι οτι θα κρατησουν την ιδια φορμα με μικροβελτιωσεις.

Κυκλοφορουν κινητα με μικρότερο μεγεθος και μεγαλυτερη οθόνη.
Δε νομιζω να έλεγες όχι....

καλά σ' αυτό το θέμα άστο...αν συνηθίσεις για καμιά βδομάδα τίποτα 4" οθόνη, ούτε για πλάκα δεν γυρνάς μετά στις 3.5"

Ελπίζω να βάλουν ios5 το οποιο να εχει φρέσκια εμφάνιση γιατι το υπαρχον εχει μπαγιατέψει για τα καλά.

Συμφωνώ ότι βαρεθήκαμε το ίδιο στυλ από το 2007 αλλά το βλέπω επίσης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ χλωμό να το αλλάξουν. Ξέρεις πόσα εκατομύρια χρήστες ΝΟΝ-FREAKS θα δυσανασχετήσουν;

καλά σ' αυτό το θέμα άστο...αν συνηθίσεις για καμιά βδομάδα τίποτα 4" οθόνη, ούτε για πλάκα δεν γυρνάς μετά στις 3.5"

Χχαχα ετσι ειναι, εγω τωρα που συνηθισα στις 7 και κανω ολες τις δουλειες εκει μεσα, το defy απλά και μόνο παίρνει τηλέφωνα... δεν αντέχω την μικρη οθόνη για καμμια -σχεδον- δουλεια.

οσο για το OS πάλι δικιο έχεις, αλλα κραταω επιφυλαξεις τυπου " αν το θελει ο στιβάκος τοτε ετσι πρεπει να ειναι" και να τα super wow!!!

Last edited:
Δεν υπαρχει λογος να αλλαξει οθονη του iphone.Ειναι υπεροχη ετσι και αλλιως και απολυτα χρηστικη στο μεγεθος της (ιδανικο μεγεθος δηλαδη).
Ειδικα στο 4 λογω αλλαγης αναλυσης ειναι και λιγο καλυτερη στην ευκρινεια οταν κανει καποιος web browsing.
Το μεγαλυτερο upgrade θα ηταν να παρει το itunes τον **ουλο , αλλα πολυ χλωμο.

Edit: Πρεπει να ειμαι αρρωστος, εγραψα καλα λογια για apple ... :p