Xiaomi 4K UST Laser Projector

Καλησπέρα, δυο γρήγορες ερωτήσεις υπάρχουν οθόνες ηλεκτρικές για UST που να είναι στο ταβάνι και όχι στο πάτωμα ?

Μπορώ τον UST να τον κρεμάσω στο ταβάνι με απόσταση μικρή από το πανί η όλα τα μοντέλα πάνε κάτω στο πάτωμα ?

Σας ευχαριστώ πολύ.

Οχι, δεν μπορείς να κρεμάσεις τον UST στο ταβάνι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η τοποθέτηση του γίνεται μόνο σε έπιπλο ή στο δάπεδο.

Οχι, δεν μπορείς να κρεμάσεις τον UST στο ταβάνι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η τοποθέτηση του γίνεται μόνο σε έπιπλο ή στο δάπεδο.

To χάσαμε το κορμί πατριώτη. :smash:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

Δηλαδή ανάποδα πάνω ακριβώς και στη μέση απ το κάδρο δε γίνεται; Αφού θυμάμαι έχει μενού για τέτοιου είδους τοποθέτηση.

με μια γρηγορη αναζητηση για xiaomi ust,παρατηρω οτι εμφανιζονται διαφορα μοντελα σε διαφορετικες εκδοσεις φωτεινοτητας (weemax, miija 1s,fengmi κτλ)....
ποιο ειναι το ανωτερο?
αγορα μονο απο κινα?
βλεπω για 2200...

κοστος οθονης (οχι ηλεκτρικης..)?

Με ενδιαφερει να εχει και 3d..

Δεν μπορεί να μπει ανάποδα ένας UST για χρήση home cinema, δεν μου αρέσει να επαναλαμβάνομαι, το ότι υπάρχει κάποιος που μπορεί να τον βάλει να παίζει και πλάγια δεν σημαίνει ότι μπορούμε να το κάνουμε και εμείς. Ας κρατήσουν όσοι διαβάζουν ότι ένας UST σε χρήση homecinema παίζει ΜΟΝΟ από κάτω προς τα πάνω, και όχι αντίθετα.

με μια γρηγορη αναζητηση για xiaomi ust,παρατηρω οτι εμφανιζονται διαφορα μοντελα σε διαφορετικες εκδοσεις φωτεινοτητας (weemax, miija 1s,fengmi κτλ)....
ποιο ειναι το ανωτερο?
αγορα μονο απο κινα?
βλεπω για 2200...

κοστος οθονης (οχι ηλεκτρικης..)?

Με ενδιαφερει να εχει και 3d..

όλοι ίδιοι είναι, διαλέγεις και παίρνεις.

δεν θα το ελεγα...αλλοι ειναι 1080p αλλοι 4Κ...φωτεινοτητες ο καθενας αναφερει διαφορετικες...
η αληθεια ειναι οτι δεν ψωνιζω απο κινα...οποτε η αναζητηση στο banggood και gearbest ,μου φαινεται γολγοθας σε σχεση με amazon...

δεν θα το ελεγα...αλλοι ειναι 1080p αλλοι 4Κ...φωτεινοτητες ο καθενας αναφερει διαφορετικες...
η αληθεια ειναι οτι δεν ψωνιζω απο κινα...οποτε η αναζητηση στο banggood και gearbest ,μου φαινεται γολγοθας σε σχεση με amazon...

Κανείς δεν είναι 1080 εκτός από τον λευκό xiaomi του 2018. Ολοι οι υπόλοιποι είναι 4Κ και άσχετα με το τι δηλώνουν ως φωτεινότητα όλοι είναι ίδιοι με περίπου 1600 lumen φωτεινότητας. Οπότε διαλέγεις όποιον θέλεις.

Διάβασα ότι μετά από αναβάθμιση λογισμικού σε ανδροιντ 9 υπάρχει πρόβλημα με το HDMI. Έχετε συμβεί και εδώ;

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα σας!
Σίγουρα tegonik είναι όλοι ίδιοι?!??
Βλέποντας κάποιο συγκριτικό video στο thread υπήρχαν διαφορές.

1
2
3

Η τιμή τους πάντως διαφέρει όπως και τα specs που λένε...αγοράζοντας τον φθηνότερο δεν υπάρχει διαφορά?
Επίσης, κάπου πήρε το μάτι μου οτι αλλάζει το μενού στα αγγλικά, ισχύει?

Με ενδιαφέρει να πρόχωρήσω σε αγορά, να επιλέξω τον φτηνότερο?

Ps. Είδα ότι υπάρχει πλέον και στο greek store της Xiaomi στα 2.299...

Καλησπέρα σας!
Σίγουρα tegonik είναι όλοι ίδιοι?!??
Βλέποντας κάποιο συγκριτικό video στο thread υπήρχαν διαφορές.

1
2
3

Η τιμή τους πάντως διαφέρει όπως και τα specs που λένε...αγοράζοντας τον φθηνότερο δεν υπάρχει διαφορά?
Επίσης, κάπου πήρε το μάτι μου οτι αλλάζει το μενού στα αγγλικά, ισχύει?

Με ενδιαφέρει να πρόχωρήσω σε αγορά, να επιλέξω τον φτηνότερο?

Ps. Είδα ότι υπάρχει πλέον και στο greek store της Xiaomi στα 2.299...

Mου ξαναέβαλες τον λευκό μέσα που σου είπα παραπάνω ότι είναι 1080p μοντέλο, οχι 4K σαν τους υπόλοιπους, δεν διαβάζεις προσεκτικά.
Στους xiaomi 4K υπάρχει η international έκδοση και η chinese version, αγγλικά παίρνει και η δεύτερη..
Ναι, επέλεξε τον φθηνότερο.

Απάντηση: Re: Xiaomi 4K UST Laser Projector

Για σας θα ηθελα να ρωτήσω μιας και η κατηγορία laser projector έχουν πάρει φωτιά .Για calibrate του projectora laser κανει το X-Rite i1Display Pro ??

καλησπέρα και χρόνια πολλά,

floor ηλεκτρικη alr οθόνη για τον xiaomi μαλλον δε θα βρούμε στην ελλάδα, εψαξα παντου στο διαδύκτιο αλλά φως δε βλέπω....κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!

Η την παίρνεις από Κίνα η από ebay με αποστολή από Αγγλία.

Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk